نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مسلمان شدن گروه ژاپنی با "انجیر" و "زیتون"!

Russell نوشته: درود و خوشآمد به شما. از آنجا که فعالیت ستاد مبارزه با چرندیات برای من جالب بوده بد نیست در صورت تمایل (با دقت در حفظ امنیت) قدری بیشتر درباره‌یِ فعالیت خود بنویسید.
سلام دوستان اولین باری که در یک وبلاگ یک پست به نام معجزه ی علمی قرآن دیدم تعجب کردم ....دیدم خیلی از وبلاگ ها مطالب خیلی زیادی در این مورد به اشتراک گذاشتن ....کنجکاو شدم بعد از چند ماه پی بردم ۹۰ درصد این نوع مطالب دروغ و بدون منبع و تحریف هست و گفتم لابد کسی به اینا توجه نمیکند چون گفته هاشون بسیار احمقانه ست ولی از شبکه های اجتماعی بگیر تا حتی توی بحث های بعضی از دوستانم از این نوع موضوات به چشم میخورد پیش خودم فکر کردم که دلیل اینکه از قرآن معجزه در میارورند چیست؟ چرا دروغ میدهند؟ و مردم چرا باور میکنند؟؟ تصمیم گرفتم وبلاگی تاسیس کنم که شاید بتواند جایگزینی برای این دروغ ها باشد هدف وبلاگ همانطور که گفتم رد شایعات و معجزات دروغین علمی قرآن هست ممکنه در لابه لای مطالب موضوعاتی در مورد نقد اسلام هم به چشم بخوره ما بر ضد شایعه و دروغ و شبه علم هستیم ....و هر از چند گاهی هم مطالبی مفید در مورد مطالب مختلف به اشتراک میگذاریم ولی در کل هدف وبلاگ رد شایعات و افشای اونهاست...تاکید میکنم که تمام مطالب وبلاگ سندیت داره و هر کدوم مشکل داشت به من خبر بده تا تصحیح کنم فکر نمیکنم دیگر بیش از این نیازی به معرفی باشد خود مطالب وبلاگ نشان میدهد که هدف ما چیست باسپاس سیناشررر
پاسخ

پیام‌های این موضوع

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان