11-01-2010, 07:44 PM
sonixax نوشته: بله خوششان نمی آید و ما هر چه ترک دیدیم به جز فحش و بد و بیراه چیزی نثار آتاتورک نکرده . در مورد تفاهم نامه هم چرند نگویید آلمان یکی از مخالفین اصلی ورود ترکیه به اتحادیه اروپاست به دلیل اینکه میگویند ترکها سطح فرهنگ اروپا را پایین میکشند و اخیرن هم یکی از نمایندگان مجلس به خاطر اینکه گفته بود ترکها خنگ هستند و پس از 30 سال زندگی هنوز آلمانی بلد نیستند حرف بزنند به نژادپرستی محکوم شد . منابع شما بسیار پرت است بروید مطالعه کنید .
تنها در 3 شهر تدریس میشود ؟! زبان پارسی در تک تک مدارس و شهر های آلمان تدریس میشود آن هم از روی شاهنامه . نه تنها پارسی بکه اسپانیولی ، پرتقالی ، انگلیسی ، عربی ، یونانی ، عبری ، روسی ، چینی ، هانگول ، هندی و سایر زبانها تدریس میشوند و Sprachschule (مدرسه زبان) های فراوانی برای این امر وجود دارد سوای آن چیزی که در گیمنازیوم و رئال شوله و ... تدریس میشود ، پس چه قدر زبان ترکی شما خاک بر سر است که تنها در 3 شهر تدریس میشود با این آمار دروغین و تحریف شده زبان و ملیت مورد علاقه خودتان را بیشتر میکوبید و خوار میکنید جانم .
در ضمن در کشور آلمان کلن 4 میلیون نفر ترک و ترک تبار زندگی میکنند که اگر به نسبت 80 میلیون جمعیت این کشور مقایسه کنیم میشود 5% نه 30% ، من مانده ام شما ها این آمار فضایی و عجیب را از کجایتان استخراج میکنید
برادر sonixax ایشون اومد طبق معمول روال پانتورک ها چندتا خالی بندی وسط مبحث ول داد غافل از اینکه خبر نداره شما تو آلمان زندگی میکنید و گوشی دستتون هست.. کلا آمار این جماعت دور و بر فضا و مثل جرم ستاره های نوترونی اعجاب انگیزه! آدم وقتی حرف های اینا رو میشنوه از خنده میخواد جر بخوره! یه بار تو یه جمعی با یکی از اینا داشتم صحبت میکردم برگشت با همون لحجه ی تورکی غلیظ گفت: اصلا تو میدینیستی چی پولدارترین آدام دونیا تورکی؟ میدونیستی هامای آدامای پولداری دونیا تورکن؟ من موندم در برابر این خیل عظیم اطلاعات چی بگم. بهش گفتم حالا اگر میگفتی یهودین باز میشد قبول کرد.براش دونه دونه لیست 10 نفره ی فوربس رو گفتم و براش توضیح دادم که این لیست 400-500 نفره ست که از هر 10تاش 8تاش یهودین. ولی پولدارترین تورکی که تو این لیست بود یه نفر بود که معروف بود به پدر اقتصاد تورکیه اسمش رو الان خاطرم نیست که ثروتش 3.2 ملیارد دلار بود. بعد بهش گفتم میخوای همین الان ببرم نشونت بدم یه آدمی رو که فقط 800 ملیارد تومن ثروتش رو تو همین تهران من خبر دارم و یه پاش ایرانه و یه پاش میامی آمریکا؟ گفت آمروکا چیکار میکونی؟ گفتم من اونجا کاری نمیکنم ولی اون یارو تو میامی برج میسازه!! یه عالمه رفیق هم داره عین خودش خرمایه هستن که صفرای پولاش رو هم نمیتونی بشمری. حالا اینارو من دیدم و آمار شیتیلشونو دارم ولی مطمئنم اگه همین تهرانو بتکونی خیلی از اینا پیدا میکنی. آخر سر یادم افتاد ازش پرسیدم اون یارو که میگفتی پولدارترین آدم دنیا هست و تورکه راستی اسمش چی بود؟ گفت "بیل گیتز" . همه ترکیدن از خنده!! گفتم برو خدا پدرتو بیامرزه اونیکه اینا رو یادت داده خواسته اوسکلت کنه سرکارت گذاشتن. البته خوب دست آخر خود منم سر کار رفته بودم یه ربع داشتم واسه همچین مغز متفکری از فهرست فوربس میگفتم. یارو اصلا نمیدونست فهرست چی هست!!
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد