07-28-2015, 07:55 PM
mbk نوشته: همینی که داستانشُ گفتی سخن مردیست که داستانش در سخن خداوند آمد که مردی از کنار شهری گذشت گفت خداوند چجور این شهرِ مرده را زنده می کند که خداوند میراندش صد سالی پسش زنده اش کرد گفت چند درنگ کردی گفت روزی یا نیمه روزی گفت نه صد سالی مرده بودی به آب هم خوراکت بنگر که دست نخوردند باز بنگر به خرت
این داستان ایراداتی بهش وارد هست ولی در صورت حقیقت برای خود شخص معجزه هست نه برای من! اگر میخواهید واقعا بیطرف باشید فکر کنید که مثلا من الان بیام بگم که فلان اتفاق برای من افتاد پس به فلان دین که پیامبرش منم ایمان بیاورید! شما اول میگید مدرکت کو؟! اگر بگم مدرکی ندارم بهم میگید پس بگرد دنبال کسانی که بهت ایمان دارن چون من به صداقت تو شک دارم. خب همینطور که من میتونم دروغ بگم محمد هم میتونسته!
اگر به قرآن رجوع کنیم میبینیم که ابراهیم که پیامبر خدا بود به معاد شک داشت و از خدا درخواست معجزه کرد! در روز قیامت اگه خدا به من بگه "گمشو برو جهنم" منم بهش میگم "دیوث! ابراهیم که پیامبرت بود بعد از معجزه به معاد ایمان اورد چطور از من که هیچی نشونم ندادی انتظار داری که به معاد ایمان بیارم؟! اینکه ابراهیم دیده پرنده های مرده چجوری زنده شدن برای اون حجته من که نه ابراهیم رو دیدم نه اون پرنده ها رو و بین تولد من و اون چند هزار سال فاصله هست چطور حرفای اونو باور کنم؟!"
پس اگر خدا آفریننده من باشه آفریننده عقل من هم هست و نباید انتظار داشته باشه که من از عقلم استفاده نکنم! البته خدای اسلام خیلی عجیبه! مثلا میگه شیطان رو بهش ماموریت دادم که کارهای بد رو برای شما انسانها خوب جلوه بده منم در این راه کمکش میکنم و روی چشماتون پرده میندازم که حقیقت رو نبینید خواستید هم فرار کنید جلو و عقبتون سدی رو قرار میدم و مخلص کلام اینکه کاری میکنم تا گولش رو بخورید بعد میندازمتون جهنم حال آنکه در دنیای متمدن امروز عدم آگاهی مجرم از اینکه عملی جرم بوده یا نه حداقل از مجازات فرد میکاهد اما خدای مهربان اسلام خودش کاری میکنه که ما فکر کنیم عملی صحیح است بعد ما رو بخاطر انجام همون عمل میندازه جهنم مثل اینکه به یه بچه بگی فلان کار رو بکن بعد که کرد بزنی پس کلش!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]