10-17-2011, 01:05 PM
مهربد نوشته: Note: This directive also affected the shorthand <?= before PHP 5.4.0, which is identical to <? echo. Use of this shortcut required short_open_tag to be on. Since PHP 5.4.0, <?= is always available.
دیگر واقعن به این نتیجه رسیدم که بیسوادی و بی اطلاع !
آخرین نگارش قابل دسترس و البته پاایدار PHP نسخه ی 5.3.8 هستش ، هر وقت 5.4.0 آمد بیایید از این حرفها بزنید .
http://php.net/downloads.php
نقل قول:PHP 5.3.8 (Current stable)
در منبع خودتان هم آمده که تا قبل از 5.4.0 نیاز به تنظیم کردن short_open_tag برای این داستان هست و به صورت پیشفرض در PHP وجود ندارد . البته من از این داستان اطلاعی نداشتم و به نظر من مشکلی نیست که آدم بگوید نمیدانم . ولی با همه ی اینها همانی است که ما گفتیم با کمی تغییر ، ما در PHP به صورت پیشفرض از این مدل تگها نداریم . چون شما در PHP میتوانید از <% هم استفاده کنید ولی جزو پشفرضهای زبان محصوب نمیشوند . (در فایل php.ini مقدار بولیانasp_tags را True کنید ) ولی چه کسی ازش استفاده میکند ؟
این برایم قابل درک است که شما دارید گوگل را زیر و رو میکنید و به هر چیزی چنگ میندازید که بگویید شما هم بلدید و اشتباهات قبلی و ادعاهای مشکل دار قبلی را ماست مالی کنید ولی این راهش نیست مهربد جان .
مهربد نوشته: براستی که ناآگاهی خود را هر چه بیشتر نشان میدهید. وارد کردن سرراست و مستقیم کدهای HTML در میان کدهای برنامه، نه در PHP شدنی است و نه در #C.
در هر دو زبان شما تگ خود را میبندید و HTML را در دنباله مینویسید که به آن در PHP میگویند Inline code و در asp.net با نام Embedded code block بکار میرود.
من میدانم که سر آن داستان سرعت PHP و منبع در پیتیتان بهتان فشار آمده ولی اینطوری با بیسواد بازی نمیتوانید چیزی را اثبات کنید . شما هنوز درک درستی از آنچه من نوشته ام ندارید .
هنوز دوزاری کجتان نیوفتاده که در دات نت شما مجبورید برای وارد کردن کدهای HTML در لابلای کدهای خودتان از متدهای همان زبان استفاده کنید ولی در PHP نیازی به این کار نیست .
مهربد نوشته: به بیان دیگر، شما میتوانید در میان کُدهای HTML، بخشی از کُد برنامه خود (و یا همه آن) را بنویسید و نه باژگون. از آنجاییکه
شما در درک این مفهوم عاجز بودهاید، به این شکل در نظر گرفتهاید که دارید در میان کُد برنامه HTML وارد میکنید، که البته نادرست است.
باز هم نشان از بیسوادی شما دارد این حرف ، در برنامه نویسی PHP هر دو قابل انجام است که من پیشتر هم گفته ام - این مشکل من نیست که شما تجربه کاریتان با زبان PHP و آشناییتان در حد همین سرچهای گوگلی دوزاری مانند آن ریفرنس قبلیتان است .
بروید یک مقداری یاد بگیرید بعد بیایید کل کل بفرمایید ، دست از سر سرچهای گوگلی هم بردار عزیزم چون یک چیزهایی پیدا میکنی بدون اینکه بدونی در باره ی چی نوشته اینجا کپی کیلوییش میکنی و آخرش رو هم بلد میکنی که مثلن بگی حق با شما بوده قافل از اینکه حد اقل یک کلیک بر روی لینک دانلود سایت اختصاصی PHP بیندازید ببینید این نسخه منتشر شده یا خیر ! - با سرچ کردن سواد شما بالا نمیرود با مطالعه سواد شما بالا میرود . با این حال برایم جالب بود که شما Manual را از اول شروع به خواندن کرده اید و چیزی را در میان آن استخراج کرده اید که هیچ برنامه نویس PHP ای در کدش از آن استفاده نمیکند چون به صورت پیشفرض قابل دسترس نیست + این :
نقل قول:Using short tags should be avoided when developing applications or libraries that are meant for redistribution, or deployment on PHP servers which are not under your control, because short tags may not be supported on the target server. For portable, redistributable code, be sure not to use short tags.
مهربد نوشته: به آن در PHP میگویند Inline code
در PHP به آن میگویند Escape
مهربد نوشته: بقیه نوشته هم سفسته فرسایشی بود و تکرار مکررات.چون قافیه تنگ آید ، شاعر به جفنگ آید - از سرعت بیشتر PHP و قابلیت های نسخه های بعدی که هنوز ارایه نشده اند و وارد کردن تگها و ... رسیدیم به بحث فرسایشی و پرندگان و چرندگان
البته برای ما که روشن است در آینده هم مرغ شما یک پا خواهد داشت، ولی برایمان بیشتر بگویید، دیگر چه کارهای نمیتوان انجام داد (ناشُدنیها!) و چه تگهای دیگری هم نیستند و این سخنا
خوب دیگه سی شارپ چه برتریهایی داره ؟
سرعت و سینتکس خواناتر رو که گند زدید رفت باقیش چی ؟
پ.ن : راستی امانت داری در نقل یک چیزی رعایت شود : http://naspinski.net/post/inline-aspnet-tags-sorting-them-all-out-(3c25242c-3c253d2c-3c252c-3c252c-etc).aspx
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری