نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاسخ به شبهات در مورد رژیم گیاهخواری
#1

شاید ساده ترین راه زندگی در دنیای صنعتی امروز برای انسان ، همه چیزخوار بودن اوست . ولی بهترین و صحیح ترین راه نیست . اگر انسان کمی به خود زحمت و رنج اولیه بدهد ، دنیایی را مشاهده خواهد کرد که با یک نگاه به حیوانی نظیر مرغ یا گوسفند ، خوک یا شتر جلوه ای از عشق را مشاهده خواهد کرد نظیر احساس به برادر ، فرزند و یا حتی به زیبایی احساس به پدر و مادر .

گیاهخواری بازگشتی است به اصل وجودی انسان ، اصلی که توسط پدرانمان و با هدایت دشمنانمان به فراموشی سپرده شده بود ، طوری از ما موجوداتی جدید ساخت که حتی شاید عکس تمایلات وجودیمان ، وابستگی هایی به حیوانات پیدا کردیم.

از نظر یک وگان ما انسانها در زمانهای بسیار دور ، پیش از پیدایش آتش ، کاملا گیاهخوار بودیم . به تدریج با ذوب فلز و ساخت نیزه و بدنبال آن کباب کردن حیوانات بیچاره به مبارزه با طبیعت پاک برخواستیم . انرژی فراوان را بصورت یکجا خواستیم و اما نمی دانستیم این انرژی های تقریبا مفت ، با خود چه صدمه های جسمی و روحی بر انسان وارد می کنند . انواع بیماری ها و سرطانها ، ورود سم ها و هزاران هزار بلایی که از سر نابخردی بر پدرانمان آمد. بسیاری بر گیاهخواران و خام گیاهخواران خرده می گیرند که رژیم گیاهی کمبودهایی دارد ، دچار افسردگی هایی می شوی ، کمبود آهن پیدا می کنی و در تنفس با مشکل مواجه خواهی شد و سرگیجه هایی همراه انسان خواهد بود . کمبود ویتامین ب۱۲ هم که پرچمی شده است .. .

بنده به عوان یک گیاهخوار که در این لحظه ۳۰ امین ماه گیاهخواری ام را جشن می گیرم ، باید به عنوان تجربه شخصی بیان کنم در دوران پیش از گیاهخواری ام ، یک خون آشام به تمام معنا بوده ام و هر روز فرآورده های حیوانی بسیاری مصرف می کردم . با اینحال همواره سردرد هایی ناشی از خون رسانی ضعیف و کمبود گلبولهای قرمز و آهن داشتم . دردهای دستگاه گوارش و علی الخصوص معده که سالها بسیاری دیگر از اعضای خانواده ام را نیز درگیر خود کرده بود و بسیار مشکلات روحی و روانی مانند تیک های عصبی در چشم و ابرو ها .. . در مدت پس از یکسال گیاهخواری ام تمامی این مشکلات بطور کامل برطرف گردید . شاید در سال اول برای تطبیق یافتن سیستم بدنم با وضع جدید ، گهگاهی به مشکلاتی هم برخورد کردم ولی هر روز که می گذشت این مشکلات کمتر وکمتر شد . هیچگاه حس اینکه معده ای داری که باید پر شود و بعد اینکه پرشد سختی هضم غذاهای سنگین و چرتهای سنگین بعد غذا ، مدفوع بدبو و بسیاری چیزها که برای یک همه چیزخوار بسیار عادی است دیگر برایم تکرار نشد. عده ای دیگر می گویند انسان از ابتدا گوشتخوار بوده و چرا نباید گوشت را بخوریم ؟ بارها و بارها گفته ام و در تمامی سایتهای گیاهخواری ابراز شده که کدام انسانی است که حتی زمانی که در مرز گشنگی و تلف شدن است ، بدود و گوسفندی را بگیرد ، خودش کله اش را بکند ، پوستش را بدرد و او را خام خام بخورد ؟؟ اگر انسان ذاتا یک همه چیز خوار و گوشتخوار (مانند ببر) بود باید این قابلیت را می داشت . یعنی انسان از یک کرم نیز بی عرضه تر است ؟!

