10-17-2011, 02:01 PM
sonixax نوشته: دیگر واقعن به این نتیجه رسیدم که بیسوادی و بی اطلاع !
آخرین نگارش قابل دسترس و البته پاایدار PHP نسخه ی 5.3.8 هستش ، هر وقت 5.4.0 آمد بیایید از این حرفها بزنید .
http://php.net/downloads.php
Note: This directive also affected the shorthand <?= before PHP 5.4.0, which is identical to <? echo.
Use of this shortcut required short_open_tag to be on. Since PHP 5.4.0, <?= is always available
Use of this shortcut required short_open_tag to be on. Since PHP 5.4.0, <?= is always available
از آنجاییکه گمان میکنم انگلیسی هم نمیدانید، Before، چَم و معنی پیش (قبل) را دارد. به بیان دیگر، این
تگ در نگارشهای پیشین به صورت پیشفرض باز است و از (since) نگارش 5.4 همواره باز خواهد بود.
sonixax نوشته: ما در PHP از این مدل تگها نداریم : <?=
این مساله ابتدایی ترین داستان در برنامه نویسی به زبان PHP است که شما از آن آگاه نیستید بعد دارید سر مسایل بزرگترش با من کل کل میکنید ؟
sonixax نوشته: در منبع خودتان هم آمده که تا قبل از 5.4.0 نیاز به تنظیم کردن short_open_tag برای این داستان هست و به صورت پیشفرض در PHP وجود ندارد . البته من از این داستان اطلاعی نداشتم و به نظر من مشکلی نیست که آدم بگوید نمیدانم . ولی با همه ی اینها همانی است که ما گفتیم با کمی تغییر ، ما در PHP به صورت پیشفرض از این مدل تگها نداریم . چون شما در PHP میتوانید از <% هم استفاده کنید ولی جزو پشفرضهای زبان محصوب نمیشوند . (در فایل php.ini مقدار بولیانasp_tags را True کنید )
بازهم سفسته و مالهکشی.
در سرچشمهای که من آوردم هیچ سخنی از تنظیم کردن و مقدار پیشفرض آن نشده است. برای دیدن پیشفرض این directive ها میتوانید بروید اینجا:
http://php.net/manual/en/ini.core.php
کد:
Name Default
short_open_tag "1"
asp_tags "0"
precision "14"
serialize_precision "17"
y2k_compliance "1"
allow_call_time_pass_reference "1"
...
و همچنان که میبینید، بر پاد سخن مفت شما، تگ آن (short_open_tag) در ریخت پیشفرض خود (default)
همواره باز بوده و از نگارش 5.4 به بالا نیز، یکی از بخشهای مهادین زبان شده و نمیتوان آن را "خاموش" کرد.
sonixax نوشته: ولی چه کسی ازش استفاده میکند ؟
کسانی که کاربرد آن را میدانند؟
.Unexpected places give you unexpected returns