05-19-2015, 07:59 AM
Mehrbod نوشته: در کشور ژاپن ≈١٢٠ میلیون تن زندگی میکنند که نزدیک به ٢ میلیون از آنان بمانند شما
گوشهنشین میباشند, بگونهای که این
دسته بجز خویشاوندان خود (اگر) با هیچکس دیگری گفتگو نمیکنند و از خانه هم هرگز بیرون
نمیایند (مگر آنکه براستی ناچار شده باشند) و هیچگونه رابطهیِ اجتماعیای با دیگران نمیتوانند برقرار کنند.
من نمیدانم شما چگونه آمار را اینجا بررسیدهاید و به این نتیجه رسیدهاید — رشتهیِ خود من
مزدائیک/mathematics بوده است — ولی کشوری که نزدیک به 1% مردم آن همهیِ ارتباطهایِ
اجتماعی خود را از بیخ و بـُن فروبـُریدهاند, نزد هر آماردانی یک اختلال بسیار فراگیر و گسترده, و هتّـا مهیب به شمار میرود.
برای آگاهی بیشتر دربارهیِ افزایش بیمانند افسردگی در جامعههایِ پیشرفته و مدرن میتوانید به کتاب زیر رجوع نمایید:
[h=1]The Handbook of Solitude: Psychological Perspectives on Social Isolation, Social Withdrawal, and Being Alone[/h]
خوبی این کتاب این است که قصد نویسندگان چیز دیگری و بررسی پدیدهیِ
"تنهایی" بود است و تنها ناخواسته به گستردگی افسردگی در جامعههایِ امروز پرداختهاند.
همانطور که در منابع معتبر آوردم وضعیت افسردگی در کشورهای پیشرفته مناسب است ولی از نظر خودکشی ژاپن و کره جنوبی استثناء هستند مخصوصا ژاپن. این را باید با بررسی شرایط این جوامع بررسی کرد.
من خودم مستندی دیدم در مورد پوچ گرایی در غرب ولی حقیقت این است که عده معدودی دنبال این چیزها میروند و افسرده میشوند و در نهایت خودکشی میکنند و عموم جامعه وضعیت مناسبی دارند. حال این وضعیت را با کشورهای جهان سوم مقایسه کنید که عمده مردم به نوعی از افسردگی در درجات مختلف رنج میبرند مخصوصا شرایط زندگی که آنها را ناامید میکند نتیجه اینکه بسیاری جانشان را کف دستشان میگذارند و با وجود آمار بالای مرگ بین مهاجران اقدام به مهاجرت میکنند.
خود ایرانمان را ببینید! ببینید چگونه حکومت ملایان مردم را بدبخت و افسرده کرده:
ایران، رتبه دوم افسردگی را در جهان دارد-سایت خبری تحلیلی زندگی سالم
زنان ایرانی پرچمدار رتبه اول افسردگی در جهان را دارند
ایران رتبه دوم را از نظر افسردگی در جهان دارد! (فقر و تورم و بیکاری و عدم وجود آینده روشن مردم را به این روز انداخته) زنان ایرانی بخاطر محدودیت های ایجاد شده برای آنان از سوی جامعه و حکومت رتبه اول افسردگی را در جهان دارند! بله در غرب عده ای دنبال بعضی چیزهای بیهوده و بی نتیجه میروند و در نهایت افسرده میشوند و کارشان به خودکشی میکشد ولی مردم کشورهای جهان سوم افسردگی برایشان ایجاد میشود نه اینکه خودشان دنبال مسائلی مثل پوچ گرایی بروند.