نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

محیط زیست
#11

sonixax نوشته: اون وقت این مساله رو باید چه طوری حل کرد ؟
راه حل که زیاد است ولی گویا در ایران یلخی ترن ان را میتوان اجرایی کرد.یعنی به جای نمک یا مخلوط نمک و شن از خاک و کلوخ استفاده کرد که مشکل جمع آوری و پاکسازیش مطرح شده.
اما کار زیر بنایی استفاده از یکسری نانو الیاف ژئو فایبر زیر آسفالت است که نسبت به عبور آب و مواد ناخالص مقاومت کند یا حتی در این خط کشی های عابر پیاده که یکسری الیاف و یا ترکیبات خاص استفاده شود یا استفاده از لاستیک های خاص و.... از این دست مسائل که معمولا در ایران توجهی به این مسائل نمیشود

شراب اولی تر ...
پاسخ
#12

iranbanoo نوشته: راه حل که زیاد است ولی گویا در ایران یلخی ترن ان را میتوان اجرایی کرد.یعنی به جای نمک یا مخلوط نمک و شن از خاک و کلوخ استفاده کرد که مشکل جمع آوری و پاکسازیش مطرح شده.
اما کار زیر بنایی استفاده از یکسری نانو الیاف ژئو فایبر زیر آسفالت است که نسبت به عبور آب و مواد ناخالص مقاومت کند یا حتی در این خط کشی های عابر پیاده که یکسری الیاف و یا ترکیبات خاص استفاده شود یا استفاده از لاستیک های خاص و.... از این دست مسائل که معمولا در ایران توجهی به این مسائل نمیشود

اینهایی که گفتید در اروپا هم بهش توجهی نمیشه و همون شن و نمک رو استفاده میکنند!
تازه برف ایران کجا و برف اینجا کجا!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#13

sonixax نوشته: ینهایی که گفتید در اروپا هم بهش توجهی نمیشه و همون شن و نمک رو استفاده میکنند!
تازه برف ایران کجا و برف اینجا کجا!
اولا که طبیعت اروپا کجا و طبیعت ایران کجا!
ایران یک کشور نیمه خشک است و باید این چهار تا دارو درخت را با چنگ و دندان نگه داشت.
بعد هم فکر میکنم استفاده از نمک در اروپا کلا منتفی شده باشد.شاید از یکسری ترکیبات خاص به صورت مخلوط استفاده میکنند ولی استفاده از ترکیبات سدیم دار قطعا نیست.

شراب اولی تر ...
پاسخ
#14

iranbanoo نوشته: اولا که طبیعت اروپا کجا و طبیعت ایران کجا!
ایران یک کشور نیمه خشک است و باید این چهار تا دارو درخت را با چنگ و دندان نگه داشت.
بعد هم فکر میکنم استفاده از نمک در اروپا کلا منتفی شده باشد.شاید از یکسری ترکیبات خاص به صورت مخلوط استفاده میکنند ولی استفاده از ترکیبات سدیم دار قطعا نیست.

خوب اشتباه میکنید!
چرا در مورد چیزی که نمیدونید میگید قطعن ؟ اینجا از نمک دریا + شن استفاده میشه و در شرایطی که شن و نمک جواب نده با ماشین برف روب میاند و برفها رو میزنند کنار! تازه اینها راه حل برای برف است.
برای blitzeis که هنوز هیچ راهی ندارند.
در مورد تفاوت طبیعت هم باز استدلالتون اشتباهه. طبیعت که فقط چهار تا درخت و جنگل نیست که!!!!!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#15

sonixax نوشته: چرا در مورد چیزی که نمیدونید میگید قطعن ؟ اینجا از نمک دریا + شن استفاده میشه و در شرایطی که شن و نمک جواب نده با ماشین برف روب میاند و برفها رو میزنند کنار! تازه اینها راه حل برای برف است.
ببخشید شما مزه کردید و فهمیدید نمکه؟
بعدم اینکه این مسئله انقدر پیش پا افتادست که اگه تو اروپا همچنان جریان داشته باشه که باید زد تو سر هر چی مدافع محیط زیسته.حتی تو ایرانم تقریبا ممنوعه ولی شهر داری تقلب میکنه و استفاده میکنه.
ضمن اینکه میلاد جان مبنای درستی هر کاری عملکرد اروپا نیست...


sonixax نوشته: در مورد تفاوت طبیعت هم باز استدلالتون اشتباهه. طبیعت که فقط چهار تا درخت و جنگل نیست که!!!!!
تو این یه مورد خاص تنها مسئله ی درخت و پوشش گیاهی و خاک و آبهای زیر زمینی هست که مد نظره.ببخشید اگر ماشین شما رو تو حوزه ی طبیعت قرار ندادیم:)

شراب اولی تر ...
پاسخ
#16

iranbanoo نوشته: ببخشید شما مزه کردید و فهمیدید نمکه؟

نه ما مثل شما همه چیز رو مزه نمیکنیم بعد ببینیم نمکه یا نه! روش نوشته توش چیه E105


iranbanoo نوشته: بعدم اینکه این مسئله انقدر پیش پا افتادست که اگه تو اروپا همچنان جریان داشته باشه که باید زد تو سر هر چی مدافع محیط زیسته.حتی تو ایرانم تقریبا ممنوعه ولی شهر داری تقلب میکنه و استفاده میکنه.
ضمن اینکه میلاد جان مبنای درستی هر کاری عملکرد اروپا نیست...

مبنای درستی اروپا نیست درسته . ولی ایراد شما ایراد بنی اسرائیلی هستش و فقط میخواید گیر بدید و گناه اصلی رو بندازید گردن یک جریانی که داره مثل بقیه دنیا عمل میکنه ولی در بقیه دنیا ایراد نیست به ایران که میرسه میشه ایراد!!!


iranbanoo نوشته: تو این یه مورد خاص تنها مسئله ی درخت و پوشش گیاهی و خاک و آبهای زیر زمینی هست که مد نظره.ببخشید اگر ماشین شما رو تو حوزه ی طبیعت قرار ندادیم:)

شما لازم نیست ماشین ما رو بذارید توی حوزه طبیعت همینکه بفهمید به درخت نمیگند طبیعت کلی پیشرفت کردید و امیدی بهتون هست!
شما خیلی نگران محیط زیست هستی اول از همه باید اتوموبیل محترم رو بذارید کنار از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنی که پیشتر گفته بودید عمرن این کار رو نمیکنید. باید از اتوموبیل مدل بالا استفاده کنید ضمن اینکه همه چیزش رو به راهه و بیخودی گرانی و ... رو بهانه نکنید .
نباید صدای آهنگ رو جای ممکن بلند کنید! هنگان توقف های طولانی باید موتور ماشین رو خاموش کنید! باید سعی کنید در کمترین زمان ممکن به بالاترین دنده برسید (که در ایران طبق اراجیفی که بین مردم پخشه نباید این کار رو کرد) و ...
اگر توانایی مالیتون در حدی نیست که این کارها رو بکنید یا از وسایل نقلیه عمومی هر چند در به داغون و بد استفاده کنید یا با دوچرخه یا پای پیاده برید این ور اون ور . اگر هم به خاطر دختر بودن امکان دوچرخه سواری براتون نیست و حتمنِ حتمن باید از ماشین شخصی استفاده کنید هیچ وقت تنهایی از ماشینتون استفاده نکنید و به قول معروف Car Pool کنید هنگام استفاده از ماشین.

