09-12-2013, 11:53 PM
SAMKING نوشته: چرا خودکشی؟
خوراک حاضر!
جای خواب آماده!
تحصیل و فراگیری دانش!
نت خوبی هم که حتمن دارند!
چی میمونه دیگه؟
زندان به این قشنگی!
خوراک در بهترین حالت کلم پخته با سیب زمینی آب پز بدون نمک هستش . یک وقتهایی هم نودل پخته بدون هیچی بهت میدند . خیلی لطف کنند ماهی یک بار یک رون مرغی بال بوقلمونی ، سوسیس آب پزی ماهی خامی چیزی بهت بدند . اجازه پخت و پز هم نداری .
تحصیل و فراگیری دانش خبری نیست . اینها همش عکس و تبلیغه . تحصیل و دانش و ... مال کسیه که قراره بعد از یک مدتی به جامعه ی اون کشور برگرده نه کسی که قرار بعد از 4 سال دیپورت شه یا حبس ابد داره .
نت هم بی نت . بیخود صابون به دلتون نزنید . ارتباط با دنیای خارج تحت کنترل شدیده .
چیزی که میمونه 23 ساعت حبس در اتاق و یک ساعت هواخوری در روزه . یعنی سر یک هفته سرت رو میکوبی به دیوار همون سلول .
شاید ازتون بیگاری هم بکشند به شرطی که جای خالی براتون باشه (کار ساعتی یک یورو) که بتونید یک چیزهایی مثل سیگار و .. رو بخرید .
من زمانی که اومدم آلمان به مدت 3 ماه در یک کمپی بودم که شرایط مشابهی داشت - تازه توی یک سلول زندانی نبودیم و آزاد بودیم که هر وقت میخوایم بریم بیرون توی شهر و برگردیم - سر یک ماه قاطی کرده بودم برای همین دو ماه بقیه رو رفتم منزل یکی از دوستان موندم .
اتفاقن آزوتسیال ترین جماعتی که توی عمرم دیدم رو هم توی همون کمپ دیدم که بیشتر از فلسطین و افغانستان و کردستان عراق بودند . مابقی از جمله سوریه ای ها ، ارمنی ها ، عراقی ها ، ایرانیها ، روسها ، کردهای ترکیه و ... انسانهای نرمال و مثبتی بودند که با خیلی هاشون هم هنوز دوستیم ادامه داره و اتفاقن افراد موفقی هم هستند طوری که یکیشون بعد از 3 سال تونست یک خونه ویلایی بخره الان هم یک فراری F430 ساخت 2011 زیر پاشه .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری