09-27-2014, 08:25 AM
من خود زمانی حتی تاحدی با اینکه آمریکا به ایران حملهء نظامی بکند موافق بودم!! بخاطر اینکه آن زمان از دست ج.ا. و زورگویی و یاوه گویی های ایدئولوژی آن و چرندیات اسلامیست ها به ستوه آمده بودم، و نیز از این درجه از پلیدی و ابتذال غربی ها آگاه نبودم؛ چیزی که بعدا بر من روشن شد! ضمنا فکر میکنم رفتار و نگرش ج.ا. و اسلامیست ها هم نسبت به آن زمان متعادل تر شده است! البته شاید این امر خود بر اثر فشارها و مشکلات و درماندگی آنها و شکست ایدئولوژیشان باشد و شاید موقتی باشد! شاید هر حکومتی، چه ج.ا. و چه ایالات متحده آمریکا، همواره نیاز به کنترل و فشار دارد تا از حد خود خارج نشود. بهرحال باید یک تعادل بهینه ای بین قدرتها وجود داشته باشه. و آمریکا داره این تعادل رو به شدت بهم میزنه. و از روشهای پلید و ناجوانمردانه استفاده میکنه.
ج.ا. هم دیگه اونقدری سیاه و پلید نیست که این همه فشار و اعمال ناجوانمردانه نسبت بهش، و البته نسبت به ملت ایران، توجیه بشه.
بابا یکی دشمنت هست، اصلا موجود بدیه، بازم یه اصول و حدی داره دشمنی و جنگ. اینطوری نیست زورت زیاد بود هرکاری خواستی به هر روشی بکنی و از حد هم بگذری و سوء استفاده کنی.
موجودی که این کار رو بکنه، موجود پلید و خطرناکیه؛ برای تمامی بشریت! و دیگران باید به فکر مهارش باشن.
چنین موجودی جهان را به سمت خوبی نخواهد برد.
و فکر نمیکنم بشه انتظار تغییر و اصلاح خودبخودی اون رو هم داشت، مگر با اجبار!
ج.ا. هم دیگه اونقدری سیاه و پلید نیست که این همه فشار و اعمال ناجوانمردانه نسبت بهش، و البته نسبت به ملت ایران، توجیه بشه.
بابا یکی دشمنت هست، اصلا موجود بدیه، بازم یه اصول و حدی داره دشمنی و جنگ. اینطوری نیست زورت زیاد بود هرکاری خواستی به هر روشی بکنی و از حد هم بگذری و سوء استفاده کنی.
موجودی که این کار رو بکنه، موجود پلید و خطرناکیه؛ برای تمامی بشریت! و دیگران باید به فکر مهارش باشن.
چنین موجودی جهان را به سمت خوبی نخواهد برد.
و فکر نمیکنم بشه انتظار تغییر و اصلاح خودبخودی اون رو هم داشت، مگر با اجبار!