05-11-2015, 04:27 PM
kourosh_iran نوشته: من با این حرف زیاد موافق نیستم. بخصوص درمورد رابطه جنسی و عاطفی با یک انسان دیگر.
اینا همش توجیه کسانی هست که میخوان بی بند و بار و بی مسئولیت و هرزه باشن و فقط از همه چیز و دیگران به نفع خودشون سوء استفاده کنن ولو تمام جامعه و همه چیز رو به فساد و گند بکشن.
منظور از این نصیحت اینه که نباید خنگ و چفت و چُل بازی در آورد نه اینکه هرزه باشیم و جامعه رو به گند بکشیم حالا اینکه این دوستم با همه سکس میکنه و به کسی رحم نمیکنه خب این تنها لذتش اینه حالا شاید از دیدگاه من و تو یک بیماری باشه ولی اون ترجیح میده اینجوری زندگیشو پیش ببره، انسان نباید ساده باشه که هر کی از راه برسه سر کونمون بزاره تفکر و تعقل شرط اول هر کاریه من هم منکر اینها نیستم
در یک کلام منظور اینه که خر نباشیم من یه زمانی خیلی احمق بودم چوب سادهگیمو زیاد خوردم مثلا خونهای خریده بودم روی اعتماد و معامله بنگاه و شهود تمام امکانات خونه را مو به مو ذکر نکردیم گفتم حالا یارو که نمیاد سر چیزهای بیارزش دبه کنه، ساده بودم میگفتم انشالا که مشکلی پیش نمیاد بعد موقعه تحویل منزل طرف 5 تا رادیات پکیج رو باز کرد و با خودش برد گفت اینها تو قولنامه ذکر نشده خب اینها کلی برای من ضرر شد. تو همون معامله موقعه سند بنام زدن طرف باید تسویه حساب قبوض را پرداخت شده میآورد اما گفت 100 تومن پول میزارم اگه بیشتر شد بهت میدم منم به بنگاهیه گفتم نمیشه آمدیم و بیشتر از اینها اومد حداقل باید 500 کنار بزاره بنگاهیه گفت نه میده خیالت راحت قسم الله و محمد و علی رو خورد اگه نداد بیا از من بگیر بعد که سر برج شد قبضهای پرداختی 200 تومن شد رفتم محل کار اونی که ازش خونه رو خریدم گفت برو آقا من نمیشناسمت که من حسابی مادرش رو گاییدم فحش خوار و مادر تو محل کسب کشیدم بهش و زنگ زدم 110 آبروش رو کلی بردم اما آخرش برای من پول نشد و باز هم گول احساسات و خدا و پیغمبر را خوردم بعد به بنگاهیه که گفتم اون هم گفت ربطی به من نداره، البته من بیخیال ماجرا نیستم یروزی یه ضرری به هردو میرسونم دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. هر چند که مبلغ 100 تومن توی این دوروزمونه پولی نیست ولی ما تحت آدم میسوزه.
نقل قول:جوونای این مملکت بقول شما دارن هر غلطی دلشون میخواد میکنن هر فسادی هر وقاحتی هر خلافی، بعد فقط انتظار دارن و همه تقصیرها رو میندازن گردن حکومت و اسلام. شما میگی بخوان کوه رو از جاش تکون میدن، من میگم اول خودشون رو تکون بدن یه زندگی معقول تر و اخلاقی تری برای شخص خودشون داشته باشن گند و فساد رو در جامعه منتشر نکنن.
من این حرفت رو تا حدی قبول دارم اما نمیشود تمام این کاسه کوزه را سر این بدبختها شکست، یکی از دوستان من با 30 سال سن و دارای دو مدرک فوق لیسانس بیکاره میگفت توی جراید دنباله کار بودم یه آگهی خوندم نوشته بود معلمی و تدریس کلاسهای خصوصی بهمراه داشتن مدرک لیسانس ... آدرس گرفتم رفتم دیدم حدود 50 نفر نشستن یکی هم ایستاده اسامی اینها رو یادداشت میکنه و یکی یکی صدا میکنه از اینها میپرسید مدرکتون چیه؟ خیلیها با مدرک دکترا و فوق دکترا بودن ، میگفت منی که با دو لیسانس رفته بودم خجالت کشیدم بگم مدرکم چیه تا اینکه به اینها گفتن باید برید توی منازل شخصی ، تدریس خصوصی بدین حقوق شما ماهی 280 تومن میباشد که تا من اینو شنیدم عصبانی شدم و بلند شدم داد زدم گفتم مردک خجالت بکش 280 تومن کرایه تاکسی ماهیانه من نمیشه که بخوام برم و بیام ما رو مسخره کردی؟! همان موقعه اونجا رو ترک کردم ، جالبیش اینجاست یکسری از این افرادی که اومده بودن همونجا موندن که استخدام بشن! استخدام شدن هم به اینگونه بود که از اینها چک 10 میلیونی برای ضمانت و کلی تعهد باید میدادن که یوقت میرن تدریس به زن و دختر مردم تجاوز نکنن. حالا تو بخوان حدیث مفصل را. اگر کار و درآمد خوب برای این جوونا بود یکی همین مهدی کُسخل نیست که بشینه تو خونه و گیم بازی کنه :e058: البته این پایان راه نیست انسان باید انقدر به این در و آن در بزنه تا گره کارش باز بشه.