06-23-2013, 10:57 PM
من حقیقتا موندم از این همه انرژی ای که این برادر شیلا به خرج میده... هم دوست داره اینجا باشه هم نمیتونه ترک عادت(ترول) کنه !!
iranbanoo نوشته: :))آیدی سازی فلهای جرم شناخته شدهای در فروم هاست.نمیشود یک کاربر اخراج بشود و یکدقیقه بعد بیاید با یک آیدی دیگر تخلف خود را ادامه بدهد که.
خوب مگه ما چه قصدی داریم؟:))
من قبلا در مورد این مسئله به حد کافی با مدیر های اینجا صحبت کردم و الانم به دنبال مسئله ی خاصی نیستم.
از نظر من اینکه فرد چه قصدی داره و چه طرز تفکری مادامی که از خط قرمز های یک مجموعه عبور نکنه یک کاربره مثل کاربرای دیگه.
این زیاد جالب نیست که من آن میشم و میبینم که در عرض 1 ساعت نزدیک به 10 تا نام کاربری یکباره اخراج شدن اونهم در نتیجه ی کل کل اون کاربر با مدیرا...!
البته میتونم درک کنم که یکسری رفتارهای کاربرا از حوصله ی کاربرای دیگه خارج میشه و اذیتشون میکنه.اما این برای یک مجموعه با یک سری قوانین مشخص قابل درک نیست.
البته اینها تنها یک نظره...
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
iranbanoo نوشته: :))
خوب مگه ما چه قصدی داریم؟:))
من قبلا در مورد این مسئله به حد کافی با مدیر های اینجا صحبت کردم و الانم به دنبال مسئله ی خاصی نیستم.
از نظر من اینکه فرد چه قصدی داره و چه طرز تفکری مادامی که از خط قرمز های یک مجموعه عبور نکنه یک کاربره مثل کاربرای دیگه.
این زیاد جالب نیست که من آن میشم و میبینم که در عرض 1 ساعت نزدیک به 10 تا نام کاربری یکباره اخراج شدن اونهم در نتیجه ی کل کل اون کاربر با مدیرا...!
البته میتونم درک کنم که یکسری رفتارهای کاربرا از حوصله ی کاربرای دیگه خارج میشه و اذیتشون میکنه.اما این برای یک مجموعه با یک سری قوانین مشخص قابل درک نیست.
البته اینها تنها یک نظره........
iranbanoo نوشته: خوب پس چرا الان دوباره اخراجش کردین؟ایرانبانوی عزیز ،در این پست اولش نوشته بود من شیلا هستم ،نیوتن هستم و...
الان که سونی بود و اگه خودشم نمیگفت کسی نمیشناختتش...
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
iranbanoo نوشته: خوب پس چرا الان دوباره اخراجش کردین؟
الان که سونی بود و اگه خودشم نمیگفت کسی نمیشناختتش...
iranbanoo نوشته: اوکی....
در هر صورت من دوست داشتم ایشون فعالیت کنن.چون میدیدم علی رغم اینکه ادبیات نامتعارفی دارن اما سعی میکنن
خودشون رو با این فضا وفق بدن و اینجا رو دوست داشتن.به هر حال شیلا اینجا دوستانی هم داره و اگر بتونه با یکسری مسائل کنار بیاد امیدوارم این اجازه از طرف مجموعه بهش داده بشه که باز فعالیت کنه.
مابقی به صلاح دید مدیران...
مرسی
iranbanoo نوشته: به این فکر کنید که انشا اسپاگتی بعد از سقوط این رژیم منحوس فیلتر سایتم برداشته میشه و این سایت قراره چه آدمایی که به خودش نبینه:)))ج.ا ساقط شود که میرویم قرار حظوری میگذاریم و بسلامتی اینجا مینوشیم و کافه دومگو را در تهران براه میاندازیم.