07-10-2015, 08:47 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "ذالكم الله ربكم لا اله الا هو خالق كل شیء فاعبدوه و هو علئ كل شیء وكیل لا تدركه الابصار و هو یدرك الابصار و هو الطیف الخبیر قد جائكم بصائر من ربکم فمن ابصر فلنفسه و من عمی فعلیها و ما انا علیكم بحفیظ""آنتان خداوند پروردگارتان نباشد خدایی جز او آفرینندهء هر چیزیست باز بندگی کنیدش هم اوست بر هر چیزی خیلی کارگماری نباشد درمی یابدش چشمها هم اوست در می یابد چشمهاُ هم اوست خیلی نازکدانِ خیلی آگاه پیش آمدِتان بیناگری هایی از پروردگارتان باز کسی بیند باز برای خودشِ هم کسی کور مانده باز بر خودشانست هم چه مَنَم بَرِتان به نگهبانی؟ "
سارا نوشته: با سلاماگر جسارت نیست لطفا از ترجمه ی روانتری استفاده کنید.درود من هیچ کس را بنده نیستم پیامبر پیشوای رفته آنهایی که از جدای خداوند فرا می خوانید ،این چم یا برگردانی ها از خودمِ شما دوست دارید می توانید شمارِ نوشته های مرا بخوانید تا بهتر از روشهایم در برگردانی دربیابید یا نه بروید از دیگرانی که این کارُ کردند بهره بری کنید یا خودتان عربی آموزید که نیازمند دیگران نشوید باز بدیدم اینه که فارسی نویسی ام بدک نیست کَمِش خودم سر در می آورم،خداوندا پاسِ تو که که دیگران مگسی هم نیافریدند هم دیگران سُستند هم خواسته شان مگسه سست است