نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کتابی برای مسلمین دنبال تحقیق

به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"قاتِلُوا الَّذینَ لا یُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ لا بِالْیَوْمِ الْآخِرِ وَ لا یُحَرِّمُونَ ما حَرَّمَ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ لا یَدینُونَ دینَ الْحَقِّ مِنَ الَّذینَ أُوتُوا الْکِتابَ حَتَّی یُعْطُوا الْجِزْیَةَ عَنْ یَدٍ وَ هُمْ صاغِرُونَ29التوبه"
"بکشید کسانی نباشد باور می کنند به خداوند هم نباشد به زمان واپسین نیز نباشد ناروا می کنند چه نارواکرد خداوند هم فرستاده اش هم نباشد وام می دهند آیینِ درستُ از کسانی دریافتند نوشتار تا هنگامی می بخشند مزد شده بارهء دستی هم آنها کوچک شوندگانند 29پشیمانی"
m@hdi نوشته: شما این کتاب را بخون ببینم اصلا دیگه اسم خدا رو میاری یا نه!
یک که نوشتارش اندازهء شتر گاو گوسفند بز مرغ ارزش ندارد که آنها دست کمش می توانستند شکم من گشنه را پرکنند زمانی که بی شناسهء خداوند سربریده شدند را نمی خورم
دو آن بی سواد عربی اش هم خوب نیست پس جز هرز چیزی نداشت آنهم چه هرزی درست است اگر من همانندش بیاندیشم به درستی ناباور به خداوند خواهم شد همانند این که توی آب پاکیزه زهر بریزم بخورم
سه که یک بار مشت به دندان رویگردانان زدیم توی همین دفترچه واسهء همین نادکتر سها که توی پوست گردانندگانش جا نمی گرفت برداشتندش به شناسهء هرز پیک پس نیاز نیست دوباره خودم را خسته کنم
یک نمونه از گفتهء خودبینانه اش {چرا خداوند به انجیر سوگند خورد؟}انجیر میوه ای خوشمزه دارای تخم بیشمار ,مزهء شیرین دارای گونه های فراوان از خداوند می خواهم زمانش برسد بازم ازش بخورم
هر کس روز واپسین که روز رسیدگیست هم خداوند فرمانروایش است را باور ندارد هم وامدار آیین درست خداوند نیست به درد کشته شدن می خورد هم بس
پناه بر خداوندی که مهربانیش مرا بس است از خشمش سخت هراسناگم به نوشتار سخنش قرآن باورمند ای خداوند مرا نماز گذار هم پاکیزه دهنده همیشه بگذار
پاسخ

پیام‌های این موضوع
کتابی برای مسلمین دنبال تحقیق - توسط m@hdi - 04-23-2015, 01:44 PM
کتابی برای مسلمین دنبال تحقیق - توسط mbk - 04-23-2015, 05:08 PM
کتابی برای مسلمین دنبال تحقیق - توسط m@hdi - 04-23-2015, 05:34 PM
کتابی برای مسلمین دنبال تحقیق - توسط mbk - 04-24-2015, 03:56 PM
کتابی برای مسلمین دنبال تحقیق - توسط Agnostic - 04-24-2015, 04:40 PM
کتابی برای مسلمین دنبال تحقیق - توسط m@hdi - 04-24-2015, 05:34 PM
کتابی برای مسلمین دنبال تحقیق - توسط Moshref - 04-25-2015, 04:48 AM
کتابی برای مسلمین دنبال تحقیق - توسط mbk - 04-25-2015, 08:07 AM
کتابی برای مسلمین دنبال تحقیق - توسط m@hdi - 04-25-2015, 07:26 PM
کتابی برای مسلمین دنبال تحقیق - توسط mbk - 04-26-2015, 07:25 AM