10-05-2013, 06:22 PM
mosafer نوشته: نه هنوز نمی داند علائم نوشتاری را،
برای کودکی که هنوز چهار ماه آموزش را شروع کرده بالطبع بهتر هست از چیستانهای ساده شروع کند
گویا باید خودم نیز این رشته را اموزش ببینم تا حداقل بتوانم تشخیص دهم چیستانها در چه مرتبه ای هستند :e108:
می توانید به مرور به او آموزش دهید. کار سختی نیست. در همین صفحه پیش، مزدک بامداد گرامی آن را آموزش داد. یک سری ریزه کاری های دیگر برای نوشتن علائم هستند که آن ها هم آسان هستند.
اگر من با فرزند شما یک بازی انجام بدهم می فهمم در چه سطحی است. کودک شما آن معمای دو رخ سفید در برابر یک رخ سیاه را حل کرد و من تصور کردم سطح بسیار خوبی دارد چون حل آن معما به این سادگی نبود. من نمی دانم چه نقاط قوت و ضعفی دارد. ولی از آن جایی که هنوز نوشتن علائم شطرنج را بلد نیست پس یعنی آماتور است و البته اینکه توانسته آن معما را حل کند عالی است. این ها فلش های نبوغ هستند که بعضی وقتها زده می شود ولی چون تمرین و مهارت پشتش نیست ادامه دار نیست.
معماها متفاوت هستند. برای حل یک معما اگر تکنیک خاصی را بلد باشید به آسانی حل می کنید برای حل معمای دیگر اگر تاکتیک مشخصی را بلد باشید به آسانی حل می کنید وگرنه معما دشوار می شود. بعضی معماها نیاز به قدرت محاسبه بالا دارند بعضی معماها بستگی به درک پوزیسیونی شخص دارد و...همه این ها در میزان سختی یک چیستان نقش دارند.
سفارش می کنم همان کتابی که بهتان گفتم را برایش تهیه کنید و روزانه نزدیک 1 ساعت برای حل تمرین هایش وقت بگذارد.