تنها همه چیزخواری که فعلا به ذهن من می رسد همین کرم است. او اینقدر قدرت دارد تا وارد سلولهای زنده حیوانی شود و از آنها مانند انگلی تغذیه کند ولی شمایی که میگویید انسان همه چیزخوار است ، همین قابلیت اندک را هم انسان دارد ؟!

براستی کندن یک سیب از درخت با بریدن سر یک جانور که جانی مانند ما و خونی پاکتر از خون ما دارد ، برابر است ؟! پس چرا در زمان سربریدن آنها روی بچه هایمان را برمیگردانیم و اگر چنین صحنه ای را ببینند شب در خواب کابوس می بینند و خودمان هم تا دقایقی حالمان بد است ؟؟ ولی برای چیدن یک گیلاس ، فرزندمان را بلند می کنیم تا او اینکار را با لذت انجام دهد. توت هنگامی که رسیده می شود می افتد و این یعنی زمان استفاده آنهاست … . ولی زمان استفاده از یک حیوان را چه کسی تعیین می کند ؟! براستی آیا ما خداوند حیوانات خانگی هستیم که اراده مان جان آنها را بگیرد ؟!

شاید یک گیاهخوار برای سلامتی این نوع زندگی را برگزیند ولی چیزی که ناگزیر به آن دچار خواهد گشت ، عشق به تمامی موجودات زنده از سگ و گربه گرفته تا شغال و دلفین. بی شک هر انسانی عاشقانه زندگی کردن را به هر نوع زندگی سخت و اجباری ترجیح می دهد و اگر در این راه قدم گذاشت ، ریختن خون یک گنجشک را آموزش دهنده و آغاز گر جنگهای قبیله و برادر کشی می داند

منبع : http://delbari.us/?p=1861
پاسخ
#2

کافر نوشته: از نظر یک وگان ما انسانها در زمانهای بسیار دور ، پیش از پیدایش آتش ، کاملا گیاهخوار بودیم

این ادعا سندیت علمی نداره .
همین الانش اگر به شامپانزه ها و میمونها و مانند آنها که به نوعی پسر عمو های ما محسوب میشوند نگاه کنید میبینید که همه چیز خوار هستند .
در ضمن موجودات ۱۰۰% گیاهخوار دندان نیش ندارند - در صورتی که موجودات همه چیز خوار حد اقل ۴ دندان نیش دارند که برای پاره کردن استفاده میشه . هر چه میزان گوشتخواری بیشتر باشد دندانهای نیش بلند تر ، تیز تر و بیشتر هستند به شکلی که در موجودات گوشتخوار شما دندان های آسیا نمیبینید . اگر فرض کنیم که کشف آتش باعث گوشتخوار شدن انسان شده !!!!! (که البته درست نیست) و خوردن گوشت در انسان طی هزاران سال و در نتیجه فرگشت باعث ایجاد دندانهای نیش شده ! این ادعا را در مورد میمونها و شامپانزه ها چه طور ثابت میکنید ؟! در عین حال اگر شما به فسیل هایی مانند لوسی نگاه کنید متوجه میشود که آنها هم دندان نیش داشته اند با اینکه بسیار قدیمی تر از کشف آتش و آهن و ... بوده اند .

جمجمه لوسی :


[ATTACH=CONFIG]522[/ATTACH]


باز سازی شده جمجمه لوسی :


[ATTACH=CONFIG]523[/ATTACH]

یک نمونه دیگر : http://www.zamaaneh.com/science/2009/10/post_13.html

همان طور که میبینید وجود دندان نیش به خوبی پیداست .

همچنین بدن انسان برای دویدن در مسافت های طولانی طراحی شده و بر خلاف چهارپایان از طریق سیستم تنفسی خنک نمیشود بلکه با عرق کردن این کار صورت میپذیرد . بدین معنا که انسان میتواند مسافتهای بسیار طولانی را برای مدتی طولانی بدود . انسانهای نخستین با استفاده از همین ویژگی و و تعقیب مداوم شکار باعث بالا رفتن دمای بدن جانور میشدند و حیوان تلف میشد . و این یکی از ابزار هایی است که انسان به صورت طبیعی برای شکار جانوران دیگر برخوردار است .

