09-30-2013, 07:49 PM
Mehrbod نوشته: از آنجاییکه سیاستهایِ این سخنگاه آنچه من میاندیشیدم دیگر نیستند و کم کم دارد به کژروی میگراید, نمونهوار سرپرست @sonixax با کُنشی سراسر زشت و نکوهیدنیمهربد جان من ازت خواهش میکنم نرو.من خودم بیشترین اختلاف نظر رو سر موارد نامبرده باهات دارم ولی میگویم همه انها قابل حل هستند، فقط شما یک مدت این استعفایت را به خالت تعلیق درآور تا یکبار سر فرصت و گام بگام صحبت کنیم و با یکمقدار کوچکی کاغذبازی (و نه بیشتر) اینها را درست کنیم.اساسا اینجا آنقدر تصمیم پیرامون گردانندگی ندارد که کسی بخواهد بخاطر اختلاف نظر اینجا را بکل ترک کند، چنانچخ من هم با خودت به اختلاف برخوردم از دخالت در تصمیمگیری دربارهیِ کاربران استعفا دادم نه کل فعالیتم..پیرامون این داستان حذف پست هم این موضعگیریهایِ رادیکال درست نیست و هر دو طرف حق دارند، بیا من یک راه حلی دارم ببین چطور است.
همهیِ پستهای پاک شده از سوی کاربر @آلیس, که تاریخ اشان هتا به یک سال پیش میرسیدند را سرخود بازگردانده تا در درگیریهایِ تازهای که با همدیگر داشتهاند زهر خودش! را بگونهای ریخته باشد,
و همچنین دیگر گردانندگان همچون @Anarchy و @sonixax میخواهند توانایی زدایش پستها, این ابزار بدیهی را نیز از هموندان[1] بگیرند, در برایند[2] من کار این سخنگاه — که روزی آزادترین و بهترین آنها بود — را پایان یافته میبینم و کنارهگیری همیشگی[3] خودم از اینجا از جایگاههایِ گردانندگی و هموندی[4] را به آگاهی میرسانم.
دیگر هموندان بهتر است بدانند که اینجا دیگر توانایی زدایش نوشته هایشان را ندارند و دور از باور نیست فردا ابزاری برای پیشگیری از ویرایش[5]
هم گذاشته شود, پس بهتر است پیش از فرستادن هر نوشتهای بخوبی به پیامدهایِ آن بیاندیشند و به این سخنگاه (مانند من) اعتماد افزوده و بیخود نکنند.
با آرزوی سربلندی برای دوستان و یاران و به اُمیـدِ بازدیدارِ همگیِ شما در تارنماهایِ دیگر ,
— مـهربـد وارسته
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound