2 ساعت قبل
(5 ساعت قبل)Anarchy نوشته: کاری به بقیه حرف هات ندارم اما پاراگراف آخرت نتیجه القائات موساد اینترنشنال و سالها دور بودن از ایرانه ... اما اگر هم اینی میگی که باشه اسرائیل و آمریکا حق ندارن اونجا رو بزنن ... اگر بگی حق دارن اول پاشو خودت برو ایران این مدت تا آزادی رو از نزدیک لمس کنی ، دوم این جوری دیگه هر مدل کشتاری هر جایی قابل توجیه هست .
خالا بذار از این حرف ها بگذریم. سناریو احتمالی ، فرضا نیروهای کلاسیک رژیم نابود شد ، اون میلیشیا مسلحی که در کشور پخش شده رو کی میخواد نابود کنه ؟ لابد پهپاد های اسرائیل... بیاد هر جایی رو وسط خیابون بزنه با پهپاد ، مردم هم کنارش کشته شن و بگیم اشکالی نداره .
تازه این نقطه زنی ها حزب الله و حماس رو نتونست بعد از سالها نابود کنه ... اصلا به بعدش که فکر میکنم میبینم اوضاع میتونه خیلی بدتر بشه . کشور داغون و آسیب دیده ، هرج و مرج ، کشتار مردم و ...
این که شماها انقد به آمریکا و اسرائیل اعتماد دارید نمیدونم چه پایه و اساسی داره .
اینکه حق دارند یا ندارند، من تصمیمگیر نیستم. اینها آمدهاند تا جمهوری اسلامی را برای همیشه از بین ببرند. اینکه با این همه ادعا و رجزخوانی در بیمارستانها، مدارس و مساجد استتار میکنند، باعث نمیشود که آنها دست از حمله و تخریب بردارند.
این نتیجه ۴۷ سال ماجراجویی جمهوری اسلامی در خارج از مرزهاست و از بین بردن سرمایههای کشور برای تامین سلاح و تجهیز کردن نیروهای تروریستیِ وابسته به خودش است. زمانی که پرچم آمریکا و اسرائیل را در مراسم خودشان آتش میزدند و مرگ میفرستادند و صحبت از محو اسرائیل میکردند، باید به فکر چنین روزی میبودند؛ حتی اگر در بیمارستان، مدرسه یا مسجد پنهان شوی، باعث نمیشود در امان بمانی و زیر چکمه اسرائیل و آمریکا مفتضحانه بیآبرو خواهی شد.
در رابطه با میلیشیای مسلحی هم که پخش شدهاند، پاکسازی خواهند شد؛ همانطور که جمهوری اسلامی که یک زمانی در سوریه، یمن و لبنان به دنبال ماجراجویی بود، به عقب رانده شد و الان در حال تسخیر هوایی و زمینی ایران هستند. به محض سقوط و عدم تأمین مالی و نظامی، میلیشیاها همگی از بین خواهند رفت؛ بهخصوص که الان کشورهای عربی امنیت خودشان را در امن بودن منطقه میدانند و همگی متفق هستند بر سر نابودی جمهوری اسلامی.
نقل قول:اصلا به بعدش که فکر میکنم میبینم اوضاع میتونه خیلی بدتر بشه . کشور داغون و آسیب دیده ، هرج و مرج ، کشتار مردم و ...
این بخش از حرفت هم توهم توطئهٔ جمهوری اسلامی است که میگوید با رفتن جمهوری اسلامی، ایران تجزیه و ناامن میشود.

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)