نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! ? کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است ?

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

واژگشت ۲۰۲۵

(دیروز, 07:02 AM)Scary نوشته:  
(05-04-2026, 04:31 AM)Anarchy نوشته:  اون مشنگ جز نام خانوادگی که اجباری بوده ، چه ربطی به پهلوی که یه سیستم بود داره ؟؟ مسخره کردید خودتونو ... 

راستی گارد جاویدان که والا حضرت شازده مشنگ بهشون آماده باش دادن چی شد پس ؟؟ کی قراره روز موعود برسه ؟ 

با تقریب خیلی بالایی، آدمی که روی شازده مشنگ حسابی باز کنه از خود اون مشنگ ، مشنگ تره ...

برو حزب اللهی تقیه‌ای.

قرآن به کون شده‌های شیعه‌سان هم توی رسانه‌های جمهوری اسلامی دقیقا همین را دارند میگویند که شاهزاده چه ربطی به رضا شاه و محمدرضا شاه داره، چرا چون میدونند یک تاریخی بود که گذشته، اما موجودیت شاهزاده سیخونک فرو میکنه بهشون.  55 4

مغز آکبند صفر و یکی ‌‌... شاهد از غیب رسید !! همون طور که گفتم شازده مشنگ نیاز به طرفدار مشنگ تر از خودش داره ‌...
پاسخ

(دیروز, 08:51 AM)Anarchy نوشته:  مغز آکبند صفر و یکی ‌‌... شاهد از غیب رسید !! همون طور که گفتم شازده مشنگ نیاز به طرفدار مشنگ تر از خودش داره ‌...

خریت شما دقیقا همین جاست که رفتار آرام و متواضع را مشنگ بودن میدانی و رفتار قلدرانه و پوپولیستی را خفن و لایق اگر غیر از این است کسی که هرگز در مقام قدرت نبوده را انگ و برچسب نمیزنند، خیلی از کشورهای متمدن و پیشرفته مثل کشورهای اسکاندیناوی شما حتی ممکنه رهبران آنها را نشناسی و یا کمتر شنیدی اما کشورشان در رفاه است پس زر مفت میزنی و این حرفا را ۴۷ سال است از مزدوران نظام داریم میشنویم.

ضمن اینکه من بعید میدونم با رفتار امثال شما که صبح شعار زنده باد و شب مرگ بر میدهید او بپذیرد که وارد قدرت شود اگر هم بپذیرد دیگر مملکت داری به سبک جمهوری اسلامی که حرف اول و آخر را رهبر میزند و بقیه رعیت هستند گذشته و ممالک مترقی جمعی اداره میشوند و شخص اول عملا کاره ایی نیست. نه بهشون.  [عکس: 55.gif]
پاسخ

(امروز, 04:27 AM)Scary نوشته:  
(دیروز, 08:51 AM)Anarchy نوشته:  مغز آکبند صفر و یکی ‌‌... شاهد از غیب رسید !! همون طور که گفتم شازده مشنگ نیاز به طرفدار مشنگ تر از خودش داره ‌...

خریت شما دقیقا همین جاست که رفتار آرام و متواضع را مشنگ بودن میدانی و رفتار قلدرانه و پوپولیستی را خفن و لایق اگر غیر از این است کسی که هرگز در مقام قدرت نبوده را انگ و برچسب نمیزنند، خیلی از کشورهای متمدن و پیشرفته مثل کشورهای اسکاندیناوی شما حتی ممکنه رهبران آنها را نشناسی و یا کمتر شنیدی اما کشورشان در رفاه است پس زر مفت میزنی و این حرفا را ۴۷ سال است از مزدوران نظام داریم میشنویم.

ضمن اینکه من بعید میدونم با رفتار امثال شاه که صبح شعار زنده باد و شب مرگ بر میدهید او بپذیرد که وارد قدرت شود اگر هم بپذیرد دیگر مملکت داری به سبک جمهوری اسلامی که حرف اول و آخر را رهبر میزند و بقیه رعیت هستند گذشته و ممالک مترقی جمعی اداره میشوند و شخص اول عملا کاره ایی نیست. نه بهشون.  [عکس: 55.gif]

اگر مشنگ نبود قضیه گارد جاویدان و ریزش ۱۵۰ هزار نیروی امنیتی-نظامی رو بهش قالب نمیکردن ... گزینه دیگه جز مشنگ بودن ، شارلاتان بودنه !! 

اگه دوست داری گزینه دوم رو انتخاب میکنم.
پاسخ

(دیروز, 08:49 AM)Anarchy نوشته:  
(دیروز, 06:10 AM)Scary نوشته:  آتش سوزی مجتمع تجاری ارغوان و کشته شدن حدود ۱۱ نفر هم کار دژمن بوده! آنارش؟ حرفی و یا تحلیلی نداری بابت این موضوع؟ نمیصرفه برای حکومت عمامه‌ای که بهش بپردازی؟! چیزی توش در نمیاد؟ سود نداره؟

مثل سینما رکس آبادان، اتوبوس حامل دانشجویان، پلاسکوِ، هواپیمای اوکراینی، مدرسه میناب ووو... 

اما من بهت بگم تمام اینها کار خود الله به کون شده‌های شیعه جمهوری اسلامی است.  55

مغزت صفر و یکی کار میکنه ، نمیتونی همزمان فکر کنی هم برانداز باشی هم لازم نباشه خایه مال آمریکا و اسرائیل باشی ‌... حالا اگه مدرسه میناب کار جمهوری اسلامی بود چرا اسم و عکس بچه ها رو تحت نام جاوید نام بیست و چهار ساعته استوری نمی‌کنید و کلیپ غم و ماتم نمی‌سازید ازشون ؟

خیلی سوسکی و زیر پوستی جواب اینو ندادی ... چرا مشهدی مراد ویسی اسم و عکس بچه های میناب رو  نیاورد و نگفت فرزند ایران و جان فدای میهن ؟؟ چرا موساد اینترنشنال مثل قضیه هواپیمای اوکراینی دو سه ماه رپرتاژ نرفت برای بچه های میناب همراه با تصاویر بچه ها و کلیپ های دردناک و بیان ماجرای زندگی اونها و مصاحبه با خانواده های اونها ؟؟ 

مغز آکبند صفر و یکیت جواب نداره انگار ... دچار بیماری "شازده-مشنگ زدگی" شدن همین مشکلات رو هم داره!!
پاسخ

(5 ساعت قبل)Anarchy نوشته:  مغزت صفر و یکی کار میکنه ، نمیتونی همزمان فکر کنی هم برانداز باشی هم لازم نباشه خایه مال آمریکا و اسرائیل باشی ‌... حالا اگه مدرسه میناب کار جمهوری اسلامی بود چرا اسم و عکس بچه ها رو تحت نام جاوید نام بیست و چهار ساعته استوری نمی‌کنید و کلیپ غم و ماتم نمی‌سازید ازشون ؟

خیلی سوسکی و زیر پوستی جواب اینو ندادی ... چرا مشهدی مراد ویسی اسم و عکس بچه های میناب رو  نیاورد و نگفت فرزند ایران و جان فدای میهن ؟؟ چرا موساد اینترنشنال مثل قضیه هواپیمای اوکراینی دو سه ماه رپرتاژ نرفت برای بچه های میناب همراه با تصاویر بچه ها و کلیپ های دردناک و بیان ماجرای زندگی اونها و مصاحبه با خانواده های اونها ؟؟ 

مغز آکبند صفر و یکیت جواب نداره انگار ... دچار بیماری "شازده-مشنگ زدگی" شدن همین مشکلات رو هم داره!!

۱. در رابطه با آمریکا و اسرائیل بارها من و مهربد که با او هم نظر هستم و همچنین کسانی که موافق مداخله این دو کشور هستند نظر خودمان را گفتیم و نیازی به تکرار نیست.
۲. در رابطه با مراد ویسی هر که هست برای خودش است و هر شخصی نظر خود را دارد، من نه مدافع ایشان هستم و نه هیچ. طرفدار شاهزاده هم باشد به من چه.
۳. در رابطه با مدرسه میناب نظر من اینه که چند تا دلیل داره. اگر ذره‌ای درک و فهم سیاسی داشته باشی و تاریخچه خبرسازی و روایت‌سازی در فضای رسانه‌ای جمهوری اسلامی رو بشناسی، حداقلش اینه که هر خبری که از طرف حکومت منتشر میشه باید با شک نگاه بشه و حتماً راستی‌آزمایی دقیق روش انجام بشه، نه اینکه مستقیم پذیرفته بشه. تا وقتی هم خلافش ثابت نشده، نمی‌شه اون رو به عنوان یک حقیقت قطعی قبول کرد. برای همین مخالفان نظام معمولاً سعی می‌کنن در چنین روایت‌هایی بدون منبع مستقل و تأیید چندجانبه وارد قضاوت نشوند تا در فضای جنگ رسانه‌ای و روایت‌سازی گرفتار نشوند. این نوع جنگ روایت‌ها و استفاده از اخبار و تصاویر در منازعات منطقه‌ای هم موضوع جدیدی نیست و در موارد مختلف در خاورمیانه بارها دیده شده، جایی که هر طرف تلاش می‌کنه روایت خودش رو غالب کنه و افکار عمومی رو جهت بده.

- اگر جمهوری اسلامی راست میگوید و واقعا دغدغه کشته شدگان مدرسه میناب را دارد چرا اجازه نمیدهد گروه تحقیق و رسانه‌های مستقل درستی و نادرستی را در محل حادثه بررسی کنند؟! حتی اگر یک کودک کشته شده باشد باید بررسی شود هیچ بعید نیست کار جمهوری اسلامی باشد با توجه به پیشینه جنایتکار سازی از اسرائیل.

- چرا با وجود هشدارها و اخطارها جمهوری اسلامی از مدارس و بیمارستان برای اهداف نظامی استفاده میکند؟!
در کل اینو بگم: اگر فردای براندازی بخوای با این نوع استدلال جلو بری که «چرا فلانی تبریک نگفت، چرا تسلیت نگفت، چرا سکوت کرد، چرا واکنش نداد»، عملا هیچ ساختار سیاسی سالمی شکل نمی‌گیره. چون با همین معیار می‌تونی حتی اعضای کابینه کشورهای پیشرفته مثل سوئیس یا سوئد رو هم زیر سؤال ببری و برای هر رفتار و عدم رفتاری یک ایراد بسازی. این نوع نگاه بیشتر شبیه یک عادت ذهنی مشکل‌دار در قضاوت سیاسی است تا یک تحلیل درست. اگر اصلاح نشود، در هر سیستم سیاسی حتی بهترین و دموکراتیک‌ترین آن باعث تکرار همان درگیری‌ها و سوءظن‌های بی‌پایان می‌شود.

من اینو فقط درباره مدرسه میناب نمی‌گم، کلی‌تر دارم نگاه می‌کنم.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: