موضوعها: 68
سپاسهای گرفته:
سپتسهای داده: 0
اعتبار:
8
فاز :
امام نقی (ع) سوار بر عفییر از سفر معراج باز می گشتند و از فرط خنده رنگ بر رخساره شان نمانده بود. اصحاب جویای این امر شدند که ایشان فرمودند:
رفته بودم ورود اباکوسه را به بهشت خیر مقدم بگویم که با صحنه ای عجیب, درد آور و شدیدا خنده دار روبرو شدم. زمانی که او را به سمت در ورودی بهشت مشیعت می کردم, خبر آوردند که خمینی برای حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی, زنان و مردان بهشتی را از هم جدا کرده! اباکوسه کلی بر سر خودش زد که این باقالی قاتق اینجا رو هم به ان کشید!
زمان ورود به بهشت, دربان بهشت که جنسیت انس چیزی حالیش نبود, او رو به دلیل نداشتن محاسن, به گمان اینکه از بانوان هست, به بهشت زنونه روانه کرد!
اباکوسه همان طوری که وارد بهشت زنونه می شد, بشکن زنان می گفت: ایول! تا ابد فقط با در و داف! ریخت نکبت اون نکبت رو هم مجبور نیستم تحمل کنم!
زمانی که او رو به سرای طلا ساز خودش روانه می کردند, تازه متوجه شدیم که همه حوری ها رو برای سرویس دهی به مردان به قسمت مردونه فرستادن, و هر چی غلمان کت و کلفت با سایز های مختلف اسلامی رو در خدمت بهشت زنان گذاشتند!
ابوکوسه هر چی روغن زیتون به مقعد می مالید افاقه نمی کرد, و آنچنان جیغ هایی می کشید که ستون بهشت به لرزه در می آمد!
--
آزار ابنه, جلد ۸ ص 69
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.