سارا نوشته: سلام
راستش بنده شما را در لیست سیاه قرار داده بودم و نمی خواستم که دیگر پیام هایتان را که تنها توهین و تحقیر جنسیتم ، خانواده ام ، دینم و.. هست را بخوانم. اما اینبار کنجکاو شده و پستتان را خواندم.
نمی دانم چرا اینقدر از آدمی که ندیده اید بیزارید و کینه به دل دارید؟ اینقدر که اصلا در بحث پست هایش را نمی خوانید که بفهمید طرز نگارش هر کسی خاص خودش هست و علائق آدم ها هم با هم فرق می کند و سپس او را متهم به آیدی سازی می کنید و "فلانی" می نامید!
اشتباه نکنید من اصولن نه از کسی کینه به دل میگیرم! نه عصبانی میشوم! نه خارج از قوانین عمل میکنم. دوستانی که من رو میشناسند با شیوه نگارش من آشنایی دارند.
این شیوه برای خیلیها توهین آمیز محسوب میشه ولی حقیقتن نیست.
دین شما به من ربطی ندارد! دین خانواده و شجره نامه تان هم به من ربطی ندارد! شما یک مساله ای را مطرح کردید و بر اساس آنچه شما گفتید من استدلال کردم! استدلالم هم درست بود چرا که خودتان جلوترش گفتید که مادربزرگتان مسلمان شده سرانجام!
اینکه چه قدر داستان راسته یا دروغ به من ربطی نداره من گفتم یا شما دارید دروغ میگید! یا اینکه پدر بزرگ و مادربزگتان به دینی که میگید متدین نبوده اند!
شما میگید دارید راستش رو میگید! پس دومی درسته.
مسلمانی و یهودی بودن و مسیحیت و ... به این نیست که از شکم مادر مسلمان یا مسیحی زاده بشی (یهودیت رو نگفتم چون خودشون میگن هست)، متدین بودن به یک دین خاص به این معنی هستش که به دستوراتش عمل کنی! اگر نکنی ولو خودت رو مسلمان یا یهودی یا مسیحی هم بدونی! حقیقت اینه که اعتقادی بهش نداری.
زنان ایرانی نمونه بارز این پارادوکس هستند، بیحجاب هستند!!! از چند همسری شوهرشان بیزار هستند!!! از اینکه حقوقشان پایمال میشود شاکی هستند!!! از اینکه میگویند وظیفه شان جوجه کشیست شاکی هستند!!! همزمان سفره ابولفضل هم برپا میکنند و اگر بگویی همه بدبختیتان زیر سر اسلام است جوش میاورند!!!!
سارا نوشته: اگر پستم را می خواندید (که نخواندید) عرض کرده بودم که مادربزرگم در آنموقع نوجوان بوده حدود 16 و17 سال ! پس نمی تواند یک یهودی متعصب دیندار باشد. یک دختر نوجوان احساسش را به دینش ترجیح می دهد. در هنگام ازدواج یهودی بودند و از خانوده اش طرد می شود بطوریکه پدرش تا پایان عمرش نمی خواسته ایشان را ببیند!(هر چند ایشان به دیدار پدرش می رفته) . بعد از ازدواج هم دیگر نمی دانم از فشار تنهایی و نداشتن همراهی خانواده اش و بودن در یک خانواده ی مسلمان ایرانی و ... ابه هر حال بعد از مدتی تغییر دین می دهد و مسلمان می شود.
پس شد همانی که من گفتم! مادربزرگ شما یهودی نبوده!!! تمام شد رفت پی کارش.
سارا نوشته: در پایان حرفی ندارم بابت تمام بحث هایی که با شما کردم (جدا از اینکه حق با بنده بود یا نه)عذر می خواهم . شما دوست دارید در مقابلتان سکوت کنیم و هر چه می گویید بی هیچ سوالی بپذیریم. می دانم از مسلمان ها هم بیزارید و آنها را تروریست و حقیر و عرب پرست می دانید. خب پس چرا وقتتات را صرف جواب دادن به یکی از همان ها می کنید؟
شما خودتان گفتید نمیخواهید پاسخ بدهید! من هم گفتم پس چرا لال نمیشوید! دلیل تندی هم، تند سخن گفتن خودتون بود!
kourosh_iran نوشته: آن چیزی که من ادعا کردم سند و دلایل روشن و نمونه در نت دارد نیازی نیست من خودم شخصا بصورت دیگری به شما ثابت کنم. موردی که شما درخواست کردید با دلایل و اسناد نشان دادم که داستان دیگریست و ربطی ندارد.
حال خودت را میزنی به خریت، خب شعورت هم در همین حد است!
خیر یک چرندی گفتید زیرش زائیدید!
kourosh_iran نوشته: ببین این بدبخت در بحث های اخیر با من چقدر بهش فشار اومده دیوونه شده که حالا باید در و دیوار رو گاز بگیره یه بهانه پیدا کنه به یکی بپره منو متهم کنه آخرش هم میخوان منو اخراج کنن و با حذف تمام پست هام حقایق رو زیر فرش جارو بزنن!
sonixax جان ریدی بابا جان!
گفتم که من خودم روانشناس هستم تحلیل روانیت میکنم!
بچه جون تو میخوای با جنگ روانی منو اذیت کنی؟ مثل بحثهایی که دیدی هرچی بیشتر پیش رفتی بیشتر ریده شده به خودت من پوستم کلفت تر از این حرفاست از آدمهای دوزاری مثل تو که کم نمیارم نمیتونید منو فریب بدید شکست بدید.
ببین به کجا رسیدی که هرکی اومد تازه ثبت نام کرده بود پستی زد مثل سگ پاچش رو گرفتی. سعی میکنی عصبانیت و جنون درونی که درت فعال شد رو پنهان کنی اما شواهد چیز دیگه ای رو نشون میدن!
هه هه هه!
نهایت گهی که میتونی بخوری اخراج کردن من و حذف تمام پست هامه که البته برام مهم نیست ولی شاید تو رو مقداری خنک کنه کلا گیرپاژ نکنی از تیمارستانی چیزی سر در نیاری!
منکه حالم از تو خیلی بهتره عزیزم. اخراج کرده نکرده مشکل جدی ندارم. تو برو فکری بحال خودت بکن تا نابود نشدی!!
دوز عصبانیتتان به قدری بالاست که باز مثل سابق رو به فحاشی آورده اید به خاطر خالی بودن چنته در استدلال کردن! درست همان رویه ای که پیشتر منجر به اخراجتان از اینجا شد!
اکنون هم شما را میفرستم دَدَر تا یاد بگیرید درست صحبت کنید. این بار هم پیکتان را پاک نمیکنم مبادا دوباره بزنید زیرش! البته اگر دوباره شانس حضور در این جمع که برای بودن درش خودتان را شهید کرده اید به شما داده شود!
کاربران خودشان تصمیم میگیرند که چرا اخراج شده اید!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری