10-21-2013, 09:43 PM
Russell نوشته: داریوش جان، بحث اینجا کاملا شخصی ست ، مهربد توان خوبی در پراندن چرت و پرت از این در و آن در دارد، البته دیلکی از او خیلی حرفهای تر است و من هم اصلا حریف ضعیفی نیستم !!
البته دوستانی مثل خودت و امیر که این مدت اینجا کمتر بودهاند خب میتوان فهمید چرا از این نظر مینگرند ولی بالاتر را بخوانی خودش بروشنی گفته که هدفش چه بوده و داستان چیست.
اینجا هم علت بحث همه چیز هست، جز بالا گرفتن بحث و اختلاف عقیده.تنها بخش نظری و غیرشخصی شاید همستگی این رفتارها با (دستهای؟) ایرانیان کمونیست باشد.این داستان حقیقتا ارزش یک مطالعهیِ روانشناسانه را دارد.دوستان کاپیتالیست قبلا از این حرفها میزدند و من جدی نمیگرفتم !!
اینها که پنهانکاری ندارد, آماج من از گیر دادن به شما:
گیر به گیردادنهایِ شما به کاربران و دوستان و بدخوییهایِ بیجایتان
نکوهش رفتارهای ناپسند گردانندگی تان (اخراج کردن هر کس نمیپسندید, پشتیبانی نکردن سخن درست ِ من در زمان پیکهایِ [MENTION=286]آلیس[/MENTION], ...)
نکوهش ایرانیستیزی و فرهنگستیزی اتان و پرستش لیبرالیسم و غرب
محفلسازی بجای روشنگری (اینجا هستید که گپ بزنید, نه اینکه کاری بسزا و درخور برای ایران {کدام ایران؟} یا مردم {همان کودنان؟} بیانجامید)
سوگیری باورنکردنی و بداخلاقی با هموندان تازه آمده
...
نکوهش رفتارهای ناپسند گردانندگی تان (اخراج کردن هر کس نمیپسندید, پشتیبانی نکردن سخن درست ِ من در زمان پیکهایِ [MENTION=286]آلیس[/MENTION], ...)
نکوهش ایرانیستیزی و فرهنگستیزی اتان و پرستش لیبرالیسم و غرب
محفلسازی بجای روشنگری (اینجا هستید که گپ بزنید, نه اینکه کاری بسزا و درخور برای ایران {کدام ایران؟} یا مردم {همان کودنان؟} بیانجامید)
سوگیری باورنکردنی و بداخلاقی با هموندان تازه آمده
...
اینجا هم که پاتوق شبنشینی است و پرداختن به کاربر هیچ گناه نیست! :)
In other words, have a taste of your own medicine!
.Unexpected places give you unexpected returns