07-26-2015, 06:36 AM
سارا نوشته: شما میگین این حرفا را خواندم!! اصلن علم عشق در کتاب و دفتر نیست که شما بخواهید آنها را بیاموزید! شما چگونه در مورد بنده قضاوت می کنید . شاید من شبها و روزهایی را گذرانده باشم که برای شما تصورش هم دشوار باشد. اتفاقا هر کسی که وارد سلوک می شود و حرکت را آغاز می کند هر چی بلا و بدبختی هست سرش می آید. بطوریکه از آغاز نا امید می شود!خب مشکلی نداره شما ادعا میکنید چنین چیزی هست و شما یا بعضیا اینطور هستید، ولی اکثریت یا حداقل بخشی عظیمی از انسانها چیز دیگری فکر میکنن چیز دیگری هستن و شما هم که نمیتونید ادعاهاتون رو ثابت کنید بر اساس منطق و علم و خرد و عقل، پس باید قبول کنید که واقعگرایانه نیست روی وضعیت دنیا و انتظارات و شرایطی که داشته باشه بر اساس یک عده اقلیت مدعی اثبات نشده نگاه و برنامه ریزی کنیم و انتظار داشته باشیم قوانین وضع کنیم دیگران رو به چیزی مجبور کنیم.
تا شدم حلقه بگوش در میخانه ی عشق
هر دم آمد غمی از نو به مبارک بادم
ببینید یکچیزی بگذارید رک بهتون بگم خب شما از لحاظ روحی برای سلوک آفریده نشده اید. دلیلی ندارد یک
نسخه ی کلی برای دیگران بپیچید! داستان موسی و شبان مولانا را که بخاطر دارید، همان!
یک عده ای هستند که فقط برای عشق ورزیدن بدنیا آمده اند اگر عشق نباشد مرده اند! اینها حتی اگر به بالاترین مدارج علمی هم برسند در بهترین دانشگاه های عالم هم درس بخوانند ! بازهم پریشانند و بدنبال عشق سرگردان.
شما مست نگشتید و از آن جام نخوردید
چه دانید چه دانید که ما در چه شکاریم
من کسی را می شناسم که استاد معروفی در رشته ی معماری است و موزیسین بزرگی هم هست و اهل سلوک هم هست . سلوک مانعی برای زندگی دنیایی آدم ها نیست. یک سیر درونی است که تنها اهلش می توانند آن را طی کنند و خدا فقط از همانها هم توقع دارد نه بقیه.
شما دربارهء فلسطین صحبت و تبلیغات کردید منم جوابتون رو دادم. فلسطین یک واقعیت ولی مثل خیلی واقعیت های دیگر در دنیا لاینحل است و بنظر من بهرصورت در درجهء اول کار خود الله است و فقط چنین قدرت بالاتری میتونه برای ضعفا و مظلومین کار اساسی یا بیشتری بکنه، که خب بکنه کسی جلوش رو نگرفته! شما هم که اهل عشق و عرفان هستید اگر عشق و عرفان میتونه کاری بکنه باید کاری بکنه خب بکنید کسی جلوتون رو نگرفته.
ولی اینجا اومدید در دنیای عقلا و دانش و خرد و علم اومدید، انتظار نداشته باشید کسی تحویلتون بگیره حرفاتون رو باور و قبول کنه. اینجا ما با هوش و خرد بشری با علم و ریاضی و منطق سر و کار داریم و معیار برتری و صلاحیت و حقانیت این چیزاست.
البته من شخصا آدم Open ای هستم از هر بحثی هر دانشی استقبال میکنم برام جالبه میبینید که بحث هم میکنم و نظرات و تجربیات خودم رو میگم مطالبی در این زمینه برای گفتن دارم.
ولی اول و آخر من این اصرار و انتظار ادیان و مذهبیون رو نمیفهمم که اگر خودشون این چیزا رو میدونن اگر قدرت و شان عشق و عرفان اینقدر بالاست پس دیگه با آدمهایی که این مسائل رو نمیفهمن نمیخوان چکار دارن چه نیازی چه اصراری بهشون دارن چی رو میخوان ثابت و تحمیل کنن بهشون.
چشم من اگر قدرتی چیزی داشتم کمک میکنم، ولی فعلا که ندارم توی زندگی خودمم هم مشکل دارم هنوز اندر خم یک کوچه ام از نظر این حرفا عرفان و عشق و مذهب و غیره و البته دیگه برام چندان مهم هم نیست چون چیزی که اینقدر سخته نشه در توانم نباشه غیرعملی و غیرواقعگرایانه میدونم دیگه براش خودم رو هم مقصر نمیدونم رنج و عذاب نمیدم.
اصلا خدا چرا این هفت خان رستم رو درست کرده؟ اونی که بقول شما عشق داره این راه رو طی میکنه درست و بابت این رنجها لابد مقامش میره بالا، ولی نصیب ما چیه مگه چکار کردیم بخاطر این نورچشمی ها باید به ما هم سخت بگیره عذاب و تهدید کنه کونمون رو پاره کنه؟
توی دین همش تهدیده دیگه دوست عزیز. همش حرف ناحساب حرف زور و بی انصافی و خشونت و ظلم!
حرف ما اینه. قبول دارید بالاخره یا نه؟
شما که خودتون میگید عرفان تفسیرش از دین خیلی تفاوت میکنه اونی نیست که فقها برداشت میکنن.
پس قبول دارید که ظاهر و باطن دین اگر نگیم 180 درجه ولی بالای 90 درجه با هم تفاوت دارن!
این خودش مسئلهء بزرگی هست و شما رو در برابر اکثریت علمای دینی قرار میده.
و البته نشون میده که حتی ظاهر ادیان هم در این دور و زمونه چقدر واضحا چرند و غیرقابل قبوله.
زمان قدیم مردم خنگ تر بودن شاید علم و آگاهی کمتر بود اون موقع احتمالا اشکالش کمتر بوده!!