03-21-2014, 09:28 PM
منظور از این کاریکاتور چیه؟ [ATTACH=CONFIG]3828[/ATTACH]
Angela نوشته: منظور از این کاریکاتور چیه؟ [ATTACH=CONFIG]3828[/ATTACH]
یه نفر نوشته: امثال این نوع کاریکاتور زیادند و معنایش پر واضح است..آخه دو پهلو به نظر میرسه, یکی اینکه شما گفتی و یکی هم اینکه هنر زیر سرکوب از هر فرصت کوتاهی استفاده می کنه و سعی می کنه به زندگی زیبایی ببخشه
شخصی داره آرزوهایش رو روی کسی یا کسانی سرمایه گذاری میکنه که توسط همان شخص یا اشخاص نابود میشه.. یه جورایی وضع مملکت خودمونه.. به چه کسی امیدواریم؟ حسن کلیدساز؟! بدتر از مموتی شده..
Angela نوشته: آخه دو پهلو به نظر میرسه, یکی اینکه شما گفتی و یکی هم اینکه هنر زیر سرکوب از هر فرصت کوتاهی استفاده می کنه و سعی می کنه به زندگی زیبایی ببخشهبله. متوجه این طرف سکه هم شدم. ولی خب اینجوری تفسیر کردم که این یارو وقتش کمه.. :-) نمیتونه سریع نقاشی بکشه
Angela نوشته: آخه دو پهلو به نظر میرسه, یکی اینکه شما گفتی و یکی هم اینکه هنر زیر سرکوب از هر فرصت کوتاهی استفاده می کنه و سعی می کنه به زندگی زیبایی ببخشهخب بله چه ایرادی داره؟ ویژگی منحصر بفرد هنر همینه که برداشت های گوناگونی میشه ازش کرد. حتا اگر هنرمند منظورشو از اثر صراحتن بیان کرده باشه.
kourosh_bikhoda نوشته: خب بله چه ایرادی داره؟ ویژگی منحصر بفرد هنر همینه که برداشت های گوناگونی میشه ازش کرد. حتا اگر هنرمند منظورشو از اثر صراحتن بیان کرده باشه.ایرادی نداره میخواستم ببینم بیشتر چه برداشتی ازش میشه :-)
یه نفر نوشته: بله. متوجه این طرف سکه هم شدم. ولی خب اینجوری تفسیر کردم که این یارو وقتش کمه.. :-) نمیتونه سریع نقاشی بکشه
Angela نوشته: ایرادی نداره میخواستم ببینم بیشتر چه برداشتی ازش میشه :-)دقیقا هدفم از ایجاد تاپیک هم همین هست. اولین احساسی که از دیدن یک تصویر دارید را بیان کنید..