پاتوق شب نشینی -
yasy - 03-17-2015
جنگه؟
مردم چه حال و حوصله و اعصابی دارن
پاتوق شب نشینی -
Russell - 03-17-2015
Alice نوشته: منم همینو میگم؛ شما که اینهمه تلاش کردید اینجا رو شلوغ کنید ولی به در بسته خوردید و بازدید سایت مثه چن سال اخیر خیلی کم بوده. دیگه چه دلیلی هس اینجا فعالیت و بحث کنیم؟ به قول مزدک که میگفت اینجا چون خواننده نداره فعالیت نمیکنه.
پ.ن: راسل اگه به تعریف ویکی پدیایی و دانشنامه ای پوچ گرایی پایبند باشیم هممون پوچ گرا محسوب میشیم. حالا یکی مثه من زیادی افراطیه؛ تو هم پوچگرای آبزوردی. ولی واقعا اینجا بحث کنیم که چی بشه؟ به چی برسیم؟ به قول مهربد واسه شصتمین بار بشینیم با خودمون سر فمنیسم جنگ کنیم...
مسالهیِ اینجا یا جای دیگر نیست، انگیزهیِ فعالیت نیست چون ما در عصر نهیلیسم هستیم. ملت حوصله ندارند
جملهای که شروع کردهاند را تمام کنند و هیچ چیزیی نیست که دو دقیقهیِ بعد دیگر «چالب» نباشد.
نهیلیسم چیزی نیست که به آن باور داشته باشیم یا نداشته باشیم، بلکه هست. سوال راهکار رهایی
از آن است. یک آزمون موفقیت هم این است: اگر دنیا بنظرتان جدی بنظر نمیرسد، راهکارتان موفق نبوده!
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 03-18-2015
Anarchy نوشته: دوستان تا حالا فکر کردین هدف ما از بحث کردن اینجا دقیقا چیه ؟ مخصوصا با این تغییر عقاید دوستان ، من به کل همه چیزو کشکی میدونم ...
وقت گذرونی و تبادل نظر!
پاتوق شب نشینی -
Reactor - 03-18-2015
داستان خلوتی اینجا فقط مختص به دفترچه نیست.
همه ی فاروم ها کمابیش همین وضعیت رو دارند.
از وقتی که فیسبوک اومد نون فارم ها رو آجر کرد. حتی فاروم هایی که فیلتر هم نبودن با ریزش زیاد مخاطب مشکل دارن.
وایبر و واتساپ و لاین و .... هم که تیر خلاص رو به فاروم نویسی زدن.
عاقبت فاروم ها داره میشه مثل عاقبت بی بی اس.
دفترچه ی الان هم دیگه فرقی با بقیه ی فاروم ها نداره.
شاید حتی اوضاعش بهتر هم باشه.
چون اینجا مشتری پایه و قدیمی داره. وگرنه بقیه ی فاروم ها که پرنده هم پر نمیزنه.
مشکل خلوتی اینجا دیگه مشکل فیلترینگ اینترنت نیست.
مشکل تکنولوژی و پیشرفت سریع نسل های شبکه های اجتماعی هست
پاتوق شب نشینی -
shirin - 03-18-2015
سلام. خوبید همه؟
پاتوق شب نشینی -
shirin - 03-18-2015
ری اکتر راست میگه. غصه نخورید. من بالاترین رو هم باز کردم کلی تعجب کردم. اونجا هم که زمانی با کمتر از پنجاه رای یه لینک به بخش داغ نمیرفت الان با نوزده بیست رای بود اکثر لینکهای بخشهای داغ و .... در کل اونجا هم خیلی خیلی خلوت شده پس دیگه انتظاری نداشته باشید اینجا خیلی شلوغ بشه.
پاتوق شب نشینی -
Maziar Bikhoda - 03-18-2015
دق دق کسی خونه نیست ؟
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 03-18-2015
Hi
[ATTACH=CONFIG]4620[/ATTACH]
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 03-18-2015
shirin نوشته: سلام. خوبید همه؟
چطوری شیرین جان؟ چه خبر؟
Maziar Bikhoda نوشته: دق دق کسی خونه نیست ؟
اون تق تق نیست ؟:e057:
پاتوق شب نشینی -
shirin - 03-18-2015
مرسی ایرانبانو خوبم. شما خوبی؟،شما چه خبر؟
طبق گفته انارشی انگار بعضیا تغییر دادن؟ کیا و در چه جهتی؟ :e057: