11-16-2014, 12:09 PM
چنین افرادی افتخار ایران هستند. ایشان برای رسیدن به حقوق بشر مبارزه مسالمت آمیز را انتخاب کرده اند. به نظرم معتقد به اسلام رحمانی هستند که ما می دانیم حقیقت اسلام توحش است و اسلام رحمانی وجود نداشته.
پرسش کردین افرادی را نام ببرید که الگوی ما بودند و تغییر مثبت در زندگی ما داشته اند. افراد متعددی هستند که در زندگی همگان تاثیر مثبت داشته اند ولی الگوی من نیستند یعنی من نیامدم مثل بحث روانشناسی ان ال پی درباره آنها تحقیق کنم و بعد از آنها تقلید کنم و الگوسازی کنم. بلکه وقتی سرگذشت و کارهایشان را خواندم خیلی برایم جالب و به یادماندنی هست:
۱- احمد کسروی
۲-جوردانو برونو
۳- استیون هاوکینگ
۴- حلاج (انا الحق)
۵- فردوسی
۶- نیوتن
۷- مصدق
۸-جان استوارت میل
۹- ولتر
۱۰- عیسی مسیح
۱۱- داروین
۱۲- فرود فولادوند
۱۳- رضا شاه پهلوی
۱۴- ریچارد داوکینز
خیلی ها هستند فعلا همین ها را که نوشتم داشته باشید.
پرسش کردین افرادی را نام ببرید که الگوی ما بودند و تغییر مثبت در زندگی ما داشته اند. افراد متعددی هستند که در زندگی همگان تاثیر مثبت داشته اند ولی الگوی من نیستند یعنی من نیامدم مثل بحث روانشناسی ان ال پی درباره آنها تحقیق کنم و بعد از آنها تقلید کنم و الگوسازی کنم. بلکه وقتی سرگذشت و کارهایشان را خواندم خیلی برایم جالب و به یادماندنی هست:
۱- احمد کسروی
۲-جوردانو برونو
۳- استیون هاوکینگ
۴- حلاج (انا الحق)
۵- فردوسی
۶- نیوتن
۷- مصدق
۸-جان استوارت میل
۹- ولتر
۱۰- عیسی مسیح
۱۱- داروین
۱۲- فرود فولادوند
۱۳- رضا شاه پهلوی
۱۴- ریچارد داوکینز
خیلی ها هستند فعلا همین ها را که نوشتم داشته باشید.
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.