05-17-2015, 02:59 PM
باده نوشته: نود و نه درصد مسلمونایی (چون کمتر با بقیه ادیان در ارتباط بودم اسمی از اونا نبردم والا حتما تو بقیه ادیان هم وضعی بهتر از وضع ما نیست)که من اطراف خودم میبینم( خانواده و همکار و همشهری و روحانی و..................) اظهار میکنن که خدا شناسن ،نماز میخونن،روزه میگیرن،نذری میدن،تو عزاداریا شرکت میکنن، همشون چندین بار از امام ها معجزه و شفا دیدن،هر کسی که مثل خودشون نباشه رو نقد میکنن،همشون میگن اسلام واقعی این نیست (میشه گفت همه مذهبی ها به همین صورت هستن)
شاید یک درصد باقیمونده واقعا پاک و انسان باشند، که اون نود و نه درصد همیشه فکر میکنند که جزو اون یک درصد هستند
ولی عملا با رفتاراشون ثابت میکنن به هیچ چیزی اعتقاد ندارن و چیزی برا ترسیدن یا اطاعت وجود نداره(غیبت میکنن، حق رو ناحق میکنن،مال مردم رو میخورن،تهمت میزنن،دزدی میکنن (تو درجات مختلف)
فقط وقتی کارشون به بن بست میخوره دوست دارن یه نیروی برتری وجود داشته باشه و مشکلشون رو حل کنه
و اینکه تو حرفای شیرین مذهبی صحبتی از مرگ ابدی نیست این دلیلییه که خدا رو انکار نمیکنن
دوست هم ندارم برا حرفام نقل قول با ایات قران بگیرید چون برا من سندیت ندارن
وجود خدایی که قدرت محافظت از بنده هاشو نداره برا من قابل قبول نیست
هر دینی هر اندیشهای هر مذهبی از زمانیکه دنیا بود تا همینک که ما داریم نفس میکشیم به مرور زمان به ابزاری تبدیل شده است برای:
1- فریب مردم
2- سرکیسه کردن مردم
3- فرمانروایی بر مردم
باید این نکته را در نظر بگیریم که در هر دین و هر مذهبی همچون اسلام بعد انواع روحانی و آخوند به وجود آمدهاند. اگر به اصل هر دینی برگردید می بینید پایه و اساس همه آنها یکی است همه آنها بر وحدانیت پادشاه عالم سخن میگویند توصیه به برادری و برابری نخوردن مال ربا -دزدی نکردن دروغ نگفتن و مهمتر از همه چیز اینکه وقتی خداوند را میخوانند چیزی یا کسی را با او نخوانند این چیزها که عرض کردم اگر ادیان سامی و اریائی را بررسی کنید میبیند پایه و اساس همه بوده و رفته رفته هر دینی به چندین مذاهب گوناگون تبدیل میشود و خرافات قبل از آن سبب به وجود آمدن آن است و اینجا است که آخوند در جامعه به وجود میآید.