نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! ? کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است ?

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

واژگشت ۲۰۲۵

نظر آنارشی همون ۶ سال قبل ... وقتی مهربد خردمند، خیلی شجاع شده بود و ترسی نداشت خودش هویت خودشو فاش کنه !!

https://daftarche.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA...5#pid84665

نقل قول:من به این شکل فکر نمی‌کنم چون یک نفر هویت خودش رو فاش کرد و اتفاقی براش نیوفتاد(که همون هم مشخص نیست که اتفاقی افتاده براش یا نه) دیگه همه بیخیال بشیم... مطمئن باشید هر فعالیت اثر گذاری توسط رژیم رصد و باهاش برخورد خواهد شد. این که کمتر روی فورم ها حساس شدن دلیل اصلیش از رونق افتادن بحث های جدی فورمی با ظهور توئیتر و اینستاگرام و تلگرام هست که افراد جدی اونجا کمتر فعالیت دارن و اگر هم باشن در انبوه بحث های غیر جدی و ترول وار گم خواهند شد.
پاسخ

https://daftarche.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA...1#pid85711

درخواست برادر scary از مهربد خردمند ، چند سال بعد !! 

نقل قول:مهربد یادمه چند سال پیش گفته بودی میخواهی از کارکتر واقعیت پرده برداری و خودت را کامل معرفی بکنی و در مورد کشور محل زندگی خودت صحبت کنی گفتم شاید وقتش رسیده باشد، خصوصا دیگر ان خفقان، بگیر و ببندهای چند دهه گذشته تمام شده و صحبت‌های سیاسی و مذهبی کوچکترین اهمیتی برای کسی ندارد.

و پاسخ مهربد و خردمند که گویا نظرش عوض شده !!

https://daftarche.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA...3#pid85713

نقل قول:چون هرازچندی گذرم به ایران میافتد چندان خردمندانه نیست که از کیستی خودم پرده بردارم. به امید اسپاگتی چند سال دیگر شاید..!

حالا بگو چه زمانی من خواستم هویتت رو افشا کنی ؟؟؟؟؟ الان تازه باید بیای یقه scary رو بچسبی ... بسیجی مسیجی از‌ scary نمیخوای در بیاری ؟؟؟!!!!

ببین ما رو سر پیری مجبور کردی نبش قبر کنیم ... اما حداقل فایده اش این بود ثابت شد انقد اینجا برام مهم بوده بیشتر جزئیاتش هم حتی یادمه !!
پاسخ

آنارشی دست‌پروردهٔ نظام آخوندی است. حالا هرچقدر هم اینجا خودش را جر بدهد و بگوید که کلی مطلب ضد اسلام نوشته، واقعیت را تغییر نمی‌دهد. او زیر نعلین ملایان تربیت شده و در همان فضا رشد کرده است.

رفتار او، نگاهش به بازی قدرت، اینکه مدام می‌گوید «شما نتوانستید»، و شاهزاده که هیچوقت در راس قدرت نبوده است را فحش و تمسخر میکند و همچنین تمسخر و تحقیر اپوزیسون‌ها و مخالفان رژیم، همگی به‌خوبی شخصیت دستکاری‌شدهٔ او را توسط نظام و جامعهٔ اسلامی که در آن رشد کرده، نشان می‌دهد.

من خوشحالم و به خودم افتخار می‌کنم که اجازه ندادم سیستم مافیایی نظام آخوندی، رسانه‌هایش، پروپاگاندای آن و سیستم قدرتمند دستکاری روانی‌اش، کوچک‌ترین تأثیری بر روانم بگذارد.

ضمن اینکه اسلام‌ستیزی او هم چیزی را ثابت نمی‌کند. یک نوشته از او در تاپیک «چگونه به باورهای امروز خود رسیده‌اید؟» خواندم که نوشته بود: «خانوادهٔ من باورمند و دگم نبودند.» این نشان می‌دهد موضوع اسلام‌ستیزی که به آن چنگ می‌زند و لابه‌لای آن به جمهوری اسلامی فحش می‌دهد، کارکردی در اثبات ادعاهایش ندارد.

