نقل قول:جناب شغاد دیر رسیدی!! جناب آتیلا مدتی هست مرحوم شدن...
نقل قول:حیف شد. دیر اومدید یک توده هوای توفانی رو از سوی پان تورک ها از دست دادید. خوش آمدید
درود بر شما دوستان عزیز و همه دوستان!
کوروش جان اینها به نظر من نسیم مسرت بخش هستند و گوش کردن به لاطائلات اینها مثل اینه که شما داستان دن کیشوت سروانتس رو بخونید
(بخصوص اون قسمت که به آسیابهای بادی حمله میکنه)
به دن کیشوت نمیشه خرده گرفت چون یک نفر بود و اسیر توهمات خودش
اما اینها عده ای بازیچه دست سیاستمداران کشورهای دیگه هستند ..
اول که پستها رو خوندم متوجه شدم که یه چیزایی کمه حواسم به این نبود که این کاربر بن شده (پیغام زیر آواتار خوندم اما نگرفتم
آخه حسین فهمیده به این زودی شهید نشده بود که این بابا با چندتا پست شد)...
اما جهت اطلاع عرض میکنم که این برادران پانترک جدیدا به صورت دابل تیم عمل میکنند یکی نقش پانترک چماقدار و خشن و بسیجی بازی میکنه یکی هم نقش دموکرات و اهل گفتگو و متمدن .به این ترتیب که تا یکی به هر ترتیبی(فحاشی و عقده گشایی و عملیات انتحاری) بن شد اون یکی از راه میرسه که :
دموکراسی شما فارسها (مردم ایران همه قوم فارس هستند لر و کرد و گیلک و عرب و بلوچ و تالش فرق نمیکنه مگه اینکه ترکی حرف بزنند
) اینطوریه و مشت اینجا نمونه خروار جامعه هست و شما
قوم فارس ما
ملت تورک را استثمار کردید(خامنه اسم یکی از دهاتهای تبریز نیست یا اگه هست فارسی حرف میزنند توش چون این زمین ستون پنجم قوم فارس هست در
آزربایجان).شما(مردم رو با حکومت یکی میگیرند انگار ایران خیلی حکومتش مردمیه) نمیگذارید ما به زبان مادری درس بخونیم ما زبان مادریمون رو خیلی دوست داریم چون اصولا مامانمونو خیلی دوست داریم شما نمیفهمید که ما چه میکشیم (معمولا یک جمله از خاطرات رضا براهینی در مورد کوبیدن کتاب بر سر مبارک توسط معلم قلچماق مربوطه به خاطر ترکی حرف زدن در کلاس یا چند بیت شعر ترکی در مورد مظلومیت ترک زبانان با قافیهء "بس کی عاذاب چکمیشم" با ترجمه فارسی هم میبندند به نافش)
ما ملت تورک با غیرتیم(تلویحا یعنی شما بی غیرتید) شما واسه ما جوک درست میکنید(اگه به جوک باشه بیچاره رشتیها باید بقبه قومیتها رو بکشند حتما) ما جلوی شما در میایم به این ترتیب که میریم مستقل میشیم تازه رسم الخط مسخرتون رو هم نمیخوایم چرا که رجب جون خط لاتینش رو به ما قرض داده و علیف هم که ما رو با آغوش باز پذیرفته و ما جزء ملت سرافراز تورک هستیم اسم کشورمون هم هست کشور آزربایجان جنوبی....یارو اومده تاپیک زده آموزش زبان ترکی آذربایجانی داره قصه امیر ارسلان نامدار تعریف میکنه ..همچین از تیمور و تاتار و چنگیز و قوم یاجوج و ماجوج با افتخار حرف میزنند که انگار اینها نماینده فرهنگیشون هستند...
برادران پانترک عزیز!
شما با دسته کورها روبرو نیستید ! کاربران این تارنما اینجور که من میبینم همه رقمش رو دیدند ..هیچ کدام عضو حزب و گروه خاص نیستند و اگر دنبال استقلال و سربلندی جایی باشند آن هیج جا نخواهد بود جزء
ایران عزیز و مردمش حالا از هر
قومیت و گروهی...اگه قراره روضه های پورپیرار و زهتابی را اینجا تلاوت کنید توصیه من به شما این هست که برید جایی که شما را نشناسند و گرنه عرض خود میبرید و زحمت ما میدارید...