نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش راه های کنترل ، جلوگیری از نصب و پاک کردن AdWare ها و بد افزارها

اوهه اینا که گفتی که خودش یک دائرت المعارف شد.
آدم همهء این نکات و جزییاتشون رو یادش باشه و اشتباه نکنه کار راحتی نیست. ضمنا خیلی وقتا اصلا تحت فشار هستیم و عجله داریم حتی حرفه ایهاش هم حال ندارن میگن توکل بر اسپاگتی بزن بریم بابا هرچه شد شد!
توی اون تاپیک دیگه همچین گفتی با این تجربه و ادعا راه جلوگیری از اینا رو بلد نیستی من فکر کردم یک راه کلی و معجزه واری داره که ما نمیدونستیم!
نقل قول:درست کردن Restore Point بعد از اعمال هر تنظیم یا نصب برنامه جدید.
البته من روی نصب برنامه ها تست نکردم ولی روی موارد دیگری بارها دیدم که حتی با ریستور کردم سیستم توسط System Restore ویندوز هم باز سیستم کاملا به اون وضعیت سابق برنگشته و درست نشده. خیلی وقتا یکسری فایلهایی بطور غیرمنتظره ناپدید میشن که قبلا بودن و هرچی میگردی اثری ازشون پیدا نمیکنی، خود سیستم هم میبینی هنوز دچار اشکاله. من چند بار این مسئله برام پیش اومد و البته خوشبختانه چون ایمیج Norton ghost هم داشتم از فاجعه نجات پیدا کردم.
ضمنا دوجای دیگه که با کامپیوتر کار میکنم (یکیش البته خونه خودم) سیستمها اونقدری قوی نیستن و منابع زیادی ندارن که بتونم به این راحتی از خیلی از این روشها استفاده کنم (مثلا Virtual Machine)؛ حتی فضای هاردم هم کمه.
بهرحال فعلا با همون روشهای جایگزین خودم و مهارت و قدرتی که در برنامه نویسی دارم این همه مدت از این سیستمها حداکثر کارایی رو که میشد گرفت گرفتم و کار رو راه انداختم بالاخره.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
آموزش راه های کنترل ، جلوگیری از نصب و پاک کردن AdWare ها و بد افزارها - توسط sonixax - 11-03-2014, 01:24 AM
آموزش راه های کنترل ، جلوگیری از نصب و پاک کردن AdWare ها و بد افزارها - توسط kourosh_iran - 11-03-2014, 09:17 AM
آموزش راه های کنترل ، جلوگیری از نصب و پاک کردن AdWare ها و بد افزارها - توسط sonixax - 11-03-2014, 08:33 PM