08-13-2015, 08:43 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "قل ان كانت لكم الدار الآخرة عند الله خالصة من دون الناس فتمنوا الموت إن كنتم صادقین و لن یتمنوه ابدا بما قدمت ایدیهم و الله علیم بالظالمین و لتجدنهم أحرص الناس على حیوة و من الذین اشركوا یود احدهم لو یعمر الف سنة و ما هو بمزحزحه من العذاب ان یعمر و الله بما یعملون بصیر ""بگو اگر بوده تا برایتان سرای واپسین نزد خداوند ویژه ای از جدای مردمان باز آرزو کنید مردنُ اگر بودید راستگویانی هم هیچ آرزو نمی کنندش همیشه ای به چه پیش گذاشت دستهاشان هم خداوندست خیلی دانایی به ستمکاران هم تا برای می یابیشان آزمندترین مردمان بر زندگی هم از همانان همباز گذارند دوست می دارد یکیشان گر سن می کند هزاری سالی هم چه اوست به دورسازیش از ناگوارا كه سن می کند هم خداوند به چه انجام می دهند خیلی بیناییست " من دشمن کسانی ام که دشمن فرشته های خداوند جبرییل هستند که سخن خداوند را بر دل پیامبر فرود آورد هم هر که می خواهد با دور زدن سخن خداوند دوست ناباوران برجا باشد هم کسانی با مسلمان نمایی به آیین آشتی با خداوند اسلام خنجر می زنند هم به باورمندان ویرانسازی مفسدند در پیش چشمم نه بدردبخوری ارزشمند ،خداوندا من جز به پیشگاهت روی نیاوردم