11-29-2010, 10:01 PM
kourosh_bikhoda نوشته: یک روز گذشت. دو روز مهلت دارید.کوروش گرامی مشکل اینجاست که من ممکنه چند وقت دیگه برای مدت زمان نامعلومی حتی نتونم بیام اینترنت....
(چرا کسی پیشقدم نمیشه؟ مثلن همین جناب هوادارخان!)
kourosh_bikhoda نوشته: یک روز گذشت. دو روز مهلت دارید.کوروش گرامی مشکل اینجاست که من ممکنه چند وقت دیگه برای مدت زمان نامعلومی حتی نتونم بیام اینترنت....
(چرا کسی پیشقدم نمیشه؟ مثلن همین جناب هوادارخان!)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Havadar_e_Democracy نوشته: کوروش گرامی مشکل اینجاست که من ممکنه چند وقت دیگه برای مدت زمان نامعلومی حتی نتونم بیام اینترنت....
kourosh_bikhoda نوشته: حالا کجا ایشالا؟ کهریزک؟تقریبا!!!! فقط ممکنه به جای زندانی من زندانبان باشم
Russell نوشته: مساله اینجاست که من در این موضوعها اطلاع و علاقه ای ندارم و گرنه حتماً داوطلب میشدم.
kourosh_bikhoda نوشته: هنر کردی! خب منم شاید علاقه نداشته باشم ولی برای همکاری بیشتر این کار رو میخوام بکنم. در ثانی شما فکر میکنم همه جستارها رو بخونید. خب مدیر هم کارش همینه. البته درست نیست که دوستان رو مجبور کنیم من هم نباید اسمی از کسی میاوردم. هر کسی که خودش واقعنی تمایل داره بیاد جلو.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound