Bibak نوشته: متاسفانه نوشته های مهربد عزیز به هم ریخته و خوندشون رو دشوار کرده. چرا اینطوری شده؟ مثلا این متن رو ببینید:
نوشتههای اسلاوی ژیژک (Slavoj Žižek)
Russell نوشته: آری،نوشتههایِ مهربد اکثرا به فنا رفتهاند، میلاد هم ظاهرا نمیداند داستان چیست و مربوط به برنامه خود مهربد است.میخواهید برایش پیغام بگذارید تا بیاید بلکه خود این رفیق بیمعرفت را ملاقات مجازی کنیم و هم این ایراد را درست کند که این همه زحمت کشیده شده برای نوشتهها به هدر نرفته باشد.
درود,
نوشتههایِ انجمن را هر چند روز یکبار من خود میخوانم گرامیان.
راست اش این لغزشِ parse ناکام سرور را هم بس پیشتر میدانستم, ولی انگیزهیِ درست کردن اش نبود و به نگر ام
چندان ارزشی هم نداشت, با این همه چندباری انگار درخواست شده بود که درست شود و برای اینکه روی دوستان را زمین نیانداخته باشم چشم,
از گردانندهیِ انجمن خواهش کردم که
گذرا[sup][1][/sup] دسترسی به سرور بدهد تا افزونهیِ وابسته که درست کار نمیکند را یک نگاهی انداخته ببینم درست شدنی است یا خیر.
Russell نوشته: بلکه خود این رفیق بیمعرفت را ملاقات مجازی کنیم و هم این ایراد را درست کند که این همه زحمت کشیده شده برای نوشتهها به هدر نرفته باشد.
ما هم همین دور و برها هستیم دوست دیرینه, ولی انگیزهیِ
هنبازش[sup][2][/sup] در گفتگوها را من از دست دادهام و
نبود ام برای شما نیز بهتر است, زیرا اینجا باشم پیوسته دربارهیِ چیزهایی خواهم نالید که نه کسی گوشِ شنوا
دارد و نه اگر داشتْ راهکاری, پس
فرنودانه[sup][3][/sup]
بیهوده[sup][4][/sup] و ناسودمند خواهد بود, تازه انگیزهیِ شما را هم شاید بگیرم.
----
1. ^ gozar+â::Gozarâ || گذرا: متعدی; موقتی Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ transitive
2. ^ han+bâxtan::Hanbâxtan || هنباختن: هنبازی شدن; اشتراک گذاشتن Dehxodâ, Ϣiki-En to share
3. ^ farnud+âne::Farnudâne || فرنودانه: منطقوار Ϣiki-En logically
4. ^ Bihudan || بیهودن: باطل گفتن; یاوه خواندن Ϣiki-En, Dehxodâ to refute