08-05-2015, 12:57 AM
sonixax نوشته: پوریم - WiKiا
از همان منبعی که داده بودید کپی پیست کردم.
نقل قول:ستر به پادشاه آگاهی داد که خود او از قوم یهود است وهامان قصد دارد همه یهودیان را در امپراطوری ایران از دم تیغ بگذراند. چون پادشاه ایران به این توطئههامان پیبرد سخت به خشم آمد و دستور داد همان کیفری کههامان برای یهودیان در نظر گرفته بود و با ترفند قصد داشت اجازه آن را از پادشاه بگیرد، درباره خود او، خانوادهاش و افراد قومش اجرا گردد. پیروزی مردخای، نقاشی اثر پیتر پیترز لاستمان روز سیزدهم آدار فرا رسید. در این روز، دشمنان یهود امیدوار بودند بر یهودیان غلبه یابند، اما قضیه برعکس شد و یهودیان بر دشمنان خود پیروز شدند.[۲۹] یهودیان به دشمنان خود حمله کردند و آنها را کشتند.[۳۰] آنها در شهر شوش ۵۰۰ نفر از جمله ۱۰ پسرهامان به نامهای فرشنداتا، دلفون، اسفاتا، فوراتا، ادلیا، اریداتا، فرمشتا، اریسای، اریدای و ویزاتا را کشتند.[۳۱] بعد از این کشتار استر از پادشاه خواست تا اجساد ده پسرهامان را به دار بیاویزند و از پادشاه خواست تا به یهودیان اجازه بدهد تا کارشان را فردا نیز ادامه بدهند.[۳۲] با موافقت پادشاه،[۳۳] یهودیان ۳۰۰ نفر دیگر را در پایتخت کشتند.[۳۴] در سایر شهرها نیز یهودیان از خود دفاع کردند و آنها ۷۷۰۰۰ نفر از دشمنان خود را کشتند ولی اموالشان را غارت نکردند.[۳۵] این کار در روز سیزدهم ماه آدار انجام گرفت و آنها روز بعد، یعنی چهاردهم آدار پیروزی خود را جشن گرفتند.[۳۶] یهودیان از آن تاریخ، به یاد این رویداد که به موجب آن از یک توطئه بزرگ نسلکشی رهایی یافتند، هر سال در ماه عبری آدار جشن میگیرند و آن وقایع را «پوریم» مینامند.[۳۷ ]
افراد قوم هامان چه کسانی هستند؟ ایرانی ها نه؟ آنهم 77000 یا به روایتی 600000 ایرانی بیگناه زن و کودک و پیر و جوان که اصلا نمی دانستند ماجرا چیست و یهود کیست و ... باید کشته می شدند . خوب است که در همین منبع معتبر شما (هر منبعی که شما می آورید معتبر است ولی برای ما نه !!!!) اشاره شده است که هیچ خونی حتی از بینی یهودیان عزیز نچکیده است که آنها چنین کینه توزانه اجداد ما را به خاک و خون کشیدند .
راستی شما تا بحال شیرینی گوش هامان را خورده اید ؟ خیلی خوشمزه است!! در مراسم پوریم هم بوده اید؟ من مانده ام که چطور می شود آدم ایرانی باشد ولی دلش برای ایرانی های بی گناه آنروز نلرزد!! بنده با وجود اینکه مادربزگم از قوم یهود است و او را از جان دوستتر دارم ولی باز هم نمی توانم چشم بر روی حقیقت ببندم حقیقتی که در آن ایرانی ها در اوج مظلومیت بقتل رسیده اند (