پاتوق شب نشینی -
Alice - 08-11-2014
منم موافقم. ببینم چقد مرد تیپیک داریم اینجا...
پاتوق شب نشینی -
Rationalist - 08-11-2014
داریوش جان موضوع اینجاست که من آنچنان نسبت به انگاشت های ذهنی ام به افراد در دنیای مجازی و بیان آزادانه و صریح آن انگاشت ها اهمییت می دهم که لازمه آن را خواندن بسیاری از نوشتارهای سوژه موردنظر،امضا ها، دقت در آواتارها و...می دانم و سپس خیالبافی و تصورات عمیق نسبت به او. راستش گاها پیش آمده که به طورناخودآگاه در خیالبافی هایم، خود را در حال گفتگو(همان جدل و درگیری) با برخی از دوستان می بینم...
از اونجا که کاملا محتمل است بیان این انگاشت ها برای برخی از دوستان ناراحت کننده و توهین آمیز(؟!؟!؟!؟!...) تلقی شود؛ شاید بهتر باشد این شخصیت ها در همان دنیای ذهنی ام زندگی کنند.
مگر اینکه شما بخواهید اولین قربانی باشید؟!:e057:
پاتوق شب نشینی -
Rationalist - 08-11-2014
Alice نوشته: مرد تیپیک
مرد تیپیک چه مردی هست؟!
پاتوق شب نشینی -
Alice - 08-11-2014
مرد تیپیک ینی یه مردی ک خعلی دخترباز باشه، عوضی و خنگ باشه، creep باشه و این چیزا (╥﹏╥)
پاتوق شب نشینی -
Russell - 08-11-2014
Rationalist نوشته: من مایل بودم تاپیکی مفصل، مستقل و تاحدامکان غیرجدی در این راستا داشته باشیم و البته آنچه هموندان در صندلی داغ از خودشان و زندگیشان نوشته اند نیز، می توانست آن تاپیک را جذاب تر و ابراز احساسات و دیدگاه ها را عمیق تر کند...
ولی به نظر می رسد به جز تو، این پیشنهاد برای دیگر هموندان جذابیتی ندارد!
اتفاقا من گمان میکنم جذابیتش کمتر از همه برای من باشد (بنابر همان تجربهیِ صندلی داغ)
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 08-11-2014
Rationalist نوشته: مگر اینکه شما بخواهید اولین قربانی باشید؟!
به من اعتماد بکنید؛ در همهی ما رگههایی از مازوخیسم هست. به قولِ مهربد، اینها هم جز مشتی نوشته و الکترون نیستند.
پس از من شروع بکنید که مشتاقم ببینم چه جانوری مرا ترسیم خواهید کرد.
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 08-11-2014
Rationalist نوشته: داریوش جان موضوع اینجاست که من آنچنان نسبت به انگاشت های ذهنی ام به افراد در دنیای مجازی و بیان آزادانه و صریح آن انگاشت ها اهمییت می دهم که لازمه آن را خواندن بسیاری از نوشتارهای سوژه موردنظر،امضا ها، دقت در آواتارها و...می دانم و سپس خیالبافی و تصورات عمیق نسبت به او. راستش گاها پیش آمده که به طورناخودآگاه در خیالبافی هایم، خود را در حال گفتگو(همان جدل و درگیری) با برخی از دوستان می بینم...
:e057:
شما آدم واقعا جالبی هستید.
پاتوق شب نشینی -
Rationalist - 08-11-2014
خیلی خوب...
پاتوق شب نشینی -
Alice - 08-11-2014
فقط مثه اون تاپیک کاربرآزاری بی ادب نشید که...! همش حرفای "ک" دار بود اون تاپیک...
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 08-12-2014
رابین ویلیامز خودکشی کرد! :e058:
من او را دوست داشتم، حیف شد.
R.I.P