باز هم تکرار می‌کنم؛ شما چیزی جز ویرانی، تاراج، سیاهی، تاریکی و عقب‌ماندگی برای این ملت نمی‌خواهید.
پاسخ

من آن‌قدر اهل سازش هستم که با وجود اینکه شخص شاهزاده را گزینه‌ای معتمد می‌دانم، باز هم واقعیت‌های میدانی جامعه و جهان را انکار نمی‌کنم.

با روندی که امروز در پیش گرفته‌ایم، ممکن است روزی مجبور شویم با فانوس و شمع دنبال او بگردیم تا بیاید و کاری انجام دهد. با این حال واقعیت‌های موجود را نیز باید در نظر گرفت.

واقعیت این است که اروپا و برخی کشورهای دیگر نگاه چندان مثبتی به ایشان ندارند. البته این موضوع نباید باعث ناامیدی شود، زیرا در نهایت همه‌چیز به مردم ایران بستگی دارد؛ اینکه بتوانند صدای خود را به‌طور مداوم به جهان برسانند و متحدانه بگویند که می‌خواهند برای سرنوشت خود تصمیم بگیرند.

به هر حال، اگر افرادی مانند آنارشی با من مخالف باشند و بگویند آزادی و آبادانی کشور فقط از مسیر شاهزاده به دست نمی‌آید، آن‌قدر انعطاف‌پذیر هستم که بگویم بله، او یکی از گزینه‌هاست، می‌توانیم با همفکری، برنامه‌ریزی و ایجاد یک مسیر مشترک، راه‌های دیگری را نیز امتحان کنیم. چرا که نه؟
پاسخ

(دیروز, 09:28 AM)Scary نوشته:  آنارشی دست‌پروردهٔ نظام آخوندی است. حالا هرچقدر هم اینجا خودش را جر بدهد و بگوید که کلی مطلب ضد اسلام نوشته، واقعیت را تغییر نمی‌دهد. او زیر نعلین ملایان تربیت شده و در همان فضا رشد کرده است.

رفتار او، نگاهش به بازی قدرت، اینکه مدام می‌گوید «شما نتوانستید»، و شاهزاده که هیچوقت در راس قدرت نبوده است را فحش و تمسخر میکند و همچنین تمسخر و تحقیر اپوزیسون‌ها و مخالفان رژیم، همگی به‌خوبی شخصیت دستکاری‌شدهٔ او را توسط نظام و جامعهٔ اسلامی که در آن رشد کرده، نشان می‌دهد.

من خوشحالم و به خودم افتخار می‌کنم که اجازه ندادم سیستم مافیایی نظام آخوندی، رسانه‌هایش، پروپاگاندای آن و سیستم قدرتمند دستکاری روانی‌اش، کوچک‌ترین تأثیری بر روانم بگذارد.

ضمن اینکه اسلام‌ستیزی او هم چیزی را ثابت نمی‌کند. یک نوشته از او در تاپیک «چگونه به باورهای امروز خود رسیده‌اید؟» خواندم که نوشته بود: «خانوادهٔ من باورمند و دگم نبودند.» این نشان می‌دهد موضوع اسلام‌ستیزی که به آن چنگ می‌زند و لابه‌لای آن به جمهوری اسلامی فحش می‌دهد، کارکردی در اثبات ادعاهایش ندارد.

باز هم تکرار می‌کنم؛ شما چیزی جز ویرانی، تاراج، سیاهی، تاریکی و عقب‌ماندگی برای این ملت نمی‌خواهید.

مصرف قرص قبل از لاگین کردن رو جدی نمیگیری ... همین میشه دیگه !!!
پاسخ

(دیروز, 11:50 AM)Anarchy نوشته:  
(دیروز, 09:28 AM)Scary نوشته:  آنارشی دست‌پروردهٔ نظام آخوندی است. حالا هرچقدر هم اینجا خودش را جر بدهد و بگوید که کلی مطلب ضد اسلام نوشته، واقعیت را تغییر نمی‌دهد. او زیر نعلین ملایان تربیت شده و در همان فضا رشد کرده است.

۱. یا شما از سودبَران ج.ا. میباشید, که راهتان روشن است.
۲. یا شما دچار افسردگی همراه با بدبینی میباشید که همه چیز و همه را سیاه میبینید و از بیخ امیدی به هیچ ندارید.
۳. یا آمایشی از این دو.

در نوشته‌های شما چیزی جز اینکه آمریکا بد است, ج.ا. بد است, خامنه‌ای بد است, ترامپ بد است, یهود بد است, اسراییل بد است, 
فرانسه بد است, مهربد بد است, مزدک بد است به چشم نمیخورد, و از سوی دیگر بجز ریشخند و دشنام و خودبزرگ‌بینی «کسی بجز من
سواد ندارد» و «هر کس گفت شاهزاده مشنگ است» نگفته‌اید, که خود به خود ارزش فرنودینی ندارند و رویهم چیزی جز سفسته‌ و پرداختن به کَس نمیباشند.

روشن هم نیست این همه انرژی از برای چه اینجا دارید میسوزانید که یکی دو تنی که خوشبین م
یباشند و راه خودشان را میروند را هم بدبین و نومید بکنید که باری دیگر, از ۳ اندرباره‌ی بالا بیرون نیست.

پس بیخود زمان ما را هرز ندهید, اگر این اندازه خودباخته‌اید که امّیدی به دگرگونی ندارید بروید یک 
گوشه در تنهایی بنشینید و بگذارید کسانیکه امّید و سرزندگی دارند به راهشان دنباله بدهند. اگر هم سخن فرنودین و 
بدردبخوری دارید - که تاکنون نداشته‌اید - بکوشید بجای دشنام و انگ زدن و یکسره به "کس پرداختن" به «سخن بپردازید» و ارزشمند باشید.

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ

(دیروز, 06:15 PM)Mehrbod نوشته:  
(دیروز, 11:50 AM)Anarchy نوشته:  

۱. یا شما از سودبَران ج.ا. میباشید, که راهتان روشن است.
۲. یا شما دچار افسردگی همراه با بدبینی میباشید که همه چیز و همه را سیاه میبینید و از بیخ امیدی به هیچ ندارید.
۳. یا آمایشی از این دو.

در نوشته‌های شما چیزی جز اینکه آمریکا بد است, ج.ا. بد است, خامنه‌ای بد است, ترامپ بد است, یهود بد است, اسراییل بد است, 
فرانسه بد است, مهربد بد است, مزدک بد است به چشم نمیخورد, و از سوی دیگر بجز ریشخند و دشنام و خودبزرگ‌بینی «کسی بجز من
سواد ندارد» و «هر کس گفت شاهزاده مشنگ است» نگفته‌اید, که خود به خود ارزش فرنودینی ندارند و رویهم چیزی جز سفسته‌ و پرداختن به کَس نمیباشند.

روشن هم نیست این همه انرژی از برای چه اینجا دارید میسوزانید که یکی دو تنی که خوشبین م
یباشند و راه خودشان را میروند را هم بدبین و نومید بکنید که باری دیگر, از ۳ اندرباره‌ی بالا بیرون نیست.

پس بیخود زمان ما را هرز ندهید, اگر این اندازه خودباخته‌اید که امّیدی به دگرگونی ندارید بروید یک 
گوشه در تنهایی بنشینید و بگذارید کسانیکه امّید و سرزندگی دارند به راهشان دنباله بدهند. اگر هم سخن فرنودین و 
بدردبخوری دارید - که تاکنون نداشته‌اید - بکوشید بجای دشنام و انگ زدن و یکسره به "کس پرداختن" به «سخن بپردازید» و ارزشمند باشید.

دست پیش گرفتین که پس نیوفتین ظاهرا !! انگ زدن و توهین رو از صفحه اول همین تاپیک شماها شروع کردین ... گفتین افتادی تو بغل آخوند ، اخوی، آقا زاده ، عقده ای ... بعدم که گفتید آدم فروشم و دنبال هویت شما هستم ... چرا ؟؟ چون مغزتون نمیکشه بفهمید یکی اگه از کشورش در شرایط فعلی دفاع کنه چیز عجیبی نیست ... نه این که پاشی بری قر بدی بگی تنک یو ترامپ ،تنک یو بی بی بعد همونا دست آخر علنا برینن بهت بگن کدوم احمق هایی میگن بیا ما رو بمبارون کن !! سخنرانی ترامپ رو که دیدین احتمالا ...

اگه نتیجه خردگرایی بعد از این همه سال اینه که بگید یه الاغی مثل رضا پهلوی میتونه کاری کنه برای کشور یا جنگ قراره کشور رو آزاد کنه ، باید شاشید به اون خردگرایی ... 

حرف ها و استدلال هام تو همین تاپیک هست . نیازی به تکرار نمیبینم. شماهایی که در توهم بودید جنگ ایران رو آزاد میکنه سیلی واقعیت خورده تو صورتتون اما باز مغزتون حاضر به پذیرش اشتباه نیست .

میگید راه حل جایگزینت چیه !! اول بفرمایید راه حل شما چی بود که الان جایگزین از من میخواید ؟ دوم شما فرض کن من اصلا راه حلی ندارم اما دلیل میشه از جنگ استقبال یا حمایت کنم ؟ 

نتیجه جنگ تا الان چی بوده ؟ مجموعا سود داشته برای مردم ایران یا ضرر ؟ 

حداقل ۳۰۰ میلیارد دلار خسارت مالی به کشور 

فقط در ۱۴ روز اول جنگ حدود ۵ میلیون تن گاز گلخانه ای آزاد شده در جغرافیای ایران

جا به جایی چند میلیون نفر در داخل کشور در اثر تخریب خونه هاشون

سیستم هنوز سر جاشه و داره پوست میندازه و ترامپ دنبال معامله با همون هاست . ترامپ نه هیچ وقت با رضا پهلوی دیدار کرد نه تلفنی حرف زد نه جدیش گرفت . فقط یکی دوبار بهش گفته loser .

ترامپ هر بدی داشته ، آدم شناسه.  میدونه این مشنگ متوهم عرضه مدیریت یه توالت عمومی رو هم نداره ‌. کار اجرایی تو عمرش نکرده . پس نمیره سراغ همچین احمقی . این آدم جز مصاحبه هیچ کار عملی نکرده .

شما نمیخواید واقعیت ها رو ببینید ‌. دوست دارید همه بگن به به شازده میاد و یه ساله میشیم سوئیس. هر کس گفت جنگ بده لابد طرفدار آخونده ... اگر گفت جنگ مردم رو میکشه و زیر ساخت ها رو تخریب میکنه میگید خب تقصیر آخونده .‌.. اگه یه ساختمون مسکونی بمب بخوره میگید لابد سپاهی توش بوده و گرنه بی بی جون نقطه زنی میکنه ... اگر مدرسه بمب بخوره میگید سپر انسانی بوده ... یه مقدار هم اشک تمساح می‌ریزید و تمام ... همچنان منتظرید ایران بیشتر و بیشتر تخریب شه چون هیچ حد و مرزی تو ذهنتون نذاشتید که از اینجا به بعد جنگ بده !! میگید به هر قیمتی جمهوری اسلامی بره ولو بشیم غزه ‌...

آخرشم که میبینید جنگ فقط ضرر داشته میگید به ما چه مگه جنگ تقصیر ما بود ‌... جمهوری اسلامی گفت مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل !! حاضر نیستید کلمه ای علیه جنگ و آمریکا و اسرائیل حرفی بزنید...
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان