10-03-2013, 08:14 AM
mosafer نوشته: [ATTACH=CONFIG]2512[/ATTACH]
+
مساله ی آخر رو نتونست
مسافر گرامی، من الان عجله دارم و باید برم.فقط کوتاه به شما بگم که باید حوصله بیشتری داشته باشد و با دقت زیاد به حل آن ها بپردازد چون این چیستان ها مشکل هستند. انتظاری نمی رود یک پسر 9 ساله که چهار ماه است شروع به کار کرده بتواند حل کند ولی حتما روی آن ها فکر بیشتری کند.مشخص است که با عجله این ها را گفته چون مثلا در شماره 3، وزیر سیاه خانه g7 را پوشش داده پس وزیر سفید نمی تواند مات کند یا در چیستان اولی ، حرکت فیل اجازه h2 را به سیاه می دهد و پیاده اش وزیر می شود وسیاه می برد.در چیستان 2 گرفتن پیاده g7 اجازه پیشروی پیاده h سیاه را می دهد و سیاه می برد.چیستان آخر هم دقت کنید که سفید خودش را مات می کند.(به تعریفی که ارائه دادم دقت کنید.) این چیستان مشکلی است.گمان می کنم برای پسر شما کمی بیش از اندازه دشوار باشد چون تازه 4 ماه است شروع کرده. سفارش می کنم از معمایی شروع کند که سفید و سیاه هر کدام یک پیاده دارند و او حل نکرده.سپس به سراغ چیستان دوم که سفید و سیاه هر کدام دو پیاده دارند برود.
من حتما چیستان های ساده تری هم می گذارم تا برای پسر شما چالش برانگیز باشد چون شاید سختی این معماها موجب دلزدگی اش بشود و با یادگیری اصولی اش هم همخوانی نداشته باشد.(چقدر کوتاه گفتم. )