04-21-2013, 06:48 PM
sonixax نوشته: من کار ندارم شما چه طوری هستید ! میخواید باور به تئوری های توطئه داشته باشید ! خوب داشته باشید به من ربطی ندارد .باز که الکی برچسب زدی و حرف توی دهن گذاشتی.
من این همه توضیح واضح دادم که خیر همینطور به چیزی که ثابت نشده باور ندارم.
نقل قول:من از روی یک فیلم آماتور با یک سری عکس دلفین سوخته نتیجه گیری نمیکنم که آی هارپ سلاحه ! حتا در موردش شک هم نمیکنم !!!منم قبلا بقدر کافی واضح کردم که چنین نتیجه گیری ای نکردم هنوز.
نقل قول: اگر شما امروز یا دیروز یا اصلن یک سال پیش با هارپ آشنا شده اید و این شایعات در باره اش به گوشتان خورده ! من دست کم 10 سال پیش تمام این شایعات و مزخرفات در باره اش رو خوندم و تحقیق کردم و دیدم همه اش دری وری جاته.خب شما ادعا میکنی تحقیق کردی و به این نتیجه رسیدی.
الان چه ربط و فایده ای برای من داره؟
یعنی باید به همین دلیل حرف شما رو قبول کنم؟
نقل قول:باید بیخیال ادامه صحبت میشدم . ولی الان این کار رو میکنم . چون من نه وقت و نه حوصله آموزش اصول و مفاهیم اولیه و پیش پا افتاده ای مثل اینها را ندارم . شما علاقه دارید بروید خودتان تحقیق کنید بیاموزید .میل خودته.
بهرحال شما خودت هم در همین بحث کوتاه با من مرتکب اشتباهات منطقی متعددی شدی (منجمله برچسب زدنهای تکراری بی پایه به بنده) و چیز واضح و محکمی هم ارائه نکردی یا چیزی که نشون بدی تخصص و بینش برجسته ای داری در این زمینه.