07-29-2015, 07:50 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "شرع لكم من الدین ما وصی به نوحا والذی اوحینا الیک و ما وصینا به ابراهیم و موسی و عیسی ان اقیموا الدین و لا تتفرقوا فیه کبر علی المشرکین ما تدعوهم الیه الله یجتبی الیه من یشاء و یهدی الیه من ینیب ""شاخه شده تا براتان از آیین چه سفارش شده بهش نوحی هم همان نشانه دادیم سویت هم چه سفارش کردیم بهش ابراهیم هم موسی هم عیسئ که برپابدارید آیینُ هم نه چند فراز می گردید درش بزرگ شده بر همتاگذارگشته ها چه فرا می خوانید سویش خداوندست می گزیند سویش کسیُ می خواهد هم می نمایاند سویش کسیُ پیوسته برگشت می کند" ببین یک که هدف پایه ام رسانیدن همانست که آدمی درازای زمان مرگ یا گفته ات بیهوشیُ در نمی یابد که یک گاه کوچک یا روزی یا صدسالی برایش زمان کوچکیست چون آگاه نبود همانند رایانه ای که پس از خاموش کردن زمانسنجی نکند تا دوباره روشن شود زمانسنجش به کار افتد،خوب دوباره بر انگیختن را باورداشتن به این نیست که به چشم ببینی ابراهیم درود خداوند برش باد باور داشته باز می خواست دلش آرام بگیرد ،چرا خداوند که آغاز مرا هیچی نبودم بی الگویی آفریده دوباره نتواند زنده ام کند چشمی به این پیچیدگی گوشی اندیشه ای داده خیلی آسان می تواند زنده ام کند هر چند چگونگی اشُ ندانم.پناه بر خداوند که اوست باورساز