اباسائل: اماما مذاکرات با نصرانیان که در زمان شما هم همینقدر طول میکشید آخرش هم نتیجه نداشت. فرقش با حالا چیست؟
امام نقی : آن زمان نه تنها خانه عفاف نزدیک هتل بلکه کل اتریش رونق بیشتری میگرفت
--------------------------------
حلیة النقویون - چرا سوسن نمیرفت مذاکره با امام نقی - ص 96
رکود مذاکرات هسته ای، رونق در فاحشه خانه ، بستنی و دوچرخه سواری | دو هفته نامه ایرانمهر
[COPY]العربیه – اگر فکر می کنید که این روزها جمعیت دیپلماتها، مقامات، ماموران امنیتی، تحلیلگران و خبرنگاران در وین، و در جریان مذاکرات اتمی ایران، فقط کار می کنند، سخت اشتباه می کنید. مدیر یکی از فاحشه خانه های وین می گوید وقتی مذاکرات ایران در این شهر برگزار می شود، “کار و کاسبیش سکه” است.
خبرگزاری رویترز در گزارش روز یکشنبه ۵ ژوئیه خود می نویسد، مدیر این فاحشه خانه حاضر نشد هویت مشتریان خود را فاش کند، ولی با خوشحالی گفت هرچه این مذاکرات بیشتر طول بکشد او راضی تر خواهد بود.
بعضی از خبرنگاران هم از اینکه این دور از مذاکرات در وین برگزار می شود راضی تر هستند. یک خبرنگار ایرانی به رویترز گفت که دور قبلی مذاکرات در لوزان سویس بوده و به دلیل گرانی آن شهر او نتوانسته “ازدواج موقت” بکند.
فاحشه خانه ها در اتریش قانونی هستند، و این روزها برای راضی کردن مشتریان تخفیفهای ویژه هم می دهند
هتل کوبورگ وین، یک قصر قدیمی است که تبدیل به هتل شده، بیشتر مذاکرات اتمی ایران و گروه ۵+۱ از سال ۲۰۱۴ تا کنون در آن برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز، در تمام این مدت شایعات بسیاری در باره راههای زیرزمینی این هتل به فاحشه خانه های شهر وین بر سر زبانهاست.
یک دیپلمات غربی به رویترز گفت که این می تواند شایعاتی باشد که در باره مذاکرات اتمی در جریان است، و اقتباسی باشد از فیلم کلاسیک “مرد سوم” که داستان قایم موشکبازیها در کانالهای زیرزمینی شهر وین است
بعضی از مذاکره کنندگان تفریحات دیگری را دنبال می کنند. یک روز مرخصی از چک و چانه زدن در باره سانتریفیوژها اورانیوم و مقررات حقوقی بازرسان سازمان ملل، و رفتن برای دوچرخه سواری دور رودخانه دانوب. در یکی از همین گردشهای دوچرخه سواری بود که جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، در ماه مه گذشته در شهر ژنو، از ناحیه پا دچار شکستگی شد.
بعضی از دیپلماتها لباسهای رسمی کار را می کنند، و در استخرها شیرجه می زنند.
اما کلافه بودن همگی آنها آشکار است. یک دیپلمات به رویترز گفت: “این گفتگوها جانکاه شده است. من باید اکنون بکار دیگری بپردازم، وگرنه خل می شوم.”
غذای هتل ها هم بعد از ۱۰ روز دیگر یکنواخت شده اند. تیم مذاکره کننده اتمی ایران، برای تغییر، سفارش غذا به یک رستوران ایرانی محلی می دهد.
مذاکرات مدتهاست که ادامه دارد، و یک دیپلمات آنرا به داستان فیلم “گراندهاگ دی” سال ۱۹۹۳ تشبیه کرد که یک مرد هر روز همان کارهای روز قبل را تکرار می کند.
خبرنگاران که ساعتها باید منتظر خبر بمانند، برای صرفه جویی در انرژی، تمام صندلی های سفری یک فروشگاه شهر وین را خریده اند.
در روزهای گرم تابستان که درجه حرارت به ۴۰ درجه می رسد، خنک شدن در هوای آزاد کار دشواری است.
فیلمبرداران و عکاسان و خبرنگاران بیشتر با شلوار کوتاه و تی شرت راه می روند، و وزارت امور خارجه اتریش برای راضی نگه داشتن آنها دستور توزیع بستنی داده است.
دستکم یکبار در روز یک مامور وزارت امور خارجه با یک گاری بستنی وارد چادر اصحاب رسانه می شود و داد می زند: “توجه توجه، بستنی حاضر است.”
اما اینها نمی تواند کار خبرنگاران را در طول روز آسان کند. یک خبرنگار فرانسوی که از طولانی شدن مذاکرات اتمی ایران و قدرتهای غربی بشدت ناراضی بود به رویترز گفت: “تا کی همش بنویسیم که طرفین در حال نزدیک شدن به توافق هستند؟”[/COPY]