مهربد نوشته: نخست آنکه من تست بالا را روی ویندوز و هم روی لینوکس انجام دادم و #C دستکم دوبار تندتر بود (خواننده برنامهنویس خود میتواند تست کند و به سخن من کاری نداشته باشد).
دو آنکه شما که این همه مدعی تندتر بودن PHP هستید، به جای دروغین خواندن تستهای ما خودتان هم اثباتی دارید یا اینکه تنها از روی معده میگویید تندتر است؟
به روباه میگویند شاهدت کیست .....
گویا شما لینکهایی در رابطه با اثبات تند تر بودت PHP را نشانتان دادیم یا ندیده اید یا نابینا تشریف دارید و فقط و همان ریفرنس در پیتی خودتان که گندش در همان اوایل در آمد را میبینید ! ولی برای اینکه باز شما رو به لودگی نیاورید سری میزنیم به جمیع دات نت کاران جهان ببینیم آنها چه میگویند :
http://forums.asp.net/t/733.aspx
نقل قول:]actually to tell you the truth, PHP is much faster than ASP.NET, the reason being that PHP interprets all of its code inside of the PHP program itself, and since it is not accessing any other outside sources like COM objects, etc. It can produce a page in about 1/8 the time as a ASP.NET page can. Also the Database communication between MySQL is much faster in PHP, overall PHP has way better performance than any language, however, it all depends on your preference in language and the efficiency of your code. -Geoff[/LTR
نقل قول:[LTR]PHP is still a script language, and ASP.NET is an object-oriented, compiled language. You can't make PHP work in a windows app, but you can take ASP.NET code and drop it into a WinForms program without a whole lot of modification. If you want to talk all time performance, then maybe PHP is better, but I'll take OOP for the web over step-thru scripting any day of the week.
نقل قول:این آخری که خیلی خندست 8 ثانیه برای Hello World !!!On a 400 Mhz webserver with 384 mega byte ram I have run a little test. I show only Hello world. The aspx page takes about 8 second to display. The php page takes less then 1 second to display. Has somebody an expenation?
البته آنجا هم کسانی هستند که ادعا میکنند دات نت سریع تر است ، ولی درست مثل شما یا ریفرنسشان به درد خودشان میخورد یا خودشان تست کرده اند و فهمیده اند که دات سریع تر است .
تجربه ی شخصی شما به شما میگوید که دات نت سریع تر است و من هم به اون تجربه ی شخصی احترام میذارم ، ولی تجربه ی شخصی من و خیلی افراد دیگه هم میگه که PHP سریع تر است - همان طوری که دیدید شخصی برای اجرا کردن یک Hello World ساده 8 ثانیه زمان نیاز داشته و همان شخص در همان سیستم فقط 1 ثانیه زمان با PHP ! این همان چیزی بود که من هزار بار برای شما نوشتم - بستگی دارد که PHP روی چه سیستم عاملی اجرا میشود . شاید شما روی لینوکس PHP را اجرا کرده باشید ولی قطعن لینوکسی که شما نصب کردید درست تنظیم نشده - خود من هم تنظیم کردن لینوکس برای یک وب سرور را بلد نیستم طرفش هم نرفتم ولی در این باره شک ندارم .
مهربد نوشته: خوب که چه؟ مگر من جایی گفتم #C خواناتر از PHP است؟
پس شما مدعی هستید که چنین حرفی نزدید ؟ (حاشا میکنید) با این حساب باید قبول داشته باشید که PHP خواناتر از سی شارپ است - با این حساب مورد شماره ی ۲ از آن لیست ۳ ماده ایتان هم طبق گفته ی خود شما نقض میشود . اگر هم مدعی هستید که سی شارپ سینتکسی خوانا تر دارد ! خوب نشانمان دهید .
مهربد نوشته: دشواری نامبرده پیوندی با سینتکس ندارد، بلکه به توانایی زبان در parse کردن آن برمیگردد، به بیان دیگر، همه زبانهای زیر:
C
++C
#C
Ruby
Python
Perl
...
توانایی parse کردن چندلایهای را دارند، اما PHP تنها در حالت وصله پینه شده آن را پشتیبانی میکند:
باز هم دلیل نمیشود که چون چند زبان که بیشتر برای اپلیکیشن نویسی استفاده میشوند یک قابلیتی را دارند و یک زبان دیگر که اصولن هیچ ربطی به اینها ندارد آن قابلیت را ندارد پس بد تر است !
مهربد نوشته: همچنان که در واپسین خط میتوان دید، برنامهنویس بایستی خود یک جفت {} افزوده بنویسد تا PHP درست کار کند (که خود فرنود دیگری بر «بی در و پیکر» بودن زبان است)
پس باز هم سفسته کردید و به جای پرداختن به بود و نبود یک توانایی، به اینکه «خوب نیست»، «خوانا نیست»، «برنامهنویس نمیفهمد» و .. پرداختید
برنامه نویس در اینجا قطعن نمیفهمید ! چون اگر سینتکس یک زبان با زبان دیگری فرق داشته باشد دلیل بر بد بودنش نیست - برنامه نویسی که این را نمیداند قطعن هیچ چیز نمیفهمد
مهربد نوشته: برای ما توضیح دهید که چرا قیاس مع الفارق است (شاید چون به مذاق شما خوش نمیآید؟)
مثال شما ربط دادن گوز به شقیقه است جانم !
همان طور که پیشتر برایتان گفتم و باز شما به دلیل نابینا بودن ندیدید ، ما در مورد عوام صحبت نمیکنیم - در مورد بزرگترین کمپانی های دنیا و شلوغ ترین وبسایتهای دنیا صحبت میکنیم !
من که بعید میدانم جمله ی به این سادگی را بفهمید !
مهربد نوشته: کجا نشان دادید، بفرمایید لینک کنید یا شماره پیک را بگویید.
بروید به همانجایی که داشتید از قوابلیات دات نت کد مینوشتید
ولی چون میدانم شما مشکل نا بینایی دارید :
http://php.about.com/od/learnphp/qt/php_with_html.htm
مهربد نوشته: پایهگذار PHP (Rasmus Lerdorf) خود آن را یک زبان پردازهنویسی (و نه برنامهنویسی) میداند:
مهربد نوشته: امیدوارم دیگر نیازی به باز کردن دگرش میان زبانهای «پردازهنویسی» و «برنامهنویسی» نباشد!
فکر میکردم که این را بدانید ! ولی فکر میکنید که زبان پردازه نویسی (Scripting Language) زبان برنامه نویسی نیست ! بعد ادعایتان هم میشود ؟ خنده دار است .
شمایی که ادعای انگلیسیتان میشود مطالعه بفرمایید :
http://en.wikipedia.org/wiki/Scripting_Language
نقل قول:A scripting language, script language, or extension language is a programming language that allows control of one or more applications. "Scripts" are distinct from the core code of the application, as they are usually written in a different language and are often created or at least modified by the end-user.[1] Scripts are often interpreted from source code or bytecode, whereas the application is typically first compiled to native machine code.
این هم فارسیش برای ما بیسواد هایی که ادعای زبان انگلیسیمان هم نمیشود :
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B...8%B3%DB%8C
نقل قول:زبان پردازهنویسی یا زبان اسکریپتنویسی، به نوعی از زبانهای برنامهنویسی گفته میشود که برای نوشتن پردازهها استفاده میشود.
پس یا قبول میکنید که اشتباه کرده اید یا برای ما نشان میدهید که چرا پردازه نویسی برنامه نویسی نیست !