08-02-2015, 07:23 AM
Agnostic نوشته: درود منداستانی را که توسط یکی از دوستان نوشته شد خواندم ولی پستش را گم کردم که نقل قول کنم و هرچه گشتم پست مذکور را نتوانستم پیدا کنم پس خلاصه را می نویسم:شما فکر کنم کلا سند و مدرکات رو همینجوری مینویسی . کلا عوضشون میکنی . نه .
[COPY]
داستان می گوید یک آرایشگر به مشتری اش گفت خدایی وجود ندارد چون این همه فقر و بدبختی و حوادث بد برای مردم هست. مشتری در بیرون مغازه در خیابان مردی را دید که موهایش کثیف و ژولیده بود گفت آن مرد را ببین چون خودش نزد آرایشگر نمیرود موهایش ژولیده و کثیف است مردم هم نزد خدا نمی روند پس چنین است که تو آرایشگر گفتی (فقر و بدبختی و ...)
[/COPY]
مثل خاجه عبدلله رو هم همینطوری ارائه کردی ؟
اخلاق مسلمانی رو یه عده یهودی به چالش میکشن و بعد شما اینجا بهش دامن میزنید . دروغ منفور است . در دین اسلام . از کجاتون گفتین که به غیر مسلمان نیست . این شرو ور ها منو یاد کتاب تلمود میندازه . تلمود رو خوندین ؟
نکته اینجاست که بعد از پیامبر یهودیان انحراف بزرگی در دین ما قرار دادن . اولا صحابه رو تحریک کردن در نبود علی جانشین انتخاب کنن . بعد هم که یواش یواش حکومت به دست یهودیان تازه مسلمان شده افتاد . منافق میدونی یعنی چی؟ یعنی کسانی که در ظاهر با تو خودشون رو نشون میدن و بعد خنجر میزنن .
نقل قول:مسلمانان 800-900 سال بدون هیچ دخالت جاسوسان اروپایی و خارجی فرصت داشتند با استفاده از احکام و تعالیم اسلام ترقی و پیشرفت کنند ولی به قول شاعر گرامی ایرج میرزا شهر مسلمانان از گوه و گند و کثافت بود آکنده.
مسلمانان از گه و گند آکنده بوده یا اروپا . اروپایی که برا اولین بار وان حمام از ایران به اونجا صادر میشه . بیچاره ها هروقت میخواستن برن اونور رودخونه اگه شانس میاوردن تنشون به اب میخورده .
ببینم الان اروپا بود که همه چی رو درمان کردن . همین الانشم طب سنتی ایران و شرق اسیاست که تو طب حرف اول رو میزنه . همین الانم در اروپا کتاب قانون ابن سینا تدریس میشه . طب سینا برای بیماری هایی درمان داره که هنوز اروپا درمانی ارائه نکرده . نمونش سرع که درمانش رو ابن سینا پیدا میکنه ولی استفاده از اون رو ممنوع میکنه .
اروپا کلیسا رو کنار گزاشت و شروع کرد به پیشرفت . اومانیسم و انسان محوری شکل گرفت . خدا محوری تموم شد . نظام سرمایه داری شکل گرفت . اما شتاب دانش کجا اتفاق افتاد . اونجا که پول تموم شد و پیشرفت متوقف شد . هر کشور اروپایی براخودش چند تا مستعمره انتخاب کرد و از مال و دارایی اونها برای رشد خودش استفاده کرد . ثروت سرزمینهای دیگه برای رشد یک سرزمین . دوران مدرن شکل گرفت .دوران قطعیت .اما اختلاف طبقاتی شکل گرفت . فقرا فقیر تر شدن . بعد برای مردم چی ارمغان آورد . جنگ ها . اونم در حد جهانی . انقلاب ها و .... انسانها از مرگ نتونستن فرار کنن . انسان محوری جز پوچی برای مردم چیزی نداشت . سوالاتشون رو جواب نداد . علم برای سوالاتشون پاسخی ارائه نکرد . خوشبختی رو درک نکردن . بعد دوران پست مدرن شکل گرفت . دوران عدم قطعیت . دیگه نمیدونن چی قطعیت داره . انسان به تنهایی نمیتونه به کمال برسه . با حد اقل یه سوالایی بود که دین براشون جوابایی داشت . اما علم جوابی نداشت . این شد که الانم گرایش به ادیان تازه داره شتاب میگیره . درست نمیگم ؟ علم به همه سوالاتتون پاسخ داده؟
تو ایرانی که میگی ملاها قدرت نداشتن . شاهان فاسد بودن و همیشه هم مورد اعتراض ملاها . الان بعد از انقلاب رو ببینید . 8 سال کل دنیا با ما جنگید و بعدش 8 سال طول کشید ایران ساخته بشه و به نقطه 8 سال پیشش برسه . ما تو این زمان کم نشون دادیم که میتونیم . با دین . با اسلام . با اخلاق .
اگه محمد از نظر شما احمق بوده و طرفدارشم ادمایی هستن که عقل و منطق حالیشون نیست . چطور دینش تا حالا پا بر جا مونده . چطور هنوزم در اروپا گرایش به اون دیده میشه . چرا از اسلام میترسن . چرا از ایدئولوژی اسلام میترسن . چرا با درست کردن امثال داعش دارن تخریبش میکنن . مگه مال احمقا نیست . چرا میخوان پرچم احمقا رو بکشن پایین ؟ (هرتزل)
با فرض اینکه سخن خواجه عبدلله درست باشه
طبیعیه در دوره های حکومت های امثال یهودیان (منافقان) باید مسلمانی و اخلاق از بین بره . اساس حکومت یهود اینه .
اصلا شما به من بگو شبه جزیره بی اب و علف عربستان که حتی موقع تاخت و تاز ایران و روم بهش نگاه هم نمیشد چرا اینهمه قبایل یهودی درش وجود داره .؟ ایران و روم به این عظمت حتی حاظر نیستن این قسمت رو به فتوحاتشون اضافه کنن . نگید که جایگاه یهود عربستان بوده که همه میدونن مصر و اورشلیم جایگاه اصلی اونهاست .