نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا در آیین زرتشت حکم مرتد اعدام هست؟!

mbk نوشته: به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
البته آن دکتر نبود از این دکتری که کرنش به پروردگار ندارد هم درآغاز نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان را نگذاشت من هم بی کرنشم برایش برخی جا را خوب فهمید که دانشمند را قرآن کسی میداند که اسلام را باور کند من توی دنیا راهنماتر از این سخن ندیدم چه با زبان خودم چه با زبان دشمنانش. آن دودلی که برایش پیش آمد هم , آن را به نادرست پنداری جایگزین کرد برگشت به خودخواهی هم زود خواهی ها داشت نمونه اش نقشه بزرگ شدن نوزاد در شکم مادر بود هم تار بود هم اینگلیسی نه خودش فهمید نه من , تازه نقشه دانش بنیان از روشنگری دلپسند برخورددار است نه سرپوش دار, گفت گوشت در دم با استخوان رشد میکند{ خداوند گفت پوشانیدیم استخوان را گوشت } همانند گفته نادکتر این که بگویی بتون هم اسکلت هم میله گردو باهم میریزم تو ساختمان اونهم ساختمان پیچیده.البته من باید از خداوند درس بگیرم نه اون از ما هم سفارشش به شکیبایی در کارهاست
درود بر شما نوهموند گرامی.
خیلی ممنون که کمی هم فارسی نوشتی تابالاخره ما و بقیه‌یِ هم متوجه بشیم. باز هم روشنتر و شمرده‌تر بنویسید سپاسگزار خواهیم شد.
ضمنا شما می‌فرمایید که هر که نامسلمان است دانمشمند هم نمی‌تواند باشد و دانش تنها در قرآن است؟ درست متوجه شده‌ام؟

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ

پیام‌های این موضوع
آیا در آیین زرتشت حکم مرتد اعدام هست؟! - توسط m@hdi - 05-27-2014, 11:52 AM
آیا در آیین زرتشت حکم مرتد اعدام هست؟! - توسط Dariush - 05-27-2014, 12:06 PM
آیا در آیین زرتشت حکم مرتد اعدام هست؟! - توسط m@hdi - 05-27-2014, 12:16 PM
آیا در آیین زرتشت حکم مرتد اعدام هست؟! - توسط Dariush - 05-27-2014, 04:27 PM
آیا در آیین زرتشت حکم مرتد اعدام هست؟! - توسط Agnostic - 07-23-2014, 02:02 PM
آیا در آیین زرتشت حکم مرتد اعدام هست؟! - توسط Russell - 07-23-2014, 04:59 PM