iranbanoo نوشته: راستی راسل خوش گذشت
همانطور که پیشتر گفتم در این راستی ،راستی نیست و وقتی که خوش میگذرد نمیروند قهر کنند !!
این داستان تکراری که ایرانیان حتی در محیط مجازی که هزینهای ندارد با طرف قهر میکنند به هم در لفافه ناسزا میگویند و در آخر برای هم گل و بلبل میگذارند هم حکایتیست که نمیدانم باید برایش گریست یا تنها به آن خندید.
اینجا هم من بارها گفتهام که برخی سخنها مدیریتیست و برخی نیستند،خندهدار است وقتی که طرف از مدیر میخواهد بر خلاف قوانین بیاید اخراجش کند بعد پرسش همان فرد را که آنها که هر از چندی میایید هر چه از دهانشان در میاید نثار دفترچه میکنند تبدیل میکنند به توهین ِ مدیر و بی قانونی و... !!
چرا؟چون اینجا محلی آزاد است و بحثهایی مانند بحثهای جنسیتی اینجا شده که آنها را خوش نیامده و حالا باید امیر گرامی و مریدانش (!!) حسابها تسویه میشده!!
به هر روی من بجز یکی دو نفر ترول که رسما خواستار توقف فعالیتشان در اینجا بودهام و دوستانی که با آنها رفاقت دارم و با وجود اختلافها احترام ویژهای قائلم، مابقی کاربران هر قدر هم در بحث با آنها اختلاف داشتهام یا حتی از شخص آنها خوشم نمیامده کار و حتی علاقهای به رفتن آنها از اینجا نداشتهام و بودن و نبودنشان هم به شخصه فرق چندان زیادی به حال من نمیکند (از نظر شخصی میگویم باز کسی نگوید این توهین به کاربران است و...).
اینجا گویا انتظار برخی اینست طرف بیاید بگوید اینجا سیرک است و گور نداشته قربانیان هلوکاست را شخم بزند و به مدیران اتهام بزند و مدیر مربوط هم بنشیند این حملات شخصی را بشوند و چیزی نگوید ،احترام متقابل است و با فرستادن گل و بلبل و در عین حال زدن اتهام و حمله شخصی بطرف ندارد هم حاصل نمیشود و نه جنسیت احترام میاورد.به فروم و قوانین و مدیریت آن (نه شخص مدیران آن) هر چقدر احترام گذاشته شود همانقدر هم احترام میبنند.
اینجا نه منتی بر کسی گذاشته میشود و نه منت کسی کشیده میشود.کس وقتی میاید میگوید که من میخواهم اینجا باشم و بعد هم میگوید اگر دوست ندارید من اینجا بیایم من را سرخود بن کنید نامش منت است،جالب این است که مدیران اینجا خودشان از وقت و جیب خودشان هزینه میکنند و ماحصل بحثها و گفتگو هم عام المنفعه است و کسی فکر نکنم اینجا بحثی کند بخاطر مدیران اینجاست.این داستان خنده آور فحش و اتهام شنیدن مدیران اینجا و دم برنیاوردنشان هم باید یکجایی پایان پیدا میکرد که کرد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound