نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جنگ روانی و جنگ ضد فرهنگها

7th تکنیکهای روانشناسی به هدف عدم پیگیری

آزار و توطئه هفتم این بود که با تکنیکهای روانشناسی کاری کرده بودند که پیگیر توطئه ها نشوم. مثلا همان هدفون ذره بینی که در گوشم فرو کرده بودند. از فردایش یادم رفت پیگیری کنم.
پاسخ

8th 11سپتامبر

آزار هشتم اینکه من واقعا ۱۱سپتامبر را پیش بینی کرده بودم و آنها که می دانستند من فقط پیش بینی کرده ام، از یکسو به القاعده و از سوی دیگر به آمریکا خبر داده بودند و موجب نصب ایمپلنتهای حلق و گوش در سال 2003 روی من شدند که کنترل پنلش دست خود بچه های کاشان نظیر حمید کارگر پیر و اسدی رازی و وارسته حیدری و جواد آقاجانی و نیکونژاد و ... بوده و هست.

ایمپلنت جسم خارجی کاربردی کاشته شده در بدن است و به معنی دندان مصنوعی نیست. پلاتین جراحی استخوان پا یک ایمپلنت است. سمعک یا حلزونی کامپیوتری کاشته شده در گوش ایمپلنت است.
پاسخ

9th پخش دایمی صدا و صحبت کردن دایمی

آزار نهم اینکه از سال ۱۳۸۲ تا حالا با هدفون ذره بینی که در گوشم نصب کرده اند، معدودی نفرات دانشگاه و محله و از سال ۱۳۸۸ افرادی از ک۱۹پ۱۷ دایم صحبت و مزاحمت روانی دارند.

این یک تکنیک آزار است که هوشمندانه طراحی و اجرا شده و شاکیان را به اسکیزوفرنی که علایم مشابه دارند متهم می کنند.
پاسخ

10th چاپ و عرضه مجله تقلبی

آزار و توطئه دهم اینکه بعد از دانشگاه فهمیدم که اینها مجله های مشابه الظاهر مجله من چاپ کرده و محتوای نوشته های من را دگرگون ساخته اند و به کسانی ارسال کرده اند.
پاسخ

11th نصب وسایل جاسوسی در حریم خصوصی

آزار و توطئه یازدهم اینکه در خانه و آپارتمان ما دوربین مخفی و استراق سمع و اسپیکر مخفی نصب کرده اند و پنل استفاده از آن را به اوباش محله و اوباش ساکن ساختمان ۱۶ واحدی ما داده اند.
پاسخ

12th مشکل تلفنهای ثابت و موبایل

آزار و توطئه دوازدهم اینکه تلفنهای موبایل ما حالت سانترال مانند کرده اند و بسیاری مواقع بجای مقصد همین اوباش واجا و سپاه پاسخ می دهند.
خیلی اوقات تلفن های ما قطع یا یک طرفه میشود یا پیامک اعلام دلیوری ریپورت می کند که به مقصد رسیده ولی هرگز به مقصد نمیرسد.
شخصی به نام حمید اخوان ساکن سابق واحد دهم ساختمان ما چنین تهدیدی ما را کرده است که تلفن ما اختیارش دست اوست.
مشکل تلفن های ثابت و موبایل ما از اواسط دهه ۱۳۷۰ شروع شد.
برای فروش خانه کلنگی آگهی می دادیم صدای اکثر املاکی ها شبیه هم بود و زنگ خورش خیلی کم بود.
پاسخ

13th تهدید و تطمیع خویشاوندان من

آزار و توطئه سیزدهم اینکه دانشجویان سعید امامی کاشان و اوباش ک۱۹پ۱۷ فامیل های مادری و پدری من را تهدید و تطمیع کرده اند تا اولا برای من شغل پیدا نکنند و ثانیا تبلیغ کنند من دیوانه ام و ثالثا در فروش املاک مصادره ای به ضرر خزانه ملی همدستی کنند و رابعا کمک کنند تا نفوذی به خارج و نفوذی به اپوزیسیون بفرستند و خامسا اینکه تایید کنند مقاله های مجله و اینترنتی من مال خودم نیست!
پاسخ

14th معرفی کردن من به عنوان آمر شکنجه

آزار و توطئه چهاردهم اینکه در نصف ساختمان ۱۶ واحدی ما عوامل سپاه قدس و واجا و سپاه و اراذل و اوباش کثیف و متجاوز به زن از سال ۱۳۸۸ تاکنون ساکن کرده و می کنند که کارشان اسیر کردن و شکنجه زنان و مردان به بهانه های مختلف است و آنان را شکنجه و حتی مقتول می کنند و به بازمانده ها یا خود قربانی ها عکس من را نشان می دهند و آمر شکنجه و حزب الهی معرفی می کنند.
همچنین اوباش ساکن ساختمان ما خودشان را با نام و فامیل من به دیگران معرفی می کنند!
همچنین ، از سال ۱۴۰۱ پروژه سرکوب زن زندگی آزادی گرفتند و روزی هزاران نفر را اذین و شکنجه و مقتول کردند.
پاسخ

آزار و توطئه های جنسیتی و سکسی

آزار و توطئه پانزدهم اینکه تبلیغات جنسی می کنند مثلا همسر یا خواهر و مادر اوباش ساکن ک۱۹پ۱۷ را سکس پارتنر من معرفی و سپس آن زن دروغ بافی می کند و من چه شاکی بشوم چه نشوم چند زن بیگناه اسیر شده را کتک زده و یا سر به نیست می کنند و به دروغ می گویند آن زنها خود را سکس پارتنر من معرفی کرده بودند.

اکثرا اناث واحدهای چهار و هشت و نه و ده و دوازده و سیزده و چهارده و پانزده چنین نمایش سکسی اجرا کرده اند.

همچنین من که با زنی دوست میشوم و آن زن بیگناه را به آپارتمانم می آورم این اراذل و اوباش علیه آن زندر مسیر بازگشت و پس از بازگشت به خانه اش اقدامات آزار و اذیت می کنند.

همچنین با ابزار جاسوسی می فهمند با کدام خانم چت در اینترنت می کنم آنها اقدام به ترسانیدن و اذیت آن زن می کنند.

اسامی خلافکاران جنسی مذکور:

نیکونژاد و سلکی و قدیری و غنی و زبرجدی شهریار و بدری اغول بیک و خلیفه بنی روانی و رزاقی و افتخاری و نگهداری و اخوان و داودی و پارسا داوودی و رضایی دشتی و رستمی و میرزاده و حاجی زاده و حاجی زاده منجیلی و مختاری کرچگانی و وارسته حیدری و روح الله ذوالفقاری صدا و سیما و سیروس عزیرالهی و حمید کاشانی و هداوند خانی و هاشم آبادی سبزواری و محتشم مختارزاده و تورج رام و برادران ابوالقاسمی کنی و برادران الله قلی است.

خانواده های نامبرده علاوه بر آزارهای جنسی در سایر آزارها و توطئه های دیگر نیز همدست و شریک جنایت هستند.
پاسخ

16th مزاحمت اراذل و اوباش مناطق دیگر

آزار و توطئه شانزدهم اینکه اکثر اوقات لاتها و اوباش تهران و ایران را حضوری یا اینترنتی دعوت می کنند و ضمن جلسه کاری که تعیین می کنند چه ناامنی هایی در شهر کنند، مزاحم ما میشوند و انواع اذیت می کنند.

همچنین زنان و مردان آپارتمانهای ساختمان ما بخصوص واحدهای چهار و هشت و نه و ده دایم حرفهای جنایی و خاطرات جنایی نظیر شکنجه و قتل تعریف می کنند.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 20 مهمان