متاسفانه صادق هدایت که کتابش مرجع گیاهخواران ایرانی شده برای اثبات حقانیت عمل خودشان از اینها خبر نداشته !

درست تر در این باره اینه که انسان بیشتر از میوه و گیاهان تغذیه میکرده تا گوشت جانوران ولی به هر حال به شکار جانوران دیگر هم میرفته و از گوشتشان تغذیه میکرده . انسان ۱۰۰% گیاهخوار که مورد ادعای گیاهخواران هم هست شبه علم است .

باقیش هم که پاسخی به شبهات نبوده و همش احساسات پاک یک انسان گیاهخوار بوده !


فایل‌های پیوست
.jpg lucy2skull.jpg اندازه 33.24 KB  تعداد دانلود: 334
.jpg lucy recontructed skull.jpg اندازه 14.47 KB  تعداد دانلود: 293

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#3

sonixax نوشته: فرض کنیم که کشف آتش باعث گوشتخوار شدن انسان شده !!!!! (که البته درست نیست) و خوردن گوشت در انسان طی هزاران سال و در نتیجه فرگشت باعث ایجاد دندانهای نیش شده !
خب این فقط یکی از دلایلش هست.. تا جایی که من اطلاع دارم انسان ها پس از عصر یخبندان به دلیل قحطی روی به گوشتخواری آوردند که شوربختانه این عادت بد کماکان تا به امروز ادامه داره
sonixax نوشته: انسان میتواند مسافتهای بسیار طولانی را برای مدتی طولانی بدود . انسانهای نخستین با استفاده از همین ویژگی و و تعقیب مداوم شکار باعث بالا رفتن دمای بدن جانور میشدند و حیوان تلف میشد . و این یکی از ابزار هایی است که انسان به صورت طبیعی برای شکار جانوران دیگر برخوردار است .
راستش پاسخ قانع کننده ای نیست .. یعنی الان شما بخوای یه گوسفند رو شکار کنی از چه روشی استفاده می کنی ؟! می افتی دنبالش و اینقدر دنبالش می کنی تا اینکه از پا دربیاد و تلف بشه ؟؟!!

اصلن نظریه تکامل و دندان نیش و این حرفا به کنار ، سلامتی روح و فکر انسان هم مهم نیست ! این وسط تکلیف احترام به حقوق حیوانات چی میشه ؟! انسان ها به چه حقی به خودشون اجازه میدن که حق حیات رو از یک موجود زنده سلب کنند؟ فقط برای خودخواهی و لذت طلبی ؟!

مگر اینکه شما هم باور داشته باشی که انسان اشرف مخلوقات هست و خداوند کل این دنیا رو خلق کرده برای آسایش و رفاه انسان !!

اینجا رو هم ببینید بد نیست ... گیاهخواری چیست ؟! چرا گیاهخواری؟! http://delbari.us/?page_id=647
پاسخ
#4

کافر نوشته: اصلن نظریه تکامل و دندان نیش و این حرفا به کنار ، سلامتی روح و فکر انسان هم مهم نیست ! این وسط تکلیف احترام به حقوق حیوانات چی میشه ؟! انسان ها به چه حقی به خودشون اجازه میدن که حق حیات رو از یک موجود زنده سلب کنند؟ فقط برای خودخواهی و لذت طلبی ؟!

خوب گیاه هم زنده است، به چه حقی گیاه زنده را میتوانیم بخوریم، ولی جانور زنده را نه؟

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ
#5

مهربد نوشته: خوب گیاه هم زنده است، به چه حقی گیاه زنده را میتوانیم بخوریم، ولی جانور زنده را نه؟
مهربد گرامی درود بر تو ... پرسش بجایی هست ...

گیاهان بر خلاف حیوانات رگ ندارند و درد رو احساس نمی کنند . و از همه مهمتر هیچ خون و خونریزی هم در کار نیست
پاسخ
#6

کافر نوشته: خب این فقط یکی از دلایلش هست.. تا جایی که من اطلاع دارم انسان ها پس از عصر یخبندان به دلیل قحطی روی به گوشتخواری آوردند که شوربختانه این عادت بد کماکان تا به امروز ادامه داره

میمونها هم برای همین همه چیز خوار شدند ؟!



کافر نوشته: راستش پاسخ قانع کننده ای نیست .. یعنی الان شما بخوای یه گوسفند رو شکار کنی از چه روشی استفاده می کنی ؟! می افتی دنبالش و اینقدر دنبالش می کنی تا اینکه از پا دربیاد و تلف بشه ؟؟!!

اگر در جنگل باشم و به جز سنگ چیز دیگه ای دستم نباشه - بله همین کار رو میکنم !



کافر نوشته: اصلن نظریه تکامل و دندان نیش و این حرفا به کنار ، سلامتی روح و فکر انسان هم مهم نیست ! این وسط تکلیف احترام به حقوق حیوانات چی میشه ؟! انسان ها به چه حقی به خودشون اجازه میدن که حق حیات رو از یک موجود زنده سلب کنند؟ فقط برای خودخواهی و لذت طلبی ؟!

با این استدلال تشریف ببرید هر چی موجود گوشتخوار توی دنیا هست رو نابود کنید ! ما در مورد شکار به صورت تفریحی حرف نمیزنیم عزیزم که شما میگی لذت طلبی !
سلامت روح و فکر انسان هم ربطی به خوردن گوشت نداره ! ولی به عکس سلامت جسمش رابطه ی مستقیم داره با عدم مصرف گوشت و فراورده های حیوانی و یا مصرف بیش از حد گوشت و فراورده های حیوانی .
گیاهخوران* اغلب ضعیف - کم رنگ و رو و بی حال هستند .


کافر نوشته: مگر اینکه شما هم باور داشته باشی که انسان اشرف مخلوقات هست و خداوند کل این دنیا رو خلق کرده برای آسایش و رفاه انسان !!

چه ربطی به حقایق داره ؟!


کافر نوشته: اینجا رو هم ببینید بد نیست ... گیاهخواری چیست ؟! چرا گیاهخواری؟!

نوشته ای که شما بنده را به آن پاس دادید - از همان دست شبه علم هایی است که سعی دارد یک چیزی را به زور پاچه مخاطب کند !
همچنین پر است از توضیحات اشتباه و خود پاچه کنی به عنوان علم ! مثلن آن قسمتی که گفته شامپانزه ها گیاهخوار هستند !!!!

نقل قول:

The common chimpanzee has an omnivorous diet, a troop hunting culture based on beta males led by an alpha male, and highly complex social relationships.


اگر نمیدانید شبه علم چیست :

http://www.youtube.com/watch?v=2PGQj9xmrV8

مقایسه کنید با متنی که بنده را به آن ارجاع دادید .


* اگر شما لبنیات مصرف میکنید - گیاهخوار محسوب نمیشوید . گیاهخواری راستین (Veganism) مصرف لبنیات رو هم به همون دلایل احساسی که پیشتر خودتون هم بهش اشاره کردید که هیچ پایه و اساس علمی نداره بد میدونه .

---------- ارسال جدید اضافه شده در 08:53 PM ---------- ارسال قبلی در 08:51 PM ----------

کافر نوشته: مهربد گرامی درود بر تو ... پرسش بجایی هست ...

گیاهان بر خلاف حیوانات رگ ندارند و درد رو احساس نمی کنند . و از همه مهمتر هیچ خون و خونریزی هم در کار نیست

الان بحث شما فواید گیاهخواری هستش (که البته در شکل سفت و سختش مضر هم هست) ؟! یا عدم گوشتخوار بودن انسان (که نشان دادیم چنین باوری غلط است) ؟! یا خون و خونریزی (که در این صورت هر جانور گوشتخواری معدوم باید گردد !) ؟!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#7

کافر نوشته: مهربد گرامی درود بر تو ... پرسش بجایی هست ...

گیاهان بر خلاف حیوانات رگ ندارند و درد رو احساس نمی کنند . و از همه مهمتر هیچ خون و خونریزی هم در کار نیست

خوب مگر درد کشیدن بخودی خود بد است؟

نمونه ساده میزنم، یک پسر به یک دختری از گرایش و علاقه خود میگوید، ولی دختر در پاسخ نه گفته و او را میرنجاند —> پسر درد میکشد.

اکنون برای اینکه هیچ پسری درد نکشد آیا دختر ما بایستی با هر پسری که از راه رسید بخوابد؟


درد یک مکانیسم کارآمد و خوب است که بدون آن زندگی ناشدنی است. درداندن (درد دادن) جانوران نیز تنها زمانی بد است که بیهدف باشد،
که آنهم نه بد برای اینکه جانور میدردد، بساکه چون گرایش به دگرآزاری (سادیسم) را بها داده و دگرآزاری برای تندرسی همبود (جامعه) چیز خوبی نیست.

پس درد دادن به جانوری که میخواهیم کشته و بخوریم خوب نیست، ولی درباره واپسین دردی که به جاندار پیش از مرگ داده میشود چه؟
در اینجا باید گفت نه تنها درد اخلاقی نیست که سراسر زیان‌آور نیز هست، چراکه اگر جاندار پیش از مرگ خود احساس درد و ترس کند
هورمونهای آدرنالین و .. در بدنش آزاد میشوند که در آینده در بدن خود ما میبایستی سوزانده شوند و زیان‌آور هستند.

پس تا جای شدنی به سود خود ما است که جانور هنگام مرگ درد نکشد.



نقل قول:بارها و بارها گفته ام و در تمامی سایتهای گیاهخواری ابراز شده که کدام انسانی است که حتی
زمانی که در مرز گشنگی و تلف شدن است ، بدود و گوسفندی را بگیرد ، خودش کله اش را بکند ، پوستش را بدرد و او را خام خام بخورد ؟؟ اگر انسان ذاتا یک همه چیز خوار و گوشتخوار (مانند ببر) بود باید این قابلیت را می داشت . یعنی انسان از یک کرم نیز بی عرضه تر است ؟!

شوخی میفرمایید. اگر پای مرگ و زندگی باشد، من گوشت مرده‌ی آدم را هم خام میخورم، چه رسد به گوسپند!

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ
#8

sonixax نوشته: الان بحث شما فواید گیاهخواری هستش (که البته در شکل سفت و سختش مضر هم هست) ؟! یا عدم گوشتخوار بودن انسان (که نشان دادیم چنین باوری غلط است) ؟! یا خون و خونریزی (که در این صورت هر جانور گوشتخواری معدوم باید گردد !) ؟!

همه گیاهان این اندازه از خود رونمایی نمیکنند:

نقل قول:ولی برای چیدن یک گیلاس ، فرزندمان را بلند می کنیم تا او اینکار را با لذت انجام دهد. توت هنگامی که رسیده می شود می افتد و این یعنی زمان استفاده آنهاست … . ولی زمان استفاده از یک حیوان را چه کسی تعیین می کند ؟! براستی آیا ما خداوند حیوانات خانگی هستیم که اراده مان جان آنها را بگیرد ؟!


این استراتژی برخی از گیاهان است که تخم خود (دانه) را در کالبد یک میوه خوشمزه و مقوی بیاورند تا
جاندار با خوردن میوه پیشنهادی و سپس دفع آن در جای دیگر، به فرازیست آن گیاه ناراست (غیر مستقیم) یاری برساند.
گیاهان این دسته را میتوان سیب، انگور، توت‌فرنگی، هندوانه و .. نام برد:

[عکس: 71.jpg]

میوه‌هایی که خود را عرضه میکنند


ولی خوردن دانه همین میوه‌ها پاد‌افره‌‌مند است، مانند خوردن تخم هندوانه و .. که دل درد می‌آورد، چرا
که نمیخواهد خورده شود! ولی خوردن گوشت هندوانه بجایش بیاندازه خوشمزه و سودمند است.

هرچند ما به کمک تکنولوژی تخم هندوانه را هم در پی پروسه‌هایی خوردنی میکنیم، ولی باز گویا همچندان آسیبش به سودش میچربد.




