12-31-2014, 12:08 PM
kourosh_iran نوشته: اما بعدا که ماهیت خود سبزها بیشتر زیر سوال رفت، و بیشتر افراد فهمیدند که این جنبش آنقدرها هم مردمی نیست و موفق و منجر به شرایط بهتری نمیشود، بلکه دارد مملکت را دچار هرج و مرج و تضعیف امنیتی خطرناکی میکند، خیلی ها دست از حمایت سبزها برداشتند و حتی با آنها مخالفت کردند.
عزیز جنبش سبز در صورت ادامه نتیجه اش جنگ داخلی بود چون 9 دی نشان داد که حداقل نظام 15 میلیون حامی خر مذهبی دارد که حاضرند در صورت دستور رهبر در کشتار مخالفین نظام همکاری کنند و مطمئنا نتیجه چنین وضعیتی حتی در صورت مداخله نظامی آمریکا رسیدن به دموکراسی نیست بلکه تجزیه است چیزی که سبزها نمیخواهند.
بنده خودم سبز نبودم اما در اعتراضات شرکت کردم چیزی که بسیار واضح و روشن بود این بود که در تهران احمدی نژاد حداکثر 10 درصد حامی دارد چه قبل از انتخابات چه بعد از انتخابات اما نتایج را که بصورت ریز اعلام کردند گفتند که احمدی نژاد 45-40 درصد آرا در تهران را در دست دارد! کسی که در تهران زندگی کرده و حضور مردم قبل و بعد از انتخابات را دیده بخوبی میداند که احمدی نژاد حداقل در تهران حامی چندانی ندارد چون مردم تهران هم بیشتر سواد دارند هم دسترسی بیشتری به ماهواره و اینترنت دارند و اینکه احمدی نژاد رفته گیر داده به هاشمی باعث نمیشود کسی در تهران حامی او شود چرا که در انتخابات 84 احمدی نژاد با مخالفت با هاشمی منفور آن زمان توانست خیلی ها را در همین تهران خر کند (از جمله خودم!) که بهش رای بدهند ولی مردم تهران انقدر خر نیستند که دوباره از همان سوراخ گزیده شوند!
این هم که میگویید خیلی از سبزها دست از حمایت برداشتند صحیح نیست من سبزهای زیادی را میشناسم ولی هیچکدام از آنها دست از حمایت برنداشتند ولی عده کمتری حاضر هستند که هزینه بدهند ولی باز هم کم نیستند که اگر کم بودند مطمئنا بعد از 25 بهمن 89 موسوی و کروبی را محاکمه میکردند اما نکردند که این نشان میدهد حرف شما غلط است و هنوز هم نظام از سبزها میترسد.