10-03-2011, 03:45 AM
sonixax نوشته: مهربد جان خودت هم داری سخن من رو تائید میکنی ، یعنی در دات نت نمیشود مستقیم کد html وارد کرد یا برعکس ! پس درنتیجه کتابها اشتباه نمیکنند .
خیر اشتباه فهمیدی میلاد، بالا را دوباره بخوان.
در #C میتوان بسادگی میان HTML کُد دلخواه را نوشت.
همه کتابها نیز اشتباه نوشتهاند. اگر هنوز شک داری لینک مایکروسافت را هم میتوانی یک نگاه بیاندازی...
sonixax نوشته: وهمان طور که خودت در جدول نشان دادی تنها دو سایت از دات نت استفاده میکند و باز تائید سخن من است مبنی بر اینکه بزرگترین سایتی که با دات نت نوشته شده سایت خود مایکروسافت است .
چنانکه گفتیم، بیشتر بودن کاربران یک چیز نشانه خوب بودن آن نیست.
sonixax نوشته: خود ویکی پدیا به تنهایی از سایت مایکروسافت بزرگتر است ! باقی بماند . تازه php هم باز گزینه ی مناسبی برای سایتهای بزرگ نیست ولی میبینیم که سایتهایی بزرگتر و پیچیده تر از سایت خود مایکروسافت با آن نوشته شده و به خوبی کار میکند و این در حالی است که سایتهای دات نتی مثل سایت کمپانی دِل یک هفته در میان مشکل پیدا میکند .
هر چه باشد زیرساخت ویندوز است و پر از سوراخ
یکبار دیگر، بیشتر بودن و بزرگتر بودن گروه کاربران یک چیز نشانه بهتر بودن آن نیست.
sonixax نوشته: و در آخر ، ما از خرد جمعي سخن نميگوييم - بلكه از امنيت و سرعت و كيفيت ،بسايت مهم ترين نهاد سياسي دنيا داريم سخن ميگوييم . و مطمئن باش برتربن متخصصان جهان به اين نتيجه رسيده اند كه استفاده از phpكار درست است .
تا اینجا که تنها گفتی روی PHP سایتهای بزرگتری نوشتهاند، من هم میگویم پس با این حساب
من و تو هم باید برویم مسلمان شویم، چون آدمهای بیشتری مسلمان هستند پس حتما چیز بهتری از خردگرایی است!!
درباره امنیت، سرعت و کیفیت هم که تنها میگویی بهتر است، روی چه حسابی بهتر است؟ benchmark؟
http://naspinski.net/post/AspNet-vs-php-...rison.aspx
همچنان که میتوان دید، PHP در تندی به #C نزدیک هم نمیشود.
متخصصان جهان اما که باشند؟
.Unexpected places give you unexpected returns