برخی گیاهان استراتژی دیگری دارند، مانند برنج و گندم خام که هیچ جانوری مگر آدم نمیتواند آن را بخورد، چرا که دانه آن سخت و
بدمزه است و اگر خورده شود هم زهر میسازد و جاندار را بیمار میکند (تا درس عبرتی شود که بار دیگر نخورد)..

در فربود (واقعیت) نان گندم و جویی که ما میخوریم در پی چندین پروسه فرآوری بسیار دراز و تکنولوژیکی است (که کوچکترین
"طبیعی" بودنی هم ندارد) و سرانجام اینکه در پی همه این پروسه‌ها، بازهم گفته میشود که آسیب خوردنش بیشتر از سودی است که میرسانند:


[عکس: 72.jpg]

دانه‌هایی که نمیخواهند به هیچ بهایی خورده شوند.


این دسته از گیاهان کوچکترین گرایش به خورده شدن ندارند. بر پاد باور هامیانه، تنها یکی دو هزار سال است که ما با رام کردن این دسته از گیاهان (از راه پیوند
دستی و امروز ژنتیکی) توانسته‌ایم تا اندازه‌ای آنها را خوراکی کنیم، اگر به چند هزار سال پیش برویم، این گیاهان بسیار وحشی بوده و خوردن آنها نیز بیاندازه زهرآگین و کشنده.




هر آینه باز استراتژی برخی گیاهان این است که دانه خود در یک حافظ سفت و سخت جای میدهند، مانند هلو، شفتالو و ..
خوردن این دسته سودمند است، چرا که به کمک ابزار دست‌ساز ما حافظ را برداشته و خود دانه خوشمزه را میخوریم (ولی بیشتر جانوران 47 میشوند):

[عکس: georgia_peach_in_season.jpg]

گیاهانی که برای دانه خود حفاظ میگذارند




سر انجام اینکه باز بر پاد باور همگانی، خوردن گوشت خام بسیار بهتر و گوراش‌پذیرتر از خوردن گوشت پخته است. تنها دشواری در این است که اندکی
ریسک بالاتری از دیدگاه بیماری‌های "کشنده" دارد، ولی اگر جانور همان دم کشته و خام خام خورده شود گوشت آن بسیار ساده‌تر گواریده شده و سودمندتر است.

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ
#9

کافر نوشته: گیاهان بر خلاف حیوانات رگ ندارند و درد رو احساس نمی کنند . و از همه مهمتر هیچ خون و خونریزی هم در کار نیست
خب اول اینکه گیاه هم در مقیاس خودش هم رگ داره و هم درد رو احساس میکنه و هم اینکه خون هم باز در مقیاس خودش داره!!! بعد متوجه نمیشم مشکل خون و خونریزی چی هست اصولا؟! نکنه مشکل رنگ قرمز خون هست فقط؟ چون این خون فقط نقش انتقال اکسیژن و مواد غذایی و دفع مواد زائد رو داره...پس خارج شدنش از بدن موجود به خودی خود چیز بد یا خوبی نیست....


مهربد نوشته: سر انجام اینکه باز بر پاد باور همگانی، خوردن گوشت خام بسیار بهتر و گوراش‌پذیرتر از خوردن گوشت پخته است. تنها دشواری در این است که اندکی
ریسک بالاتری از دیدگاه بیماری‌های "کشنده" دارد، ولی اگر جانور همان دم کشته و خام خام خورده شود گوشت آن بسیار ساده‌تر گواریده شده و سودمندتر است.
مهربد جان دلیل شما برای این مطلب چی هست؟! با این حساب چه دلیلی داشت انسان رو بیاره به پختن گوشت؟! اون ریسک بالاتر هم که گفتی فکر نمیکنم به هیچ وجه اندک باشه...
پاسخ
#10

Havadar_e_Democracy نوشته: مهربد جان دلیل شما برای این مطلب چی هست؟! با این حساب چه دلیلی داشت انسان رو بیاره به پختن گوشت؟! اون ریسک بالاتر هم که گفتی فکر نمیکنم به هیچ وجه اندک باشه...

چون خوشمزه‌تره؟ 4

من درست نمیدانم، ولی فکر میکنم خوشمزگی بیهنود و اثر نباشد.

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان