10-05-2013, 06:50 PM
نقل قول:پدرم سالهاست شطرنج بازی می کند استادش که فهمید گفتت به هیچ عنوان آموزش ندهد فقط در حد بازی ، و این علائم هم شاید جزو مواردی باشد که نباید از سمت ما آموزش ببیند (فردا حتما از استادش خواهم پرسید)
شما نمی خواید آموزش شطرنج بدید فقط چند تا حروف انگلیسی و علائمی مثل + و x است که اگر کلاس زبان رفته باشد بسیار آسان می شود.
به هرحال مشورت کنید.
نقل قول:آیا امکان این کار هست در سایتهایی که انلاین بازی می کنند؟
در همان سایت chess.com که گفتم. شاید من خودم برای هماهنگ کردن یک زمان مشخص مشکل داشته باشم. باید ببینم چه زمانی آزاد هستم و او زمانش آزاد است. ولی چیزی که زیاد است رقیب است. خودش می تواند با بقیه در سایت، بازی کند و سطح خودش را بسنجد. این سایت ها، یک ریتینگ به شخص می دهند که با هر برد، مساوی یا شکست بسته به ریتینگ رقیب، تغییر می کند. می تواند با کنترل زمان 10 دقیقه بازی کند. دستکم بعد از شش هفت بازی ریتینگش نسبتا برآورد دقیقی از سطح بازی اش می دهد( برای اینکه برآورد خوبی به دست بیاید نیاز به انجام دستکم 20 بازی است). همچنین تنظیماتی دارد که می تواند تعیین کند که ریتینگ رقیبش در چه حدودی باشد. بهتر است با افرادی در حدود ریتینگ خودش بازی کند مثلا افرادی که بین -200 و +200 ریتینگ خودش هستند. این تنظیمات را در محیط بازی پیدا می کنید.