حتا اگر فقط و فقط یک بار آدامس مبارک رو تف کرده باشید توی باغچه یا انداخته باشید روی زمین یا ... به اندازه خودتون محیط زیست رو آلوده کردید.
نگرانی برای محیط زیست که فقط پریشانی برای نمک ریختن روی آسفالت و فحش دادن به چهار تا گری گوری که قوطی نوشابه میندازند توی رودخونه و جنگل نیست که!!!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#17

iranbanoo نوشته: فرهنگ که رتته:))
ولی قانون و دولت که رتته شدید!
ببینید اگر به دنبال این هستید که مسئله ی محیط زیست را با مسئله ی رانندگی در یک تراز قرار دهید اشتباه میکنید.
رانندگی 70 در صد به قوانین و ضوابط و نظارت ها بستگی دارد در حالی که محیط زیست مسئله ای کاملا متفاوت است و شاید کاملا برعکس.
محیط زیست مسئله ایست که بستگی زیادی به آشنایی و آگاهی مردم برای حفظ و نگهداریش دارد و اگر قانون و نظارتها کم کاری کنند باز چیزی از بار مسئولیت افراد نسبت به آن کم نمیکند.
با این وجود هم من اینجا میتوانم باز انگشت اتهام را بیشتر به سوی دولت بگیرم تا مردم.
وجود آلاینده های ناشی از ماشینها و کارخانجات,مسئله ی شکار و حفظ گونه ها و نژاد های حیوانی و گیاهی, مسئله ی جنگل داری و توسعه ی آن,کشاورزی و.... مسئله ای نیست که تنها و تنها به دست مردم کنترل و مدیریت شود.
در فصل زمستان حتما ایستگاه های شن و نمک را در خیابان دیده اید که به چه راحتی بر سطح خیابان و به دستور دولت پاشیده میشود در حالی که اینها خود مهمترین عامل تنش های گیاهیست و عامل اصلی خشک و نابارور شدن خاک و شوری ابهای زیر زمینی و غیره...
اینها به عهده ی مردم نیست و تمامی مسائل مهم فوق به دست دولت است که رو به نابسامانی میگذارد.
ولی خوب مردم هم گویی تا چوب تر بالای سرشان نباشد از هیچ گند زدنی فرو گذار نیستند.
من بارها شده آشغالی را که فرد دیگر به زمین میاندازد جلوی چشمانش خم میشوم و برمیدارم.شاید درون کیفم بگذارم تا به اولین سطل زباله برسم .جالب است که معمولا با ریشخند دیگران مواجه میشوم.پس اینجا هم کاملا حق با شماست.مردم نسبت به این مسائل بی تفاوت و نادان اند
1-رانندگی هفتاد درصد به قوانین و ضوابط وابسته است و در ایران ما بیش از هر چیز به مشکلاتِ ناشی از نقص قوانین و ضوابط دچاریم؟ شما در ایران هستید؟ یادتان هست چند سالِ پیش که پس از سالها تبلیغات، دولتی محبور شد برای کمربند نبستن رانندگان را جریمه کند چه شد؟ من خوب یادم هست که بدون کمترین اغراقی، 99 درصد از موارد، تاکسی‌سواران یا شخصی‌ها وقتی به افسر راهنمایی رانندگی نزدیک می‌شدند، با دست کمربند را روی سینه نگه می‌داشتند، از افسر که رد می‌شدند دوباره رهایش می‌کردند! این راهکار خلاقانه‌ی ایرانی‌ها همچنان برقرار است با این تفاوت که حالا به دلیل ازدیاد افسرها، حدود 20 درصد از راننده‌ها از همان لحظه‌ی نخست کمربند می بندند! پیشنهاد شما برای نظارت بیشتر دولت چیست؟!می‌خواهید دوربین‌های مداربسته‌ی متصل به ماهواره‌های ردگیری فوق‌پیشرفته یا سنسور‌های دقیقِ مادون قرمز و فرابنفش و مغانطیسی درون ماشین‌ها نصب کنند تا هرگاه راننده‌ای کمربند نبست یک حرفه‌ای نظامی با هلی‌کوپتر و جنگ‌افزارهای پیشرفته بریزند روی سقف ماشین و او را خوابانده به سزای اعمالش برسانند؟! گزینه‌ی دیگری هم هست: برای هر اتومبیل یک سرباز استخدام کند که صندلی جلوی‌اش بنشید و مراقب کمربند بستنِ راننده باشد!

2- مردمی که فرهنگِ رانندگی و رعایت حقوق همشریانِ خویش را نمی‌دانند و هنوز با اصول راندنِ متمدنانه‌ی اتومبیل آشنا نیستند مطمئن باشید هرگز احترام و توجهی برای محیط زیست و گونه‌های حیوانی نیز قائل نخواهند بود و برعکس...

3-یک نگاهی به فرهنگ استفاده از اینترنت، جایی که دیگر خبری از دولت نیست، در میانِ ایرانیان بکنید، خیلی چیزها دست‌تان خواهد آمد. چه کسی باورش می‌شد جماعتی به یک زنِ برزیلی برای نوعِ پوشش‌اش رکیک‌ترین فحش‌ها را بدهد، بعد برود صفحه‌ی فیس‌بوک دوست‌پسرش را هم پیدا کند آنجا را هم لجن‌باران کند و باز وقتی رسانه‌های جهان جمیعا به این موضوع پرداختند و آبروی نداشته‌ی ما در جهان به کلی رفت، دوباره با غرور و افتحار چند هفته بعد همان حرکت دوباره تکرار شود؟ چرا یکبار چنین چیزی را از هندی‌ها ندیدیم؟ چرا از ملل دیگر ندیدیم؟ یک جای کار می‌لنگد که راهکارش هرچه می‌تواند باشد جز ماله‌کشی!

3- مردمِ ایران به رغم تمامِ قومپز فرهنگ واپس‌مانده و خجالت‌آوری دارند و هنوز فاصله‌ی زیادی با احترام به حقوق شهروندی همشریان و زندگیِ متمدنانه در کنار هم دارند، شهامت پذیرفتن‌اش را کسب کنید.

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ
#18

iranbanoo نوشته: محیط زیست مسئله ایست که بستگی زیادی به آشنایی و آگاهی مردم برای حفظ و نگهداریش دارد و اگر قانون و نظارتها کم کاری کنند باز چیزی از بار مسئولیت افراد نسبت به آن کم نمیکند.
این حرفها یک مقدار خودفریبیه. مشکل از مردم هست. دولت زیاد مقصر نیست. سرانه مطالعه در ایران از 2 دقیقه تا نهایت 18 دقیقه ذکر شده که این آخری مال دو سه سال پیش بود. تازه فکر میکنم با احتساب مطالعه روزنامه و اینها این عدد بدست اومده. در حالیکه در اروپای غربی سرانه مطالعه به راحتی دو سه برابر ایرانه. خب طبیعیه که مردم ایران فقر فرهنگی دارند دیگه. یه نگاه به بفرمایید شام بکنید میبینید که این فرهنگ تحلیل رفته و مزخرف ما ایرانیان حتا با سیریش خارج رفته ها هم به هیچ ارزشی نمیچسبه.

[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]
خردگرایی و ایمان ستیزی
پاسخ
#19

طرح پیراهن تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2014
:)))
Sad((
یوزپلنگ پیراهن ملی‌پوشان ایران «آفریقایی» از آب درآمد
[ATTACH=CONFIG]3776[/ATTACH]

[MENTION=6]sonixax[/MENTION]
آخ یادم رفت بگم که اینم از بی فرهنگیه مردمه:)))


فایل‌های پیوست
.jpg zimg_001_6.jpg اندازه 38.08 KB  تعداد دانلود: 140

شراب اولی تر ...
پاسخ
#20

iranbanoo نوشته: آخ یادم رفت بگم که اینم از بی فرهنگیه مردمه:)))

الان دقیقن چه ضربه ای به محیط زیست ایران خورده که شما داری خودت رو براش شهید میکنی ؟

به جای اینکه نگران عکس روی پیراهن تیم فوتبال باشی نگران بیشعورهایی مثل این که از مردم هم هستند باش:

[ATTACH=CONFIG]3778[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3779[/ATTACH]


فایل‌های پیوست
.jpg 72868_869.jpg اندازه 64.59 KB  تعداد دانلود: 69
.jpg 8m7xrzn7pyxmzhhsol3.jpg اندازه 94.46 KB  تعداد دانلود: 63

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: