01-06-2014, 07:11 AM
یکی دیگر از هزینه های دین و مذهب اینه که اگر دنبال بحث خدا و دین باشی اونوقت هرکس هرچیزی در این زمینه بگه، بخصوص مواردی که مخالفان زیر سوال میبرن یا توهین میکنن، معمولا آدم خارخارکش میگیره و وارد بحث میشه که این کار همانا و اتلاف کلی وقت و انرژی دیگر در این بحثها که همچنین اغلب با ریدن و ضایع شدن نیز همراه میباشد همانا!
بعدم مثلا یه کسی یجا یه کاریکاتور حضرت محمد رو میکشه لابد ما باید عکس العمل نشون بدیم.
من اصلا دیگه حال و وقت ندارم این چیزا رو بخونم، چه برسه به اینکه نسبت بهش فکر کنم و عکس العمل نشون بدم! لابد باید توی تظاهرات و تحریم هم شرکت کنیم
اصولا هر وابستگی خارجی در این دنیا باعث زحمت و بدبختی آدمه.
میخواد دین و مذهب و اعتقادات باشه میخواد هر چیز و هرکس دیگری باشه.
هرچی آدم کمتر وابستگی داشته باشه کمتر دنبال دفاع و اثبات چیزی باشه راحتتر و بهینه تر زندگی میکنه و میتونه به کار و زندگی و مسائل اصلی خودش برسه.
بعدم مثلا یه کسی یجا یه کاریکاتور حضرت محمد رو میکشه لابد ما باید عکس العمل نشون بدیم.
من اصلا دیگه حال و وقت ندارم این چیزا رو بخونم، چه برسه به اینکه نسبت بهش فکر کنم و عکس العمل نشون بدم! لابد باید توی تظاهرات و تحریم هم شرکت کنیم
اصولا هر وابستگی خارجی در این دنیا باعث زحمت و بدبختی آدمه.
میخواد دین و مذهب و اعتقادات باشه میخواد هر چیز و هرکس دیگری باشه.
هرچی آدم کمتر وابستگی داشته باشه کمتر دنبال دفاع و اثبات چیزی باشه راحتتر و بهینه تر زندگی میکنه و میتونه به کار و زندگی و مسائل اصلی خودش برسه.