نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لذت قدرتهای اصیل و درونی

عزیزم قدرت لذت داره. نگو نداره که خندم میگیره E415

تاحالا شده پات بخوره به یه چیزی، مثلا میز، اون چیز بشکنه؟ اونوقت حال نکردی؟
منکه حال میکنم. میگم ایول بدن، ایول قدرت E415

خب زندگی همین چیزاست دیگه.
چرا میخوایم واقعیت زندگی و انسان رو بیخودی خیلی پیچیده تر و متعالی تر نشون بدیم؟
ادیان سعی کردن همین کار رو بکنن، اما شکست خوردن.

دوست دارم همه چیز رو خورد کنم، نه اینکه همه چیز منو خورد کنن!
آدم باید اینطور باشه.
شان آدم اینطوریه.
آدم نباید توسط طبیعت تحقیر بشه.
طبیعت غلط کرد ما رو آفرید کونش میذاریم اگر دربرابر ما بخواد خشونت بکنه خب ما هم خشونت میکنیم کونش رو پاره فکولیم E105

انسان باید جنگی باشه.

ولی خب باید بد و شریر هم نباشد.
شرارت خوب نیست.
شرارت یه بیماری داخلیه خب.
مثل بیماریهای دیگه.

ما فقط از خودمون دفاع میکنیم.
فقط دنبال خواسته های طبیعی و مشروع خودمون هستیم.

آی حال میده مثلا من الان مخم توی کامپیوتر و برنامه نویسی، اصلا توی همه چیز، قوی شده.
یعنی مثلا نسبت به 10 سال پیش به طرز چشمگیری باهوش تر شدم.
یه زمانی زور میزدم یه لغت حفظ کنم، زور میزدم یه چیزی رو تحلیل کنم، یه مسئله ای رو حل کنم، یه الگوریتمی تحلیل یا طراحی کنم، ولی الان خیلی از این موارد برام راحت شده. یوقتا هست اصلا خودم تعجب میکنم از قدرت خودم. یعنی تعجب کنه، چون خیلی زحمت کشیدم، 8 سال شاید 10 سال مطالعه و تحقیق کردم و زور زدم، ولی اولش که برام پیش اومد غیرمنتظره بود. مثلا یه روز روی یه مشکلی یه هدفی یه برنامه و الگوریتمی فکر کردم، در عرض مدت نیم ساعت خودبخود یه ایده های شگفت انگیزی و چندتا راه حل به ذهنم اومد که خودم گفت اوه چه خبره بابا من فکر نمیکردم یه دفه شونصد مدل راه و روش بریزه!!
حالا همین برای مبتدی ها اینقدر سخته اینقدر حسرت میخورن خداییش!
حال کردم گفتم ایول چی ساختی از خودت. آفرین برتو (مثل خدا که به خودش آفرین گفت). حقا که زحمت کشیدی و لیاقتش رو داری.

توی زندگی معمولی هم قدرت ذهن خیلی به درد میخوره. چرا به درد نمیخوره؟!
یه لوله بخاری هم میخوای وصل کنی، وقتی باهوش باشی ایده میاد توی ذهنت راه حل میاد روشهای هوشمندانه میاد خودت از قدرت خودت حال میکنی از بقیهء دنیا هم بی نیاز میشی با حداقل هزینه و دردسر و زمان و بدون منت این و اون کشیدن نیازهای خودت رو جواب میدی.

بله اینطوریه داداش! الکی که نیست!!
اینا رو کوچک نگیرید.
مردم از روی نادانی شون هست که میرن دنبال چیزای برونی و پرهزینه. چون احساس خلاء میکنن، چون درونا ضعیف و تهی هستن و سعی میکنن با این چیزهای برونی خودشون رو ارضا و احساس موفقیت و بهره مندی بکنن. چون جامعه اینطور به اونا القا میکنه، دیگران میتونن اونا رو تحت تاثیر قرار بدن. چون این افراد ضعیف هستن و نمیتونن خودشون خوشبختی واقعی رو برای خودشون تعریف/شناسایی کنن و بسازن.

و تمام اینها قدرته.
قدرت اساس و بنیان همه چیزه.
بشر امروز فکر میکنه خیلی قدرتمنده، اما این همه چیزهای برونی و قدرتهای برونی و ظواهر و تجملات و مشغولیت های الکی اونقدرها هم چیز زیادی نیست، یعنی حداقل بدون قدرتهای درونی و اصیل نمیتونه اونقدری که باید و لازمه مفید باشه.

ما باید یخورده روی خودمون هم بیشتر کار کنیم. روی روان و ذهن و روح (احتمالی!!) خودمون.
علم و فناوری مدرن هم اول اولش که شروع کرد که اینقدر نمیدونست چی هست چی نیست اصلا میشه به چه چیزهای رسید یا نه.
ما هم باید خرد خودمون رو قوی کنیم.
و قدرتهای اصیل و درونی هم در این بین ضروری هستن.
خرد به تنهایی کافی نیست.
خرد حکم میده میگه برو بدنت رو قوی کن. آدم باید اراده داشته باشه بره عمل کنه.
خرد حکم میده میگه از فلان لذت چشم بپوش و بجاش برو فلان کار رو بکن؛ آدم باید عمل کنه.

ضمنا گاهی شاید این خرد نیست که به ما چیزی میگه، بلکه همون بقول بعضیا نفس و تنبلی و ضعفهای مسخرهء ماست که بهمون چیزی میگن و ما رو فریب میدن.
خرد رو نمیخواد واسه من تعریف کنید! من خودم باید خردم رو دریافت کنم. و هرکسی هم باید همین کار رو بکنه.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
لذت قدرتهای اصیل و درونی - توسط folaani - 12-15-2013, 11:11 AM
لذت قدرتهای اصیل و درونی - توسط folaani - 12-15-2013, 11:19 AM
لذت قدرتهای اصیل و درونی - توسط folaani - 12-15-2013, 11:29 AM
لذت قدرتهای اصیل و درونی - توسط folaani - 12-16-2013, 11:01 AM
لذت قدرتهای اصیل و درونی - توسط folaani - 12-16-2013, 12:28 PM
لذت قدرتهای اصیل و درونی - توسط folaani - 12-17-2013, 06:13 AM
لذت قدرتهای اصیل و درونی - توسط folaani - 12-17-2013, 11:05 AM
لذت قدرتهای اصیل و درونی - توسط folaani - 12-17-2013, 11:16 AM
لذت قدرتهای اصیل و درونی - توسط folaani - 12-17-2013, 11:37 AM

پرش به انجمن: