09-24-2012, 08:19 PM
البته بستگی به نوع آرایش دارد. کسی که مدل مویش را عوض می کند را چیزی نمی توان گفت، اما اگر مثلا شخصی صورتش کک و مکی باشد و این را با انواع پودرها مخفی کند، به نظر من او را می توان به نوعی دروغگویی متهم کرد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Mehrbod نوشته: بخشی از پرسمانمدت ها بود که با این موضوع کلنجار می رفتم، تا اینکه اکنون به این نتیجه رسیدم که دروغ گفتن به افراد(زنانی) که دروغ را می پسندند و در اساس از دروغ شنیدن لذت می برند، اخلاقی و درست است و می توان به آنها دروغ گفت. فرنودِ خود را هم که بیان کردم؛ زیرا آنها لذتشان را در دروغ مورد پسندشان می بینند، هرچند خود به واقعیتِ امر ممکن است واقف باشند!
همین جُستار پرداختن به همین است که آیا این رفتارها اخلاقی هستند یا نه
Mehrbod نوشته: ریشه آنها از کجا برخاسته، فرهنگ، فرگشت یا هردو؟برای من هم جالب است که بدانم ریشه آن چه بوده و چرا اینگونه شده؟ ولی زمان و حوصله پرداختن به آن را ندارم!
nevermore نوشته: با وجود اینکه با نظرشان مخالفم.شنیدنِ فرنودهای شما در مخالفت با نگرشِ من، مایه خرسندیست.
shirin نوشته: با عرض درود خدمت دوستان. من فیلتر شکنم یه مدت طولانی کار نمیکرد. یکی دیگه جایگزینش کردم. الان اومدم اینجا و این تاپیک نظرمو جلب کردم. البته همشو نخوندم ولی چند تا پست که خوندم مردسالاری و زن ستیزی ازش میبارید. من متاسفم که زنان را به بیخردی و بیمنطقی و کم هوشی و دروغ پسندی متهم میکنید.البته اینکه میگید زنان دروغ رو ترجیح میدن یه دروغ بزرگ هست من خودم زن هستم و با جمعیت کثیری از زنان در ارتباط بوده ام و تا حالا به زنی برنخورده ام که دروغ شنیده باشد و عصبانی نشده باشد از اینکه احمق فرضش کردن. و خودم هم صد البته حقیقت بسیار تلخ رو فکر میکنم حق مسلم هست که بدونم و دروغ شیرین شنیدن رو نوعی توهین به خودم میدانم. مردانی که معتقدند زنان دروغ شنیدن رو دوست دارند و فکر میکنند دروغ گویی به زنان کار پسندیده ای هست صد البته میخواهند دروغگویی خودشان برای فریب زنان رو توجیه کنند. و در آخر لازم به ذکر هست که شماها تقصیری ندارید مردان ایرانی متاسفانه اکثرا دیدگاهشون به زنان مثل شما هست. نه فقط ایرانی که مردان مسلمان. و البته یه نکته هم برای خوشحالیتون بگم اینکه در دین مبین اسلام دروغگویی به زنان برای به دست آوردن دلشان امر پسندیده ای محسوب میشود.دقیقاً همین است ؛
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound