08-06-2015, 12:59 AM
Anarchy نوشته:
اول تحقیق کنید بعد کپی پیست کنید لطفا :
Not Acceptable!
صحت تاریخی داستان استر و مردخای - WiKi
پوریم - WiKi
چرا چند خط پایین ترش رو نخوندین ؟!
کدوم مورخی در کدوم کتاب تاریخی این واقعه رو روایت کرده ؟!
هر چه جناب هرتزل بگویند درست نه!؟ جناب آنارشی این را دیگر از مادر بزرگم همانکه یهودی است کپی پیست کرده ام!!! حتما قبول است نه؟
یادم می آید وقتی کودک بودم مادربزرگم برایم داستان موسی و عصا و ید بیضا ...را تعریف می کرد! وقتی به داستان گوساله طلایی و پرستیدنش بجای خدا توسط بنی اسرائیل رسید گفت اینهایی که این بت را ساخته اند از بنی اسرائیل نبوده اند اینها افرادی بودند که با بنی اسرائیل از مصر خارج شده بودند و بت پرست بودند در حالیکه بنی اسرائیل اولین قومی است که همواره خدا پرست بوده است!!!!!
در حالیکه بر طبق همان قرآنی که شما قبولش ندارید تنها بنی اسرائیل با موسی از مصر خارج شد و بیگانه ای با انها همراه نشد. و این قوم بنی اسرائیل بودند که آن گوساله ی طلایی را بجای خدا پرستش کردند نه کس دیگر !!
حال ماجرای استر و مردخای را هم در روز روشن جور دیگر نشان دادن برایم عجیب نیست!!! اتفاقا رفتم و جواب دوست یهودیتان را دیدم این داستان تکراری را در کودکی بسیار شنیده ام . شما که مرا دعوا می کنید که اول تحقیق کن بعد کپی پیست کن از کجا می دانید که نکرده باشم شما که رفرنستان یک یهودی است معلوم است که بسیار تحقیق کرده اید:)))
آخر دوست عزیز اگر هر چه ایشان بگوید دربست قبول کنم نشان دهنده ی محقق بودن است !!! قربان واقعا متاسفم مدام می گویید کپی پیست کرده ای ! باز بهتر از روش تحقیقی شما است که مرا یاد حمید و چای تبرک می اندازد !!:)) مدام می گویید کسرا و ایشان هم جواب می دهند!!:))) (شوخی کردم به دل نگیرید;))
بنده کتاب استر را خوانده ام اگر بخواهید آپلودش هم کنم !
خب قربان یک سوال ! آنموقع ایران کلن چقدر جمعیت داشت که خارجی ها و غیر ایرانی هایش تازه آنهایی که توسط یهود به قتل رسیدند بالغ بر 77000 یا به روایتی 600000 نفر باشد!!! کمی عجیب نیست؟؟ بعد یک سوال دیگر مگر آدمی ها نشانه ی ویژه ای داشتند که قوم یهود آنها را از غیر ایرانی ها بتواند تشخیص دهد!! یهودی ها با اجازه ای که از دست مبارک خشایارشا بمدد بانوی قهرمانشان استر گرفته بودند دست بقتل هر کسی که سر راهشان بود زدند!
در همین لینکی که بابت سند بهتان دادم تا بگویم بسکتبالیست اسرائیلی به یک سنت دیرینه این قوم اشاره کرده است . به این موضوع هم اشاره کرده است:
نقل قول:The extreme to which the Jews will go was shown in Persia where the Jew Mordecai and the Jewess Esther had 75,800 Persians murdered. They hanged the Persian King Xerxes' minister Haman along with his ten sons. They celebrated this bloody victory and to this day still celebrate it during the Feast of Purim. (Book of Esther 9:6این را برای بار دوم برایتان گذاشتم ! شما که اصلا مطالبم را نمی خوانید و فقط تکرار می کنید کپی پیست کردی کپی پیست کردی !!! باز بخودم که قبل از کپی پیست کردن آن را می خوانم !! بهتر از آن است که مدام یک چیز را هی تکرار کنم آن هم بدون هیچ اندیشه ای و هیچ دلیل معقولانه ای !
The History of Jewish Human Sacrifice
خواهشا لینک بالا را که برای چندمین بار است می گذارم بخوانید . در ضمن سایت هایی هست که لینک دانلود حقایق تلمود (مطالبی که در تلمودهای انگلیسی موجود در سایت ها حذف شده است) را دارند . نمی دانم آیا اجازه دارم لینکش را بگذارم !! تا از زیر بار تهمت کپی پیست کردن راحت شوم!!!